Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gombak City FC QiUL
Normal Tactiek Attack
41% Balbezit 59%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.1 gemiddelde waardering 43.2
zwak Schieten solide
zwak Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Ostiglia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Iorga komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Cassidy passt de bal met de wreef. Maurice probeert naar een medespeler te passen. Edwards is nu in balbezit. Poch rent richting de bal. Poch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Yusuf met een sublieme pass. bin Mat Arif heeft problemen om de bal te vangen. Maurice met een sublieme pass. Edwards is nu in balbezit. Edwards haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
bin Jamalus met een sublieme pass. Maurice kopt de bal weg. Daar is Edwards, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Edwards haalt uit met een fantastische trap. bin Jamalus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gombak City - FC QiUL 0:1

15e minuut.
Poch onderschept slim de pass. Poch probeert naar een medespeler te passen. Edwards rent richting de bal. Edwards draait met de bal, schiet en ... bin Jamalus werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Iorga geeft een hoge lob. Edwards is nu in balbezit. bin Ib Berahim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Edwards is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. bin Razuwan wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Freestone verovert de bal door een tackle van achteren. Freestone geeft een lange en hoge pass. Daar is bin Ib Berahim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwards haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Iorga probeert naar een medespeler te passen. Almansa rent richting de bal. Almansa geeft de bal voor. Daar is Edwards, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Edwards haalt uit met een fantastische trap. bin Jamalus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jamil geeft de bal voor. Cassidy is nu in balbezit. Cassidy geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Almansa heeft problemen om de bal te vangen. Almansa geeft de bal voor. bin Jamalus speelt de bal door. bin Razuwan kopt de bal weg. Maurice geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwards haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gombak City - FC QiUL 0:2

38e minuut.
bin Sharip passt de bal met de wreef. Iorga is nu in balbezit. Iorga passt de bal in één keer door. Edwards rent richting de bal. Edwards draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Poch rent richting de bal. Poch draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. bin Hashim rent richting de bal. Edwards onderschept slim de pass. Edwards passt de bal zonder na te denken. Poch rent richting de bal. Poch draait met de bal, schiet en ... bin Jamalus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
bin Ejun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iorga bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mustaffa begaat een overtreding. bin Mustaffa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gombak City 68%, FC QiUL 32%.
Gombak City - FC QiUL 0:2

47e minuut.
Almansa kopt de bal weg. Poch speelt de bal door. Edwards is nu in balbezit. Edwards haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert bin Ib Berahim de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
bin Razuwan passt de bal met de wreef. Kalaichelvan rent richting de bal. Poch onderschept slim de pass. Poch speelt de bal door. Almansa geeft een lange en hoge pass. bin Jamalus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Edwards heeft problemen om de bal te vangen. Edwards schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Almansa onderschept slim de pass. Almansa schiet op doel. bin Ib Berahim kopt de bal weg. bin Razuwan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Razuwan geeft een hoge lob. bin Jamalus bokst de bal weg. Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwards draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gombak City - FC QiUL 0:3

52e minuut.
Mohd Nor probeert naar een medespeler te passen. bin Mustaffa heeft problemen om de bal te vangen. Edwards rent richting de bal. Edwards haalt uit met een fantastische trap. Paal!

57e minuut.
Jamil rent richting de bal. Freestone verovert de bal door een tackle van achteren. Freestone geeft de bal voor. Poch rent richting de bal. Poch schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Maurice rent richting de bal. Maurice passt de bal zonder na te denken. bin Jamalus bokst de bal weg. Edwards is nu in balbezit. Edwards haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Almansa passt de bal met de wreef. Klungelig pakt bin Sharip de bal. Poch verovert de bal door een tackle van achteren. Poch haalt uit met een fantastische trap. bin Jamalus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gombak City - FC QiUL 0:4

69e minuut.
Poch passt de bal zonder na te denken. Almansa rent richting de bal. Almansa probeert naar een medespeler te passen. Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwards draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gombak City - FC QiUL 0:5

73e minuut.
bin Ejun rent richting de bal. Mohd Noor onderschept slim de pass. Mohd Noor geeft een lange en hoge pass. Edwards rent richting de bal. Edwards haalt uit met een fantastische trap. Paal!

77e minuut.
Almansa geeft een hoge lob. bin Jamalus probeert naar een medespeler te passen. Iorga kopt de bal weg. Poch rent richting de bal. Poch haalt uit met een fantastische trap. bin Jamalus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwards schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gombak City - FC QiUL 0:6

84e minuut.
Almansa geeft de bal voor. Edwards controleert de bal met de borst. Maurice bereikt de bal nog maar net als eerste. Poch bereikt de bal nog maar net als eerste. Poch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gombak City - FC QiUL 0:7

85e minuut.
bin Hashim is nu in balbezit. Poch bereikt de bal nog maar net als eerste. Poch passt de bal in één keer door. Edwards is nu in balbezit. Edwards draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gombak City - FC QiUL 0:8

87e minuut.
bin Jamalus met een sublieme pass. Almansa kopt de bal weg. Poch rent richting de bal. Poch geeft de bal voor. bin Ib Berahim onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. bin Aris geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Edwards kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Mohd Nor rent richting de bal. Olszański onderschept slim de pass. Olszański geeft de bal voor. Daar is bin Ib Berahim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Gombak City - FC QiUL 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gombak City 77%, FC QiUL 23%.
Gombak City - FC QiUL 0:9