Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 12:29
  • Bekerwedstrijd: Japan Cup
  • Stadion: Zero Tsu Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3100
Zero Tsu Okashi AFC
Normal Tactiek Z1
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 49.9
weak Schieten formidable
average Passen good
weak Verdedigen average


1e minuut.
Sucigan is nu in balbezit. Sucigan passt de bal met de wreef. Besteci is nu in balbezit. Besteci draait met de bal, schiet en ... Sakemoto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zero Tsu - Okashi AFC 0:1

9e minuut.
Tychna speelt de bal door. Gąsior heeft problemen om de bal te vangen. Gąsior speelt de bal door. Tumbaco rent richting de bal. Tumbaco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zero Tsu - Okashi AFC 0:2

11e minuut.
Sucigan is nu in balbezit. Sucigan passt de bal zonder na te denken. Mantas speelt de bal door. Tumbaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumbaco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Baoshun kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mantas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tychna geeft de bal voor. Sucigan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Sakemoto probeert naar een medespeler te passen. Mantas kopt de bal weg. Klungelig pakt Kawai de bal. Besteci is nu in balbezit. Besteci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Tychna met een sublieme pass. Gąsior is nu in balbezit. Gąsior passt de bal zonder na te denken. Sucigan is nu in balbezit. Sucigan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Tumbaco met een sublieme pass. Sucigan rent richting de bal. Besteci is nu in balbezit. Besteci haalt uit met een fantastische trap. Sakemoto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zero Tsu - Okashi AFC 0:3

32e minuut.
Besteci rent richting de bal. Tumbaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Besteci bereikt de bal nog maar net als eerste. Besteci draait met de bal, schiet en ... Sakemoto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zero Tsu - Okashi AFC 0:4

34e minuut.
García Moya geeft een hoge lob. Tumbaco heeft problemen om de bal te vangen. Tumbaco probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sucigan de bal. Sucigan schiet op doel. Sakemoto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Tychna passt de bal zonder na te denken. Gąsior speelt de bal door. Daar is Tychna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tychna geeft een lange en hoge pass. Besteci is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mantas neemt de hoekschop. Tumbaco krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
García Moya probeert naar een medespeler te passen. Gąsior probeert de bal met de borst te controleren. Gąsior met een sublieme pass. Sucigan heeft problemen om de bal te vangen. Sucigan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsior rent richting de bal. Gąsior geeft de bal voor. Besteci rent richting de bal. Besteci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Besteci onderschept slim de pass. Besteci met een sublieme pass. Tumbaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucigan is nu in balbezit. Sucigan draait met de bal, schiet en ... Sakemoto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Baoshun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zero Tsu - Okashi AFC 0:5

44e minuut.
Klungelig pakt Gąsior de bal. Gąsior probeert naar een medespeler te passen. Tumbaco rent richting de bal. Besteci bereikt de bal nog maar net als eerste. Besteci haalt uit met een fantastische trap. Sakemoto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Besteci rent richting de bal. Gąsior rent richting de bal. Gąsior passt de bal in één keer door. Tumbaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumbaco schiet op doel. Sakemoto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zero Tsu 65%, Okashi AFC 35%.
Zero Tsu - Okashi AFC 0:5

47e minuut.
Žuliček rent richting de bal. Tychna verovert de bal door een tackle van achteren. Tychna passt de bal zonder na te denken. Sucigan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucigan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Mantas speelt de bal door. Daar is Tumbaco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tumbaco passt de bal zonder na te denken. Sucigan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucigan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zero Tsu - Okashi AFC 0:6

50e minuut.
Gąsior geeft een lange en hoge pass. Kawai heeft problemen om de bal te vangen. Mantas speelt de bal door. Sucigan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucigan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Tumbaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumbaco passt de bal in één keer door. Sucigan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucigan draait met de bal, schiet en ... Sakemoto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zero Tsu - Okashi AFC 0:7

59e minuut.
Mantas geeft een lange en hoge pass. Daar is Gąsior, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gąsior geeft een lange en hoge pass. Daar is Besteci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Besteci draait met de bal, schiet en ... Sakemoto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Zero Tsu - Okashi AFC 0:8

61e minuut.
Mantas geeft een hoge lob. Besteci kopt de bal weg. Klungelig pakt Molina de bal. Sucigan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucigan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Sakemoto trapt de bal weg. Rainov heeft problemen om de bal te vangen. Gąsior met een sublieme pass. Sucigan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucigan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ueno heeft problemen om de bal te vangen. Sucigan rent richting de bal. Sucigan haalt uit met een fantastische trap. Molina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sakemoto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zero Tsu - Okashi AFC 0:9

66e minuut.
Funakoshi geeft een hoge lob. Mantas met een sublieme pass. Molina heeft problemen om de bal te vangen. Tumbaco is nu in balbezit. Tumbaco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baoshun bereikt de bal nog maar net als eerste. Baoshun passt de bal met de wreef. Besteci bereikt de bal nog maar net als eerste. Besteci haalt uit met een fantastische trap. Sakemoto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zero Tsu - Okashi AFC 0:10

69e minuut.
Besteci rent richting de bal. Besteci passt de bal met de wreef. Sucigan is nu in balbezit. Sucigan schiet op doel. Sakemoto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zero Tsu - Okashi AFC 0:11

71e minuut.
Gąsior verovert de bal door een tackle van achteren. Gąsior geeft een hoge lob. Tumbaco heeft problemen om de bal te vangen. Sucigan is nu in balbezit. Sucigan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Daar is Rainov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rainov met een sublieme pass. Funakoshi met een sublieme pass. Sucigan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucigan schiet op doel. Sakemoto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Sucigan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sucigan schiet op doel. Sakemoto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zero Tsu - Okashi AFC 0:12

76e minuut.
Sucigan onderschept slim de pass. Tumbaco speelt de bal door. Besteci rent richting de bal. Besteci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zero Tsu - Okashi AFC 0:13

77e minuut.
Mantas is nu in balbezit. Mantas geeft de bal voor. Sucigan kopt de bal weg. Tumbaco rent richting de bal. Tumbaco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Sucigan heeft problemen om de bal te vangen. Žuliček bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucigan verovert de bal door een tackle van achteren. Tumbaco is nu in balbezit. Tumbaco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zero Tsu 72%, Okashi AFC 28%.
Zero Tsu - Okashi AFC 0:13