Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TITANES FC PIMBA`S F. C.
MAC vs N Tactiek THE REVENAT
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
50.5 gemiddelde waardering 59.4
solid Schieten formidable
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


6e minuut.
Zagal verovert de bal door een tackle van achteren. Zagal geeft een hoge lob. McGwire is nu in balbezit. McGwire haalt uit met een fantastische trap. Belerati maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Ochetan geeft een hoge lob. Vanoverschelde rent richting de bal. Vanoverschelde passt de bal zonder na te denken. Cornejo is nu in balbezit. Cornejo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TITANES FC - PIMBA`S F. C. 0:1

23e minuut.
Kuncahyo is nu in balbezit. Kuncahyo geeft een hoge lob. Cornejo kopt de bal weg. Vanoverschelde rent richting de bal. Vanoverschelde geeft een hoge lob. Belerati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Cornejo kopt de bal weg. Beslać controleert de bal met de borst. McGwire rent richting de bal. McGwire schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Quacchero is nu in balbezit. Morris verovert de bal door een tackle van achteren. Morris geeft een hoge lob. Vanoverschelde rent richting de bal. Vanoverschelde haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Quacchero rent richting de bal. Morris onderschept slim de pass. Ochetan probeert naar een medespeler te passen. Vanoverschelde is nu in balbezit. Vanoverschelde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ochetan geeft een hoge lob. McGwire kopt de bal weg. Vanoverschelde is nu in balbezit. Vanoverschelde schiet op doel. Belerati probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TITANES FC - PIMBA`S F. C. 0:2

43e minuut.
McGwire verovert de bal door een tackle van achteren. Bùi Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. McGwire onderschept slim de pass. McGwire schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TITANES FC - PIMBA`S F. C. 0:3

45e minuut.
Bah probeert naar een medespeler te passen. Cornejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình onderschept slim de pass. Zagal rent richting de bal. Zagal geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TITANES FC 67%, PIMBA`S F. C. 33%.
TITANES FC - PIMBA`S F. C. 0:3

46e minuut.
Bacelar komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Bah rent richting de bal. Dřevák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dřevák geeft een lange en hoge pass. Albrecht is nu in balbezit. Albrecht draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Inworp. Aamisepp komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Bah is nu in balbezit. Dřevák tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bah raakt geblesseerd tijdens het duel. Bah met een snel genomen vrije trap. Vanoverschelde krijgt zijn hoofd ertegen. Belerati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Quacchero stond buitenspel. Perich komt het veld opgelopen. Bieniak komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Zagal speelt de bal door. McGwire heeft problemen om de bal te vangen. Bùi Bình is nu in balbezit. McGwire verovert de bal door een tackle van achteren. McGwire schiet op doel. Belerati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Dřevák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dřevák is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dřevák met een snel genomen vrije trap. Regueira is nu in balbezit. Regueira passt de bal met de wreef. Aamisepp rent richting de bal. Aamisepp schiet op doel. Dasent bokst de bal weg.

76e minuut.
Dřevák bereikt de bal nog maar net als eerste. Bah verovert de bal door een tackle van achteren. Bah passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vanoverschelde de bal. Vanoverschelde haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TITANES FC 59%, PIMBA`S F. C. 41%.
TITANES FC - PIMBA`S F. C. 0:3