Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bonaerenses Juniors Caroline
Normal Tactiek 433CAZ
36% Balbezit 64%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 49
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 54.3
poor Schieten outstanding
poor Passen very good
poor Verdedigen good


5e minuut.
Trofast passt de bal met de wreef. Daar is Hanrahan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dealhunty onderschept slim de pass. Dealhunty haalt uit met een fantastische trap. Hewitt maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bonaerenses Juniors - Caroline 0:1

6e minuut.
Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. MacDonald rent richting de bal. Bruzdewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bruzdewicz haalt uit met een fantastische trap. Hewitt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bonaerenses Juniors - Caroline 0:2

11e minuut.
Finnan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz onderschept slim de pass. Bruzdewicz speelt de bal door. Dealhunty rent richting de bal. Dealhunty schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ağaoğlu rent richting de bal. Ağaoğlu geeft een hoge lob. Dealhunty rent richting de bal. Dealhunty schiet op doel. Hewitt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bonaerenses Juniors - Caroline 0:3

18e minuut.
Bruzdewicz passt de bal met de wreef. Dealhunty bereikt de bal nog maar net als eerste. Creataro rent richting de bal. Lawless onderschept slim de pass. Dealhunty rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ağaoğlu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hewitt werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bonaerenses Juniors - Caroline 0:4

20e minuut.
Inworp. Dokken zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marshall rent richting de bal. Bruzdewicz onderschept slim de pass. Bruzdewicz draait met de bal, schiet en ... Hewitt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher met een sublieme pass. Derry probeert naar een medespeler te passen. Dealhunty rent richting de bal. Dealhunty haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. MacDonald is nu in balbezit. Bruzdewicz onderschept slim de pass. Bruzdewicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bonaerenses Juniors - Caroline 0:5

27e minuut.
Ağaoğlu probeert naar een medespeler te passen. Dokken is nu in balbezit. Dokken passt de bal zonder na te denken. Bruzdewicz rent richting de bal. Bruzdewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Klungelig pakt Southin de bal. Dealhunty is nu in balbezit. Dealhunty probeert naar een medespeler te passen. Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz schiet op doel. Hewitt bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bonaerenses Juniors - Caroline 0:6

33e minuut.
Daar is Dokken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dokken speelt de bal door. Dealhunty bereikt de bal nog maar net als eerste. Dealhunty haalt uit met een fantastische trap. Hewitt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bonaerenses Juniors - Caroline 0:7

36e minuut.
Southin geeft de bal voor. Inworp. Dokken zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Chung probeert naar een medespeler te passen. Trofast rent richting de bal. Trofast passt de bal in één keer door. Creataro rent richting de bal. Creataro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Vivas verovert de bal door een tackle van achteren. Vivas geeft een hoge lob. Lawless heeft problemen om de bal te vangen. Dealhunty onderschept slim de pass. Dealhunty haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bonaerenses Juniors - Caroline 0:8

45e minuut.
Dokken geeft een lange en hoge pass. Lawless kopt de bal weg. Klungelig pakt Southin de bal. Dealhunty is nu in balbezit. Dealhunty draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bonaerenses Juniors 80%, Caroline 20%.
Bonaerenses Juniors - Caroline 0:8

46e minuut.
Fogharty komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Trofast probeert de bal aan de voet te houden. Ağaoğlu rent richting de bal. Ağaoğlu passt de bal met de wreef. Dealhunty is nu in balbezit. Dealhunty draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bonaerenses Juniors - Caroline 0:9

54e minuut.
Inworp. Derry zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dokken met een sublieme pass. Bruzdewicz controleert de bal met de borst. Bruzdewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bonaerenses Juniors - Caroline 0:10

56e minuut.
Dokken geeft een lange en hoge pass. Dealhunty probeert de bal aan de voet te houden. Fogharty rent richting de bal. Fogharty draait met de bal, schiet en ... Hewitt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bonaerenses Juniors - Caroline 0:11

60e minuut.
Bruzdewicz kopt de bal weg. Daar is Dokken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dokken passt de bal in één keer door. Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bonaerenses Juniors - Caroline 0:12

60e minuut.
Fisher probeert naar een medespeler te passen. Daar is Marshall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marshall met een sublieme pass. Dealhunty rent richting de bal. Dealhunty haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Hewitt trapt de bal weg van het doel. Dokken kopt de bal weg. Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz haalt uit met een fantastische trap. Hewitt maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Dealhunty is nu in balbezit. Dealhunty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bonaerenses Juniors - Caroline 0:13

64e minuut.
Bruzdewicz passt de bal in één keer door. Fogharty is nu in balbezit. Dealhunty bereikt de bal nog maar net als eerste. Dealhunty haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lawless de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ağaoğlu zal de hoekschop nemen. Bruzdewicz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Doeltrap. Hewitt met een harde bal richting middenveld. Dokken kopt de bal weg. Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Marshall geeft een lange en hoge pass. Derry speelt de bal door. Klungelig pakt Bruzdewicz de bal. Fogharty rent richting de bal. Fogharty schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bonaerenses Juniors - Caroline 0:14

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dokken zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bruzdewicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hanrahan controleert de bal met de borst. Fogharty is nu in balbezit. Fogharty schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Derry kopt de bal weg. Trofast speelt de bal door. Daar is Fogharty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruzdewicz rent richting de bal. Bruzdewicz draait met de bal, schiet en ... Hewitt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Ağaoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Ağaoğlu speelt de bal door. Daar is Bruzdewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruzdewicz draait met de bal, schiet en ... Hewitt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bonaerenses Juniors - Caroline 0:15

73e minuut.
Daar is McCaul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chung geeft een lange en hoge pass. Dealhunty kopt de bal weg. Fogharty rent richting de bal. Fogharty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bonaerenses Juniors - Caroline 0:16

76e minuut.
Dokken bereikt de bal nog maar net als eerste. Dokken passt de bal in één keer door. Lawless bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogharty onderschept slim de pass. Fogharty draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dealhunty rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bonaerenses Juniors - Caroline 0:17

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Dealhunty de bal onder controle te krijgen. Lawless bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogharty onderschept slim de pass. Dealhunty rent richting de bal. Dealhunty draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fogharty bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogharty haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bonaerenses Juniors - Caroline 0:18

80e minuut.
Marshall is nu in balbezit. Dealhunty verovert de bal door een tackle van achteren. Fogharty bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. MacDonald trapt de bal weg van het doel. Dokken kopt de bal weg. Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bonaerenses Juniors - Caroline 0:19

82e minuut.
Dealhunty is nu in balbezit. Ağaoğlu geeft een lange en hoge pass. Bruzdewicz is nu in balbezit. Bruzdewicz draait met de bal, schiet en ... Hewitt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bonaerenses Juniors - Caroline 0:20

83e minuut.
Derry zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dokken probeert naar een medespeler te passen. Fogharty rent richting de bal. Bruzdewicz rent richting de bal. Bruzdewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Dokken met een snelle inworp. Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz geeft de bal voor. Fogharty is nu in balbezit. Fogharty draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Derry rent richting de bal. Derry passt de bal met de wreef. Dokken probeert naar een medespeler te passen. Fogharty bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogharty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bonaerenses Juniors - Caroline 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bonaerenses Juniors 92%, Caroline 8%.
Bonaerenses Juniors - Caroline 0:21