Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nk Vatreni Hajdoše
Vei Tactiek Basic 532
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
37.8 gemiddelde waardering 52.9
adequate Schieten excellent
average Passen very good
good Verdedigen good


6e minuut.
Slak rent richting de bal. Absec onderschept slim de pass. Radaković probeert naar een medespeler te passen. Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ali schiet op doel. Mlakar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Radaković heeft problemen om de bal te vangen. Radaković geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kralj de bal. Pelotas rent richting de bal. Pelotas schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - Hajdoše 0:1

13e minuut.
Mlakar met een sublieme pass. Soler kopt de bal weg. Blanco is nu in balbezit. Blanco geeft een hoge lob. Pelotas springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Radaković speelt de bal door. Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Greve. Greve krijgt een gele kaart. Ali is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Soler komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kralj rent richting de bal. Blanco onderschept slim de pass. Blanco geeft de bal voor. Klungelig pakt Ali de bal. Ali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - Hajdoše 0:2

34e minuut.
Daar is Slak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ali rent richting de bal. Michelagnoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ali verovert de bal door een tackle van achteren. Ali haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Vatreni 68%, Hajdoše 32%.
Nk Vatreni - Hajdoše 0:2

46e minuut.
Korošec komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Soler geeft een lange en hoge pass. Matusewicz onderschept slim de pass. Javornik rent richting de bal. Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ali haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Greve rent richting de bal. Greve geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blanco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soler geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mlakar speelt de bal door. Radaković kopt de bal weg. Javornik heeft problemen om de bal te vangen. Ali rent richting de bal. Ali draait met de bal, schiet en ... Mlakar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Blanco met de inworp. Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler passt de bal in één keer door. Ali rent richting de bal. Ali draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Radaković rent richting de bal. Radaković passt de bal in één keer door. Soler is nu in balbezit. Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ali schiet op doel. Mlakar bokst de bal weg.

87e minuut.
Greve geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Korošec stond buitenspel. Absec maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ali haalt uit met een fantastische trap. Mlakar bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Vatreni 78%, Hajdoše 22%.
Nk Vatreni - Hajdoše 0:2