Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
@Вымпел@ Труд Воронеж
523 Tactiek верн1цтр
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
50.7 gemiddelde waardering 65.1
very good Schieten formidable
solid Passen formidable
good Verdedigen formidable


4e minuut.
Vries geeft een hoge lob. Torres Sayar kopt de bal weg. Tuaev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vahabov is nu in balbezit. Vahabov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Tuaev kopt de bal weg. Gaszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaszyński passt de bal zonder na te denken. Daar is Vahabov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vahabov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Antunes heeft problemen om de bal te vangen. Antunes geeft de bal voor. Reszke kan de bal niet met de borst controleren. Vahabov rent richting de bal. Vahabov schiet op doel. Smaczny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Márquez is nu in balbezit. Márquez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
@Вымпел@ - Труд Воронеж 0:1

11e minuut.
Szafirski probeert naar een medespeler te passen. Vries is nu in balbezit. Vries passt de bal zonder na te denken. Vahabov rent richting de bal. Vahabov schiet op doel. Smaczny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Pimenov verovert de bal door een tackle van achteren. Antunes rent richting de bal. Antunes passt de bal zonder na te denken. Gaszyński rent richting de bal. Gaszyński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kazakov heeft problemen om de bal te vangen. Kopaev onderschept slim de pass. Kopaev geeft een hoge lob. Vahabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabov draait met de bal, schiet en ... Smaczny bokst de bal weg.

24e minuut.
Polygerinos met een sublieme pass. Vries bereikt de bal nog maar net als eerste. Vries passt de bal zonder na te denken. Gaszyński geeft de bal voor. Márquez krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Antunes is nu in balbezit. Antunes passt de bal zonder na te denken. Vries is nu in balbezit. Vries geeft de bal voor. Vahabov springt en kopt de bal. Smaczny bokst de bal weg. Márquez rent richting de bal. Márquez draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Vries rent richting de bal. Vries speelt de bal door. Vahabov is nu in balbezit. Vahabov haalt uit met een fantastische trap. Smaczny probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Gaszyński heeft problemen om de bal te vangen. Gaszyński met een sublieme pass. Daar is Vries, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vries geeft een hoge lob. Vahabov krijgt zijn hoofd ertegen. Smaczny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Antunes geeft een hoge lob. Vahabov kopt de bal weg. Vries rent richting de bal. Vries geeft een lange en hoge pass. Márquez heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kopaev heeft problemen om de bal te vangen. Reszke probeert naar een medespeler te passen. Cioran is nu in balbezit. Cioran draait met de bal, schiet en ... Gissing maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
@Вымпел@ - Труд Воронеж 1:1

42e minuut.
Szafirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafirski geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Prapor de bal onder controle te krijgen. Vahabov rent richting de bal. Vahabov haalt uit met een fantastische trap. Smaczny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Cioran is nu in balbezit. Szafirski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cioran. Cioran krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: @Вымпел@ 76%, Труд Воронеж 24%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
@Вымпел@ - Труд Воронеж 1:1

46e minuut.
Vries geeft de bal voor. Márquez kopt de bal weg. Vahabov rent richting de bal. Vahabov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
@Вымпел@ - Труд Воронеж 1:2

51e minuut.
Gaszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaszyński passt de bal met de wreef. Daar is Prapor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Márquez verovert de bal door een tackle van achteren. Márquez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Popovich probeert naar een medespeler te passen. Szafirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafirski geeft een lange en hoge pass. Vahabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabov schiet op doel. Smaczny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Márquez is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Pintilei rent richting de bal. Pintilei geeft een hoge lob. Szafirski geeft de bal voor. Vahabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabov haalt uit met een fantastische trap. Smaczny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Kazakov verovert de bal door een tackle van achteren. Kazakov passt de bal zonder na te denken. Cioran bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioran schiet op doel. Gissing maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
@Вымпел@ - Труд Воронеж 2:2

73e minuut.
Antunes rent richting de bal. Antunes passt de bal in één keer door. Vahabov rent richting de bal. Vahabov schiet op doel. Smaczny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
@Вымпел@ - Труд Воронеж 2:3

74e minuut.
Márquez passt de bal zonder na te denken. Gaszyński is nu in balbezit. Gaszyński passt de bal zonder na te denken. Márquez rent richting de bal. Márquez haalt uit met een fantastische trap. Smaczny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Antunes probeert naar een medespeler te passen. Kopaev geeft de bal voor. Márquez kopt de bal weg. Vahabov rent richting de bal. Vahabov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Klungelig pakt Cioran de bal. Polygerinos probeert naar een medespeler te passen. Vries is nu in balbezit. Vries haalt uit met een fantastische trap. Paal!

79e minuut.
Gaszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaszyński passt de bal zonder na te denken. Antunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Antunes geeft een hoge lob. Márquez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Antunes geeft een lange en hoge pass. Torres Sayar geeft de bal voor. Szafirski kopt de bal weg. Vahabov rent richting de bal. Vahabov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Gaszyński is nu in balbezit. Gaszyński geeft een hoge lob. Vahabov rent richting de bal. Vahabov haalt uit met een fantastische trap. Smaczny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
@Вымпел@ - Труд Воронеж 2:4

87e minuut.
Gaszyński speelt de bal door. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaszyński speelt de bal door. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Gaszyński passt de bal met de wreef. Daar is Vries, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vries probeert naar een medespeler te passen. Vahabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabov draait met de bal, schiet en ... Smaczny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: @Вымпел@ 74%, Труд Воронеж 26%.
@Вымпел@ - Труд Воронеж 2:4