Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ROYALSFC ReDuX
Attack Tactiek 352 Attack
36% Balbezit 64%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 38.3
average Schieten good
weak Passen good
weak Verdedigen average


2e minuut.
Raviram passt de bal in één keer door. Lucan probeert naar een medespeler te passen. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Phadnis de bal onder controle te krijgen. Nabi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ROYALSFC - ReDuX 0:1

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lucan met de inworp. Kehl is nu in balbezit. Kehl geeft een lange en hoge pass. Gundamaraju probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nabi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Phadnis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chittor met de inworp. Shalaby rent richting de bal. Shalaby geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Chittor rent richting de bal. Chittor passt de bal zonder na te denken. Lauer is nu in balbezit. Mayekar is nu in balbezit. Mayekar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ROYALSFC - ReDuX 0:2

28e minuut.
Kehl onderschept slim de pass. Lucan is nu in balbezit. Lucan passt de bal zonder na te denken. Daar is Mayekar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mayekar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Daar is Smirti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mayekar rent richting de bal. Smirti rent richting de bal. Mayekar onderschept slim de pass. Mayekar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ROYALSFC - ReDuX 0:3

40e minuut.
Lauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauer passt de bal met de wreef. Daar is Mayekar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mayekar haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Phadnis de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chittor neemt de hoekschop. Mayekar krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Lucan heeft problemen om de bal te vangen. Lucan geeft de bal voor. Partha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zárate is nu in balbezit. Zárate haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROYALSFC 75%, ReDuX 25%.
ROYALSFC - ReDuX 0:3

48e minuut.
Chittor met een snelle inworp. Chet speelt de bal door. Chittor bereikt de bal nog maar net als eerste. Chittor geeft een hoge lob. Lucan springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zárate krijgt zijn hoofd ertegen. Mayekar is nu in balbezit. Mayekar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ROYALSFC - ReDuX 0:4

51e minuut.
Shalaby passt de bal in één keer door. Smirti bereikt de bal nog maar net als eerste. Smirti passt de bal in één keer door. Mayekar is nu in balbezit. Mayekar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ankola kopt de bal weg. Klungelig pakt Lucan de bal. Kehl met een sublieme pass. Lauer is nu in balbezit. Lauer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Lucan geeft een hoge lob. Daar is Zárate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lauer is nu in balbezit. Lauer schiet op doel. Phadnis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Modi verovert de bal door een tackle van achteren. Modi speelt de bal door. Chittor probeert naar een medespeler te passen. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Lucan is nu in balbezit. Lucan passt de bal zonder na te denken. Chittor is nu in balbezit. Shalaby met een sublieme pass. Mayekar bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ROYALSFC - ReDuX 0:5

77e minuut.
Kehl rent richting de bal. Kehl passt de bal in één keer door. Lauer rent richting de bal. Mayekar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayekar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Lucan rent richting de bal. Kehl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kehl passt de bal in één keer door. Mayekar is nu in balbezit. Mayekar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ROYALSFC - ReDuX 0:6

86e minuut.
Shalaby onderschept slim de pass. Shalaby probeert naar een medespeler te passen. Zárate probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lauer de bal. Lauer schiet op doel. Nabi bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROYALSFC 77%, ReDuX 23%.
ROYALSFC - ReDuX 0:6