Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Хуткія Змагары Dinamo_Minsk
Normal Tactiek 352
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Zvantsou heeft problemen om de bal te vangen. Andreeu rent richting de bal. Samoilenka is nu in balbezit. Andreeu verovert de bal door een tackle van achteren. Andreeu draait met de bal, schiet en ... Zhyjicz bokst de bal weg.

8e minuut.
Inworp. Rastarguiau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Samoilenka rent richting de bal. Andreeu onderschept slim de pass. Andreeu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Miajevich met de inworp. Mieleszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mieleszko geeft de bal voor. Pamidorau maakt een snoekduik en kopt de bal. Drako probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Хуткія Змагары - Dinamo_Minsk 0:1

23e minuut.
Halouczyk met een snelle inworp. Nestsiarenka rent richting de bal. Nestsiarenka passt de bal in één keer door. Andreeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreeu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Halouczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiavo onderschept slim de pass. Schiavo met een sublieme pass. Pamidorau rent richting de bal. Pamidorau geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Xianevich rent richting de bal. Xianevich schiet op doel. Paal!

29e minuut.
Klungelig pakt Smalenchyk de bal. Pamidorau bereikt de bal nog maar net als eerste. Nestsiarenka begaat een overtreding. Nestsiarenka krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Mieleszko probeert naar een medespeler te passen. Sulima probeert naar een medespeler te passen. Samoilenka kopt de bal weg. Pamidorau is nu in balbezit. Pamidorau haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Andreeu kopt de bal weg. Suczkou bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusanenka verovert de bal door een tackle van achteren. Rusanenka draait met de bal, schiet en ... Zhyjicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Хуткія Змагары 59%, Dinamo_Minsk 41%.
Хуткія Змагары - Dinamo_Minsk 0:1

48e minuut.
Zhyjicz trapt de bal weg. Schiavo kopt de bal weg. Klungelig pakt Zvantsou de bal. Andreeu rent richting de bal. Andreeu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Latushka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rastarguiau met een snelle inworp. Andreeu is nu in balbezit. Andreeu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Magirka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miajevich met een snelle inworp. Mieleszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mieleszko geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Zvantsou kan de bal niet met de borst controleren. Zvantsou geeft een lange en hoge pass. Miajevich probeert de bal aan de voet te houden. Xianevich is nu in balbezit. Xianevich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Хуткія Змагары - Dinamo_Minsk 0:2

88e minuut.
Xianevich bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Andreeu. Xianevich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mieleszko met een snel genomen vrije trap. Pamidorau is nu in balbezit. Pamidorau haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Хуткія Змагары 48%, Dinamo_Minsk 52%.
Хуткія Змагары - Dinamo_Minsk 0:2