Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-30 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Predatorka
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
AFK LoKo Chomutov La PoP MAChiNE
Rambajsie Tactiek 541 JR
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
65.5 gemiddelde waardering 60.9
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Nefeloudis onderschept slim de pass. Nefeloudis passt de bal met de wreef. Bădiţă rent richting de bal. Bădiţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFK LoKo Chomutov - La PoP MAChiNE 1:0

12e minuut.
Weening met een sublieme pass. Petrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Weening bereikt de bal nog maar net als eerste. Weening geeft een lange en hoge pass. Himbajs onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bertuol speelt de bal door. Pérez Burrull geeft een lange en hoge pass. Petrescu is nu in balbezit. Mitchell onderschept slim de pass. Mitchell geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Weening de bal. Weening geeft een hoge lob. Mitchell krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Weening geeft een lange en hoge pass. Silva maakt een snoekduik en kopt de bal. Mitchell rent richting de bal. Mitchell schiet op doel. Sinicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AFK LoKo Chomutov - La PoP MAChiNE 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFK LoKo Chomutov 63%, La PoP MAChiNE 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AFK LoKo Chomutov - La PoP MAChiNE 1:1

46e minuut.
Grabovac komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Grabovac rent richting de bal. Grabovac probeert naar een medespeler te passen. Dyhrberg rent richting de bal. Dyhrberg geeft een hoge lob. Mitchell krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
González Mateos rent richting de bal. Csank verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jackowski. Jackowski krijgt een gele kaart. Csank is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Villaggio neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Sofiane bokst de bal weg.

64e minuut.
Nefeloudis speelt de bal door. Lenaerts is nu in balbezit. Jackowski begaat een overtreding. Jackowski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

70e minuut.
Nefeloudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nefeloudis passt de bal met de wreef. Lenaerts rent richting de bal. Lenaerts schiet op doel. Sofiane werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Weening is nu in balbezit. Weening passt de bal in één keer door. Grabovac is nu in balbezit. Grabovac geeft een lange en hoge pass. Mitchell krijgt zijn hoofd ertegen. Sinicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelaić is nu in balbezit. Bădiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Bădiţă schiet op doel. Sofiane werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFK LoKo Chomutov - La PoP MAChiNE 2:1

83e minuut.
Lenaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenaerts passt de bal in één keer door. Bakalář bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakalář geeft een hoge lob. Bădiţă rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Csank geeft een lange en hoge pass. Villaggio geeft een lange en hoge pass. Weening probeert de bal met de borst te controleren. Lenaerts is nu in balbezit. Lenaerts schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFK LoKo Chomutov 43%, La PoP MAChiNE 57%.
AFK LoKo Chomutov - La PoP MAChiNE 2:1