Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Speto Corrido F.C PAPÁ BOLSO
Esta 2 Tactiek 94’ElChino
53% Balbezit 47%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
65.6 gemiddelde waardering 69.3
very good Schieten formidable
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen excellent


5e minuut.
Daar is Velázquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velázquez passt de bal zonder na te denken. Blanc rent richting de bal. Blanc geeft een lange en hoge pass. Dan springt en kopt de bal. Leht verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Klungelig pakt Blanc de bal. Blanc geeft een hoge lob. Velázquez kopt de bal weg. Dan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Leht werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

22e minuut.
Corte verovert de bal door een tackle van achteren. Corte passt de bal zonder na te denken. Puigdesens rent richting de bal. Puigdesens geeft een lange en hoge pass. Alejo springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Viscarra heeft problemen om de bal te vangen. Banussi speelt de bal door. Dan is nu in balbezit. Dan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Speto Corrido F.C - PAPÁ BOLSO 0:1

36e minuut.
Corte speelt de bal door. Puigdesens is nu in balbezit. Pikulec schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pikulec krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Banussi passt de bal in één keer door. Deblekeli met een sublieme pass. Banussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Banussi geeft een hoge lob. Dan bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Speto Corrido F.C - PAPÁ BOLSO 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Speto Corrido F.C 57%, PAPÁ BOLSO 43%.
Speto Corrido F.C - PAPÁ BOLSO 0:2

46e minuut.
De Liguori komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Viscarra is nu in balbezit. Viscarra passt de bal zonder na te denken. Blanc bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanc geeft een hoge lob. Dan springt en kopt de bal. Leht verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Inworp. Lowry met de inworp. Firică met een sublieme pass. Lowry rent richting de bal. Lowry geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Speto Corrido F.C - PAPÁ BOLSO 1:2

61e minuut.
Dan speelt de bal door. Blanc rent richting de bal. Met opzet legt Corte zijn tegenspeler op de grond. Corte is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

62e minuut.
Velázquez speelt de bal door. Blanc is nu in balbezit. Blanc passt de bal met de wreef. Dan heeft problemen om de bal te vangen. Dan draait met de bal, schiet en ... Leht probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Speto Corrido F.C - PAPÁ BOLSO 1:3

65e minuut.
Dan passt de bal zonder na te denken. Blanc bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanc met een sublieme pass. Velázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velázquez schiet op doel. Leht bokst de bal weg.

73e minuut.
Leht met een sublieme pass. De Liguori speelt de bal door. Daar is Blanc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blanc geeft een lange en hoge pass. Dan krijgt zijn hoofd ertegen. Leht verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Daar is Blanc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blanc geeft een lange en hoge pass. Dan is nu in balbezit. Dan schiet op doel. Leht probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Speto Corrido F.C - PAPÁ BOLSO 1:4

80e minuut.
Barilko probeert naar een medespeler te passen. Lowry bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkins tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wilkins krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Pikulec neemt vlug de vrije trap. Blanc heeft problemen om de bal te vangen. Blanc speelt de bal door. Klungelig pakt Dan de bal. Dan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Speto Corrido F.C - PAPÁ BOLSO 1:5

89e minuut.
Barilko probeert naar een medespeler te passen. Puigdesens bereikt de bal nog maar net als eerste. Deblekeli begaat een overtreding. Deblekeli krijgt een gele kaart. Puigdesens is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Puigdesens wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Speto Corrido F.C 64%, PAPÁ BOLSO 36%.
Speto Corrido F.C - PAPÁ BOLSO 1:5