Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Cherniavka FC BAGIRA
Iryna Tactiek bagira
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 63.4
adequate Schieten outstanding
good Passen formidable
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Winkler met een sublieme pass. Ónody heeft problemen om de bal te vangen. Marlett speelt de bal door. Winkler is nu in balbezit. Winkler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Poloczek kopt de bal weg. MacConnach is nu in balbezit. MacConnach speelt de bal door. Mestl is nu in balbezit. Mestl haalt uit met een fantastische trap. Hugués probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cherniavka - FC BAGIRA 1:0

8e minuut.
Stolyar met een sublieme pass. Şipoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Şipoş passt de bal in één keer door. Ónody rent richting de bal. Ónody haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Stolyar passt de bal met de wreef. Şipoş is nu in balbezit. Şipoş geeft de bal voor. Ónody krijgt zijn hoofd ertegen. Avrigeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Cherniavka - FC BAGIRA 1:1

14e minuut.
Nedilko speelt de bal door. Marlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Marlett passt de bal in één keer door. Winkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Winkler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cherniavka - FC BAGIRA 1:2

23e minuut.
Marlett is nu in balbezit. Ónody is nu in balbezit. Ónody passt de bal in één keer door. Winkler rent richting de bal. Winkler draait met de bal, schiet en ... Avrigeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
MacConnach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Poloczek rent richting de bal. Poloczek passt de bal zonder na te denken. Mestl bereikt de bal nog maar net als eerste. Mestl schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Ónody rent richting de bal. Ónody passt de bal zonder na te denken. Winkler rent richting de bal. Winkler schiet op doel. Avrigeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cherniavka - FC BAGIRA 1:3

26e minuut.
MacConnach is nu in balbezit. MacConnach passt de bal met de wreef. Szwajdych heeft problemen om de bal te vangen. Ónody bereikt de bal nog maar net als eerste. Ónody schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Rosa geeft een lange en hoge pass. Poloczek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nedilko speelt de bal door. Winkler is nu in balbezit. Winkler draait met de bal, schiet en ... Avrigeanu bokst de bal weg.

31e minuut.
Rukavytsya onderschept slim de pass. Rukavytsya passt de bal met de wreef. Ónody is nu in balbezit. Ónody schiet op doel. Avrigeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cherniavka - FC BAGIRA 1:4

33e minuut.
Şipoş geeft een hoge lob. Winkler rent richting de bal. Lyubarski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lyubarski krijgt een gele kaart. Winkler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ónody neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cherniavka - FC BAGIRA 1:5

34e minuut.
Stolyar passt de bal met de wreef. Ónody rent richting de bal. Ónody passt de bal zonder na te denken. Winkler rent richting de bal. Winkler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Şipoş passt de bal in één keer door. Smochowicki is nu in balbezit. Marlett met een sublieme pass. Winkler rent richting de bal. Winkler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Perego geeft een hoge lob. Winkler kopt de bal weg. Daar is Ónody, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ónody schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cherniavka - FC BAGIRA 1:6

44e minuut.
Mestl heeft problemen om de bal te vangen. Ónody begaat een overtreding. Mestl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. MacConnach met een snel genomen vrije trap. Mestl bereikt de bal nog maar net als eerste. Mestl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cherniavka - FC BAGIRA 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cherniavka 65%, FC BAGIRA 35%.
FC Cherniavka - FC BAGIRA 2:6

48e minuut.
Lyubarski geeft een hoge lob. Buitenspel voor Terziev. Goede buitenspelval van de verdediging. Telegin neemt vlug de vrije trap. Winkler is nu in balbezit. Winkler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Nedilko rent richting de bal. Nedilko geeft een lange en hoge pass. Ónody bereikt de bal nog maar net als eerste. Ónody schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cherniavka - FC BAGIRA 2:7

65e minuut.
Marlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa rent richting de bal. Winkler onderschept slim de pass. Ónody rent richting de bal. Ónody schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Doeltrap. Avrigeanu trapt de bal weg. Poloczek kopt de bal weg. Rukavytsya geeft een hoge lob. Winkler kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Rukavytsya geeft een lange en hoge pass. Rosa controleert de bal met de borst. Winkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Winkler draait met de bal, schiet en ... Avrigeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cherniavka - FC BAGIRA 2:8

77e minuut.
Rosa rent richting de bal. Rosa geeft de bal voor. Şipoş is nu in balbezit. Şipoş geeft een lange en hoge pass. Winkler springt en kopt de bal. Avrigeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Şipoş is nu in balbezit. Şipoş geeft een hoge lob. Stolyar speelt de bal door. Woan is nu in balbezit. Woan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lyubarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyubarski geeft een lange en hoge pass. Winkler probeert naar een medespeler te passen. Ónody rent richting de bal. Ónody draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cherniavka - FC BAGIRA 2:9

83e minuut.
Şipoş geeft een hoge lob. Lyubarski kopt de bal weg. Ónody is nu in balbezit. Ónody haalt uit met een fantastische trap. Avrigeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cherniavka - FC BAGIRA 2:10

85e minuut.
MacConnach kopt de bal weg. Mestl bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nedilko. Mestl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Poloczek komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cherniavka 70%, FC BAGIRA 30%.
FC Cherniavka - FC BAGIRA 2:10