Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal XB Brzeg Opolskie
4-3-3-Cierre Tactiek 2 at 4 d4m
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
21 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53.3 gemiddelde waardering 48.4
outstanding Schieten good
good Passen adequate
solid Verdedigen very good


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zerbelloni met een snelle inworp. Međedović probeert naar een medespeler te passen. Ramos is nu in balbezit. Ramos draait met de bal, schiet en ... Rouiched kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pinomäki is nu in balbezit. Pinomäki geeft de bal voor. Ramos probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Hernádi draait met de bal, schiet en ... Popa probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zerbelloni neemt de hoekschop. Hernádi maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

11e minuut.
Ramos passt de bal zonder na te denken. Zehren bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehren passt de bal met de wreef. Ramos is nu in balbezit. Ramos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal XB - Brzeg Opolskie 1:0

15e minuut.
Aguirre is nu in balbezit. Ramos onderschept slim de pass. Ramos passt de bal in één keer door. Međedović is nu in balbezit. Međedović draait met de bal, schiet en ... Rouiched kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Pinomäki onderschept slim de pass. Međedović is nu in balbezit. Pinomäki begaat een overtreding. Međedović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kalu wilt de vrije trap nemen. Rouiched kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Kalu passt de bal met de wreef. Lebioda met een sublieme pass. Međedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Međedović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal XB - Brzeg Opolskie 2:0

21e minuut.
Veríssimo onderschept slim de pass. Fronczewski onderschept slim de pass. Fronczewski met een sublieme pass. Merla bereikt de bal nog maar net als eerste. Merla geeft een hoge lob. Konradowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Zerbelloni met een snelle inworp. Lebioda probeert de bal met de borst te controleren. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos draait met de bal, schiet en ... Rouiched maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Međedović is nu in balbezit. Međedović haalt uit met een fantastische trap. Rouiched met een sublieme pass. Ramos rent richting de bal. Ramos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rouiched speelt de bal door. Zehren kopt de bal weg. Merla rent richting de bal. Ramos is nu in balbezit. Ramos draait met de bal, schiet en ... Rouiched kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal XB 31%, Brzeg Opolskie 69%.
Arsenal XB - Brzeg Opolskie 2:0

49e minuut.
Kalu met een sublieme pass. Ramos rent richting de bal. Lebioda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ramos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ramos legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal XB - Brzeg Opolskie 3:0

51e minuut.
Lebioda onderschept slim de pass. Lebioda geeft een lange en hoge pass. Zerbelloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalu onderschept slim de pass. Kalu geeft een hoge lob. Rouiched bokst de bal weg.

54e minuut.
Međedović onderschept slim de pass. Pinomäki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Međedović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ramos legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Rouiched werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal XB - Brzeg Opolskie 4:0

58e minuut.
Klungelig pakt Popa de bal. Niewiadomski is nu in balbezit. Silvestre tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Silvestre krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Aguirre is nu in balbezit. Međedović onderschept slim de pass. Međedović geeft een lange en hoge pass. Ramos heeft problemen om de bal te vangen. Ramos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Der Thaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Der Thaim met een sublieme pass. Međedović is nu in balbezit. Međedović haalt uit met een fantastische trap. Rouiched maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal XB - Brzeg Opolskie 5:0

69e minuut.
Ramos is nu in balbezit. Ramos geeft een hoge lob. Rouiched met een sublieme pass. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal XB - Brzeg Opolskie 6:0

72e minuut.
Zehren met een snelle inworp. Lebioda geeft een hoge lob. Der Thaim rent richting de bal. Der Thaim geeft een lange en hoge pass. Ramos maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Zehren passt de bal in één keer door. Ramos rent richting de bal. Ramos passt de bal zonder na te denken. Međedović is nu in balbezit. Međedović schiet op doel. Rouiched bokst de bal weg. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zehren geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ramos maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Silvestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestre geeft een hoge lob. Ramos rent richting de bal. Zehren rent richting de bal. Zehren geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rouiched kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal XB 28%, Brzeg Opolskie 72%.
Arsenal XB - Brzeg Opolskie 6:0