Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Oviedo FCTC
Valor-2 Tactiek 523attb
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
25 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
77.2 gemiddelde waardering 77.2
brilliant Schieten incredible
incredible Passen outstanding
outstanding Verdedigen outstanding


2e minuut.
Stojšić is nu in balbezit. Stojšić geeft een lange en hoge pass. Yanev rent richting de bal. Yanev schiet op doel. Petruninas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - FCTC 1:0

5e minuut.
Wultański kopt de bal weg. Komínek geeft een lange en hoge pass. Wultański kopt de bal weg. Radke geeft een hoge lob. Petrescu springt en kopt de bal. Kolman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Radke zal de hoekschop nemen. Petrescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Kolman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Pochettino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Wultański rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Oviedo - FCTC 1:1

23e minuut.
Adasme passt de bal met de wreef. Olaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaf passt de bal met de wreef. Mélykúti rent richting de bal. Mélykúti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Pochettino geeft de bal voor. Inworp. Girgaš met een snelle inworp. Komínek rent richting de bal. Komínek geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Yanev draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Utkan de bal onder controle te krijgen. Olaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaf geeft de bal voor. Mélykúti maakt een snoekduik en kopt de bal. Petruninas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Handza geeft de bal voor. Stojšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrescu onderschept slim de pass. Petrescu haalt uit met een fantastische trap. Kolman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Viljić is nu in balbezit. Viljić passt de bal in één keer door. Mélykúti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mélykúti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Oviedo 50%, FCTC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Oviedo - FCTC 1:1

47e minuut.
Radke geeft een lange en hoge pass. Kolman met een sublieme pass. Viljić kopt de bal weg. Mélykúti is nu in balbezit. Mélykúti draait met de bal, schiet en ... Petruninas bokst de bal weg.

51e minuut.
Radke geeft een lange en hoge pass. Wultański is nu in balbezit. Olaf geeft de bal voor. Yanev is nu in balbezit. Yanev schiet op doel. Petruninas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Utkan rent richting de bal. Mélykúti verovert de bal door een tackle van achteren. Mélykúti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - FCTC 2:1

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mulde met de inworp. Olaf probeert naar een medespeler te passen. Yanev is nu in balbezit. Yanev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Adasme speelt de bal door. Olaf is nu in balbezit. Komínek begaat een overtreding. Komínek krijgt een gele kaart. Olaf is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Olaf neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Petruninas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Mélykúti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mélykúti haalt uit met een fantastische trap. Petruninas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - FCTC 3:1

66e minuut.
Mulde passt de bal zonder na te denken. Olaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaf passt de bal zonder na te denken. Mélykúti is nu in balbezit. Mélykúti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fatalski komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Radke rent richting de bal. Mulde verovert de bal door een tackle van achteren. Mulde met een sublieme pass. Yanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Komínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Komínek passt de bal met de wreef. Fatalski rent richting de bal. Fatalski haalt uit met een fantastische trap. Kolman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - FCTC 3:2

76e minuut.
Girgaš speelt de bal door. Komínek probeert naar een medespeler te passen. Petrescu rent richting de bal. Petrescu haalt uit met een fantastische trap. Kolman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Oviedo - FCTC 3:3

80e minuut.
dos Santos passt de bal zonder na te denken. Komínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Komínek passt de bal met de wreef. Fatalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatalski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stojšić geeft een lange en hoge pass. Kirschner kopt de bal weg. Komínek geeft een hoge lob. Petrescu is nu in balbezit. Petrescu haalt uit met een fantastische trap. Kolman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fatalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatalski draait met de bal, schiet en ... Kolman bokst de bal weg.

83e minuut.
Sadecký passt de bal zonder na te denken. Olaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaf passt de bal zonder na te denken. Yanev is nu in balbezit. Yanev haalt uit met een fantastische trap. Petruninas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Coana geeft een lange en hoge pass. Mélykúti rent richting de bal. Utkan begaat een overtreding. Utkan krijgt een gele kaart. Mélykúti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Utkan met een sublieme pass. Adasme wilt de vrije trap nemen. Petruninas bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Olaf geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mélykúti krijgt zijn hoofd ertegen. Petruninas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Viljić probeert naar een medespeler te passen. Pochettino is nu in balbezit. Pochettino passt de bal met de wreef. Mélykúti is nu in balbezit. Mélykúti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Oviedo 41%, FCTC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Oviedo - FCTC 3:3


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

92e minuut.
Viljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljić passt de bal zonder na te denken. Mélykúti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mélykúti schiet op doel. Petruninas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - FCTC 4:3

94e minuut.
Olaf geeft een lange en hoge pass. Viljić kopt de bal weg. Klungelig pakt Utkan de bal. Yanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanev schiet op doel. Petruninas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

101e minuut.
Klungelig pakt Viljić de bal. Viljić met een sublieme pass. Mélykúti heeft problemen om de bal te vangen. Mélykúti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

104e minuut.
Olaf geeft een lange en hoge pass. Mélykúti bereikt de bal nog maar net als eerste. Utkan begaat een overtreding. Mélykúti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Yanev neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

105e minuut.
Fatalski is nu in balbezit. Coana legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fatalski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carrete komt het veld opgelopen. Fatalski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Kolman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Oviedo - FCTC 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Oviedo 38%, FCTC 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Oviedo - FCTC 4:4

115e minuut.
Handza rent richting de bal. dos Santos probeert naar een medespeler te passen. Yanev is nu in balbezit. Yanev haalt uit met een fantastische trap. Petruninas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

115e minuut.
Doeltrap. Bordaisco komt het veld opgelopen.

117e minuut.
Carrete probeert naar een medespeler te passen. Viljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljić passt de bal met de wreef. Yanev is nu in balbezit. Yanev schiet op doel. Petruninas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trung Phương komt het veld opgelopen.

120e minuut.
Petrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. İsabeyli verovert de bal door een tackle van achteren. Bordaisco probeert naar een medespeler te passen. Yanev is nu in balbezit. Yanev schiet op doel. Petruninas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Oviedo 35%, FCTC 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Oviedo - FCTC 4:4


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Petrescu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - FCTC 4:5
---
Mélykúti neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Petruninas bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans! De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag.
---
Fatalski neemt de penalty, wat een uithaal! Kolman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - FCTC 4:6
---
Yanev neemt de penalty, wat een uithaal! Petruninas bokst de bal weg.
---
dos Santos legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Olaf kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast. De bal rolt over de achterlijn.
---
Komínek legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
---
Bordaisco zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - FCTC 5:6
---
Radke kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - FCTC 5:7
---