Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Football Warriors FC Ogre
.4-3-3 Tactiek mid
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
14 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 2
50.2 gemiddelde waardering 48.3
solide Schieten zeer goed
goed Passen redelijk
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Snīpis rent richting de bal. Cirponis onderschept slim de pass. Cirponis passt de bal in één keer door. Lyakhov is nu in balbezit. Lyakhov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Leshtarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kažociņš onderschept slim de pass. Barucco legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kažociņš raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kažociņš neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Warriors - FC Ogre 0:1

8e minuut.
Veidenbaums is nu in balbezit. Veidenbaums geeft een hoge lob. Barucco probeert de bal met de borst te controleren. Kažociņš rent richting de bal. Kažociņš schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Warriors - FC Ogre 0:2

13e minuut.
Bedra is nu in balbezit. Piesis verovert de bal door een tackle van achteren. Snīpis onderschept slim de pass. Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Veidenbaums is nu in balbezit. Nánási onderschept slim de pass. Nánási geeft de bal voor. Vadász is nu in balbezit. Vadász schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Snīpis met een snelle inworp. Kınay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kınay geeft een hoge lob. Vadász bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadász draait met de bal, schiet en ... Kasza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Football Warriors 55%, FC Ogre 45%.
Football Warriors - FC Ogre 0:2

49e minuut.
Ķekatnieks geeft een hoge lob. Nánási bereikt de bal nog maar net als eerste. Kažociņš onderschept slim de pass. Kažociņš draait met de bal, schiet en ... Celmiņš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Warriors - FC Ogre 0:3

49e minuut.
Dripe speelt de bal door. Veidenbaums speelt de bal door. Leshtarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyakhov is nu in balbezit. Lyakhov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Piesis geeft de bal voor. Kažociņš is nu in balbezit. Kažociņš passt de bal zonder na te denken. Lyakhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyakhov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Football Warriors - FC Ogre 0:4

58e minuut.
Nánási passt de bal zonder na te denken. Barucco is nu in balbezit. Kažociņš verovert de bal door een tackle van achteren. Kažociņš draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Inworp. Lobelis komt het veld opgelopen. Dīriķis komt het veld opgelopen. Vaironis komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Lobelis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Censaitis met een snelle inworp. Kınay geeft de bal voor. Bedra springt en kopt de bal. Kasza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Kınay is nu in balbezit. Kınay geeft de bal voor. Veidenbergs bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra is nu in balbezit. Bedra haalt uit met een fantastische trap. Kasza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Vadász, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vadász haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Warriors - FC Ogre 1:4

80e minuut.
Kınay onderschept slim de pass. Mandić verovert de bal door een tackle van achteren. Mandić passt de bal in één keer door. Vadász rent richting de bal. Vadász draait met de bal, schiet en ... Kasza bokst de bal weg.

88e minuut.
Dīriķis geeft een lange en hoge pass. Barucco probeert naar een medespeler te passen. Bedra rent richting de bal. Bedra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Warriors - FC Ogre 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Football Warriors 58%, FC Ogre 42%.
Football Warriors - FC Ogre 2:4