Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jälgimäe Torpeedo JK Rummi Olympic
Teine liiga! Tactiek Vastiknastik
36% Balbezit 64%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
51.3 gemiddelde waardering 68.9
adequate Schieten outstanding
very good Passen excellent
solid Verdedigen formidable


1e minuut.
Valtna heeft problemen om de bal te vangen. Valeta begaat een overtreding. Valtna raakt geblesseerd tijdens het duel. Pingin komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Purrunga passt de bal in één keer door. Viktorsson rent richting de bal. Viktorsson geeft een hoge lob. Cafourek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cafourek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Viktorsson is nu in balbezit. Viktorsson geeft een hoge lob. Cafourek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cafourek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Viktorsson geeft een lange en hoge pass. Daar is Valge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cafourek is nu in balbezit. Cafourek haalt uit met een fantastische trap. Pingin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Torpeedo JK - Rummi Olympic 0:1

16e minuut.
Klungelig pakt Valge de bal. Suur is nu in balbezit. Cafourek verovert de bal door een tackle van achteren. Cafourek schiet op doel. Pingin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Torpeedo JK - Rummi Olympic 0:2

25e minuut.
Cafourek bereikt de bal nog maar net als eerste. Päärson bereikt de bal nog maar net als eerste. Cafourek onderschept slim de pass. Cafourek draait met de bal, schiet en ... Pingin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Torpeedo JK - Rummi Olympic 0:3

27e minuut.
Valge geeft de bal voor. Vučelja bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučelja passt de bal met de wreef. Cafourek is nu in balbezit. Cafourek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Torpeedo JK - Rummi Olympic 0:4

36e minuut.
Viktorsson geeft een hoge lob. Valeta kopt de bal weg. Cafourek rent richting de bal. Cafourek haalt uit met een fantastische trap. Pingin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Torpeedo JK - Rummi Olympic 0:5

38e minuut.
Purrunga onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nahasepp met de inworp. Ubin is nu in balbezit. Ubin geeft een hoge lob. Habenstein bokst de bal weg.

42e minuut.
Valge speelt de bal door. Jugar speelt de bal door. Nahasepp is nu in balbezit. Nahasepp geeft een hoge lob. Saral maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Tomescu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jälgimäe Torpeedo JK 50%, Rummi Olympic 50%.
Jälgimäe Torpeedo JK - Rummi Olympic 0:5

49e minuut.
Inworp. Pauri met de inworp. Nahasepp geeft de bal voor. Saral maakt een snoekduik en kopt de bal. Habenstein maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Torpeedo JK - Rummi Olympic 1:5

54e minuut.
Suur controleert de bal met de borst. Tomescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suur. Suur krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Tomescu probeert de bal met de borst te controleren. Tomescu probeert naar een medespeler te passen. Cafourek heeft problemen om de bal te vangen. Cafourek draait met de bal, schiet en ... Pingin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Torpeedo JK - Rummi Olympic 1:6

55e minuut.
Ubin is nu in balbezit. Ubin passt de bal zonder na te denken. Jugar is nu in balbezit. Tomescu onderschept slim de pass. Tomescu draait met de bal, schiet en ... Pingin bokst de bal weg. Cafourek rent richting de bal. Cafourek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Purrunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Purrunga geeft een hoge lob. Tomescu is nu in balbezit. Tomescu draait met de bal, schiet en ... Pingin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Torpeedo JK - Rummi Olympic 1:7

72e minuut.
Cafourek kopt de bal weg. Klungelig pakt Valge de bal. Tomescu is nu in balbezit. Tomescu schiet op doel. Pingin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Torpeedo JK - Rummi Olympic 1:8

74e minuut.
Cafourek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suur. Cafourek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vučelja zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cafourek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cafourek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cafourek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cafourek schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Torpeedo JK - Rummi Olympic 1:9

82e minuut.
Vučelja is nu in balbezit. Vučelja geeft een lange en hoge pass. Tomescu kopt de bal weg. Cafourek rent richting de bal. Cafourek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Vučelja rent richting de bal. Vučelja met een sublieme pass. Cafourek is nu in balbezit. Cafourek geeft de bal voor. Tomescu krijgt zijn hoofd ertegen. Pingin bokst de bal weg.

90e minuut.
Viktorsson geeft een lange en hoge pass. Cafourek kopt de bal weg. Tomescu rent richting de bal. Tomescu draait met de bal, schiet en ... Pingin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Torpeedo JK - Rummi Olympic 1:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jälgimäe Torpeedo JK 53%, Rummi Olympic 47%.
Jälgimäe Torpeedo JK - Rummi Olympic 1:10