Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-01 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: F.C DIAKATE Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
F.C DIAKATE Floc Atlètic
DEUTSCH Tactiek 4-1 def nova
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 4
58.7 gemiddelde waardering 63.1
formidable Schieten excellent
solid Passen very good
excellent Verdedigen formidable


3e minuut.
Brynjason is nu in balbezit. Macuxi verovert de bal door een tackle van achteren. Macuxi met een sublieme pass. Mincă rent richting de bal. Mincă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Mincă is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Macuxi neemt de hoekschop. Dziewulski is nu in balbezit. Dziewulski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Laszczyński passt de bal in één keer door. Dziewulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulikowski is nu in balbezit. Kulikowski schiet op doel. Bartczuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C DIAKATE - Floc Atlètic 0:1

21e minuut.
Iváncsik verovert de bal door een tackle van achteren. Karkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karkowski passt de bal in één keer door. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Muzyka controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Heredia neemt vlug de vrije trap. Mincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mincă schiet op doel. Bartczuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C DIAKATE - Floc Atlètic 0:2

25e minuut.
Klungelig pakt Muzyka de bal. Brynjason met een sublieme pass. Karkowski rent richting de bal. Karkowski geeft een lange en hoge pass. Muzyka kan de bal niet met de borst controleren.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Brynjason geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Axelsson probeert de bal met de borst te controleren. Oña werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Muzyka kan de bal niet met de borst controleren.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Heredia heeft problemen om de bal te vangen. Heredia probeert naar een medespeler te passen. Macuxi bereikt de bal nog maar net als eerste. Macuxi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Cywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywiński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brynjason met een snelle inworp. Karkowski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Karkowski met een sublieme pass. Yiğitarslan is nu in balbezit. Yiğitarslan speelt de bal door. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Klungelig pakt Brynjason de bal. Macuxi bereikt de bal nog maar net als eerste. Macuxi speelt de bal door. Mincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mincă draait met de bal, schiet en ... Bartczuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Mincă kopt de bal weg. Matyja geeft de bal voor. Muzyka rent richting de bal. Muzyka haalt uit met een fantastische trap. Oña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C DIAKATE - Floc Atlètic 1:2

43e minuut.
Karkowski rent richting de bal. Karkowski passt de bal met de wreef. Heredia verovert de bal door een tackle van achteren. Muzyka rent richting de bal. Muzyka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McManaman komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C DIAKATE 50%, Floc Atlètic 50%.
F.C DIAKATE - Floc Atlètic 1:2

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šijak komt het veld opgelopen. Thiebaut komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Axelsson rent richting de bal. Axelsson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Brynjason met de inworp. Karkowski probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Iváncsik probeert naar een medespeler te passen. Karkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kciuk. Kciuk krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Inworp. Yiğitarslan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karkowski rent richting de bal. Karkowski geeft de bal voor. Domínguez krijgt zijn hoofd ertegen. Oña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Karkowski passt de bal zonder na te denken. Yiğitarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuber begaat een overtreding. Stuber krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Karkowski passt de bal in één keer door. Brynjason heeft problemen om de bal te vangen. Brynjason speelt de bal door. Yiğitarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitarslan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Oña met een sublieme pass. Macuxi kopt de bal weg. Mincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mincă draait met de bal, schiet en ... Bartczuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Macuxi rent richting de bal. McManaman rent richting de bal. Macuxi verovert de bal door een tackle van achteren. Macuxi geeft een lange en hoge pass. Thiebaut springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Brynjason verovert de bal door een tackle van achteren. Brynjason geeft een lange en hoge pass. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C DIAKATE - Floc Atlètic 2:2

69e minuut.
Bartczuk met een sublieme pass. Daar is Domínguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kciuk speelt de bal door. Thiebaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiebaut draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Matyja geeft de bal voor. Inworp. Stuber met een snelle inworp. Laszczyński rent richting de bal. Laszczyński geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Karkowski is nu in balbezit. Muzyka is nu in balbezit. Muzyka speelt de bal door. Domínguez is nu in balbezit. Domínguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C DIAKATE - Floc Atlètic 3:2

82e minuut.
Matyja probeert naar een medespeler te passen. Muzyka rent richting de bal. Muzyka met een sublieme pass. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez draait met de bal, schiet en ... Oña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C DIAKATE 54%, Floc Atlètic 46%.
F.C DIAKATE - Floc Atlètic 3:2