Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 19:28
  • Bekerwedstrijd: Austria Cup
  • Stadion: Speedy Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 39176
FC Speedy Gonzales FC Meniskuskicker
st3_hall_433 Tactiek 5122wingeng
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 12
69.1 gemiddelde waardering 74.3
formidable Schieten outstanding
excellent Passen outstanding
formidable Verdedigen incredible


1e minuut.
Hessel passt de bal zonder na te denken. Dustl is nu in balbezit. Dustl passt de bal zonder na te denken. Yekpare rent richting de bal. Yekpare haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krist verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Louloudakis speelt de bal door. Dustl is nu in balbezit. Dustl passt de bal in één keer door. Yekpare is nu in balbezit. Yekpare draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Speedy Gonzales - FC Meniskuskicker 0:1

12e minuut.
Yekpare bereikt de bal nog maar net als eerste. Krist met een sublieme pass. Yekpare geeft de bal voor. Dubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubiński draait met de bal, schiet en ... Soma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Krist, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubiński is nu in balbezit. Dubiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Speedy Gonzales - FC Meniskuskicker 0:2

17e minuut.
Daar is Dengler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Gschwobat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Feitoza Dias is nu in balbezit. Feitoza Dias draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

18e minuut.
Hessel speelt de bal door. Louloudakis heeft problemen om de bal te vangen. Louloudakis geeft een lange en hoge pass. Yekpare rent richting de bal. Yekpare draait met de bal, schiet en ... Soma bokst de bal weg. Dubiński bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Speedy Gonzales - FC Meniskuskicker 0:3

22e minuut.
Louloudakis passt de bal zonder na te denken. Dustl bereikt de bal nog maar net als eerste. Haidl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dustl raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dustl kan niet meer verder spelen. Mutzel komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Kuldmaa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yekpare is nu in balbezit. Krist legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Krist krijgt een gele kaart. Yekpare raakt geblesseerd tijdens het duel. Dubiński legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Heitzinger onderschept slim de pass. Heitzinger probeert naar een medespeler te passen. Feuerbrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Feuerbrand draait met de bal, schiet en ... Soma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Dengler is nu in balbezit. Dengler geeft een hoge lob. Joostberends kopt de bal weg. Niva rent richting de bal. Niva haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Mutzel is nu in balbezit. Mutzel probeert naar een medespeler te passen. Feuerbrand is nu in balbezit. Feuerbrand geeft een hoge lob. Yekpare springt en kopt de bal. Soma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dubiński rent richting de bal. Dubiński schiet op doel. Soma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Speedy Gonzales 60%, FC Meniskuskicker 40%.
FC Speedy Gonzales - FC Meniskuskicker 0:3

52e minuut.
Feuerbrand kopt de bal weg. Klungelig pakt Krist de bal. Dubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Speedy Gonzales - FC Meniskuskicker 0:4

55e minuut.
Feitoza Dias probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Louloudakis geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Dragomirov de bal onder controle te krijgen. Dengler is nu in balbezit. Dengler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Inworp. Woltemade komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Dragomirov kopt de bal weg. Feuerbrand is nu in balbezit. Feuerbrand passt de bal met de wreef. Yekpare is nu in balbezit. Yekpare schiet op doel. Soma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Klungelig pakt Gschwobat de bal. Gschwobat geeft een lange en hoge pass. Joostberends bereikt de bal nog maar net als eerste. Woltemade rent richting de bal. Woltemade schiet op doel. Tündik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Woltemade is nu in balbezit. Woltemade draait met de bal, schiet en ... Tündik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Speedy Gonzales - FC Meniskuskicker 1:4

77e minuut.
Mutzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutzel probeert naar een medespeler te passen. Yekpare rent richting de bal. Yekpare haalt uit met een fantastische trap. Soma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Speedy Gonzales - FC Meniskuskicker 1:5

79e minuut.
Louloudakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Feitoza Dias speelt de bal door. Klungelig pakt Joostberends de bal. Joostberends schiet op doel. Tündik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Klungelig pakt Mutzel de bal. Mutzel speelt de bal door. Yekpare is nu in balbezit. Yekpare draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Speedy Gonzales - FC Meniskuskicker 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Speedy Gonzales 44%, FC Meniskuskicker 56%.
FC Speedy Gonzales - FC Meniskuskicker 1:6