Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real stars fc Madrid Chiefs
Normal Tactiek 451
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 26.6
zwak Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Mabuza passt de bal met de wreef. Kubheka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubheka passt de bal zonder na te denken. Haal bereikt de bal nog maar net als eerste. Haal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Notoane geeft een hoge lob. Klungelig pakt Masenia de bal. Khasu is nu in balbezit. Khasu haalt uit met een fantastische trap. Ndzuzo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Masenia zal de hoekschop nemen. Ngake kopt de bal weg. Kgomane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Notoane speelt de bal door. Masenia bereikt de bal nog maar net als eerste. Masenia speelt de bal door. Khasu rent richting de bal. Khasu schiet op doel. Kgomane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Langa geeft een lange en hoge pass. Rosslee probeert de bal met de borst te controleren. Khasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Khasu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ndzuzo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real stars fc - Madrid Chiefs 1:0

31e minuut.
Mackett verovert de bal door een tackle van achteren. Notoane bereikt de bal nog maar net als eerste. Notoane speelt de bal door. Khasu is nu in balbezit. Khasu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kgomane trapt de bal weg. Marilican bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Scott krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Modu Ranele speelt de bal door. Mabuza rent richting de bal. Scott verovert de bal door een tackle van achteren. Khasu is nu in balbezit. Khasu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real stars fc 46%, Madrid Chiefs 54%.
Real stars fc - Madrid Chiefs 1:0

56e minuut.
Kubheka rent richting de bal. Kubheka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Scott de bal. Haal is nu in balbezit. Haal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Haal bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Haal de bal. Katza is nu in balbezit. Haal onderschept slim de pass. Haal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real stars fc 63%, Madrid Chiefs 37%.
Real stars fc - Madrid Chiefs 1:0