Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vedi FC ICHERISHEHER FK
Deep Tactiek atack
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
57.5 gemiddelde waardering 59.4
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen formidabel


8e minuut.
Cantafio rent richting de bal. Cantafio geeft een hoge lob. Səidov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quốc Việt rent richting de bal. Quốc Việt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Cəfərov probeert naar een medespeler te passen. Fətəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Fətəliyev passt de bal met de wreef. Reynolds rent richting de bal. Reynolds schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Merkouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəfərov verovert de bal door een tackle van achteren. Cəfərov passt de bal zonder na te denken. Habilsoy rent richting de bal. Habilsoy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Buljugić rent richting de bal. Buljugić speelt de bal door. Qasımsoy rent richting de bal. Quốc Việt onderschept slim de pass. Quốc Việt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Inworp. Fətəliyev met de inworp. Əkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əkbərov geeft een lange en hoge pass. Reynolds springt en kopt de bal. Verdyck bokst de bal weg.

35e minuut.
Canales rent richting de bal. Canales met een sublieme pass. Wasiewicz met een sublieme pass. Habilsoy is nu in balbezit. Habilsoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vedi FC - ICHERISHEHER FK 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vedi FC 38%, ICHERISHEHER FK 62%.
Vedi FC - ICHERISHEHER FK 1:0

50e minuut.
Fətəliyev geeft een lange en hoge pass. Buljugić heeft problemen om de bal te vangen. Fətəliyev verovert de bal door een tackle van achteren. Fətəliyev geeft de bal voor. Reynolds krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vedi FC - ICHERISHEHER FK 2:0

54e minuut.
Qasımsoy geeft een lange en hoge pass. Buljugić verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fətəliyev met een snelle inworp. Əkbərov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Bonizzone kopt de bal weg. Quốc Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasımsoy begaat een overtreding. Qasımsoy krijgt een gele kaart. Quốc Việt raakt geblesseerd tijdens het duel. Dengel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Quốc Việt springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Bonizzone geeft een lange en hoge pass. Cantafio is nu in balbezit. Dengel speelt de bal door. Colom rent richting de bal. Colom draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Cəfərov probeert naar een medespeler te passen. Colom is nu in balbezit. Colom passt de bal in één keer door. Quốc Việt rent richting de bal. Quốc Việt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Qasımov passt de bal zonder na te denken. Əkbərov speelt de bal door. Reynolds rent richting de bal. Reynolds schiet op doel. Verdyck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vedi FC - ICHERISHEHER FK 3:0

89e minuut.
Bonizzone passt de bal in één keer door. Cantafio bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasımsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Quốc Việt is nu in balbezit. Quốc Việt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vedi FC 30%, ICHERISHEHER FK 70%.
Vedi FC - ICHERISHEHER FK 3:0