Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Napoli Soccer Club Kagawa F.C
433v Tactiek かつぴと
39% Balbezit 61%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 22
5 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29 gemiddelde waardering 41
zwak Schieten solide
zwak Passen goed
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Doeltrap. Pulicelli trapt de bal weg. Daar is Owubokiri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viscontino is nu in balbezit. Viscontino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Moral geeft een lange en hoge pass. Furuhashi heeft problemen om de bal te vangen. Illgner rent richting de bal. Illgner haalt uit met een fantastische trap. Pulicelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer Club - Kagawa F.C 0:1

11e minuut.
Price rent richting de bal. Viscontino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Price raakt geblesseerd tijdens het duel. Matter zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Illgner springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kubo probeert de bal aan de voet te houden. Šehrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Price verovert de bal door een tackle van achteren. Price draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer Club - Kagawa F.C 0:2

20e minuut.
Warzycha geeft een hoge lob. Furuhashi rent richting de bal. Illgner onderschept slim de pass. Illgner draait met de bal, schiet en ... Pulicelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer Club - Kagawa F.C 0:3

21e minuut.
Illgner rent richting de bal. Illgner probeert naar een medespeler te passen. Fricke rent richting de bal. Caballero verovert de bal door een tackle van achteren. Óvári met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer Club - Kagawa F.C 1:3

23e minuut.
Price bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rey. Price raakt geblesseerd tijdens het duel. Matter zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Illgner springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Hirao de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Owubokiri geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Illgner springt en kopt de bal. Rey verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer Club - Kagawa F.C 1:4

34e minuut.
Viscontino is nu in balbezit. Matter verovert de bal door een tackle van achteren. Yamamoto verovert de bal door een tackle van achteren. Yamamoto draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Warzycha de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer Club - Kagawa F.C 2:4

39e minuut.
Rydz verovert de bal door een tackle van achteren. Rydz speelt de bal door. Illgner bereikt de bal nog maar net als eerste. Illgner draait met de bal, schiet en ... Pulicelli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Price rent richting de bal. Price haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Viscontino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydz rent richting de bal. Rydz geeft de bal voor. Illgner rent richting de bal. Illgner haalt uit met een fantastische trap. Pulicelli bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Napoli Soccer Club 44%, Kagawa F.C 56%.
Napoli Soccer Club - Kagawa F.C 2:4

48e minuut.
Matter met een sublieme pass. Rydz geeft de bal voor. Klungelig pakt Šehrić de bal. Price verovert de bal door een tackle van achteren. Price haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Price rent richting de bal. Price geeft de bal voor. Pulicelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Daar is Viscontino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Price bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hirao. Price is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Matter neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Moral is nu in balbezit. Moral geeft een hoge lob. Šehrić kopt de bal weg. Owubokiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Machida geeft een lange en hoge pass. Purcărea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Fricke passt de bal zonder na te denken. Viscontino is nu in balbezit. Viscontino passt de bal met de wreef. Caballero is nu in balbezit. Caballero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Warzycha bereikt de bal nog maar net als eerste. Warzycha geeft een lange en hoge pass. Illgner is nu in balbezit. Illgner haalt uit met een fantastische trap. Pulicelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer Club - Kagawa F.C 2:5

67e minuut.
Owubokiri rent richting de bal. Viscontino geeft de bal voor. Matter rent richting de bal. Viscontino onderschept slim de pass. Viscontino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Machida bereikt de bal nog maar net als eerste. Machida geeft een hoge lob. Fricke kopt de bal weg. Yamamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamamoto haalt uit met een fantastische trap. Purcărea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Pulicelli probeert naar een medespeler te passen. Machida heeft problemen om de bal te vangen. Šehrić is nu in balbezit. Price verovert de bal door een tackle van achteren. Price schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Rydz passt de bal in één keer door. Illgner rent richting de bal. Illgner passt de bal zonder na te denken. Price bereikt de bal nog maar net als eerste. Price haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Warzycha onderschept slim de pass. Warzycha passt de bal zonder na te denken. Rydz speelt de bal door. Illgner bereikt de bal nog maar net als eerste. Illgner draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Warzycha met een sublieme pass. Moral bereikt de bal nog maar net als eerste. Moral geeft een hoge lob. Price rent richting de bal. Price haalt uit met een fantastische trap. Pulicelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Napoli Soccer Club 52%, Kagawa F.C 48%.
Napoli Soccer Club - Kagawa F.C 2:5