Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anamenoi Kurtlar Limassol 92
Normal Tactiek 433
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
6 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 45.7
zwak Schieten uitstekend
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Richards rent richting de bal. Richards passt de bal in één keer door. Trotter rent richting de bal. Trotter schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Anamenoi Kurtlar - Limassol 92 0:1

3e minuut.
Plumb bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloneftis begaat een overtreding. Plumb is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Andıç met een snel genomen vrije trap. Trotter rent richting de bal. Trotter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Sırrı is nu in balbezit. Aloneftis rent richting de bal. Sırrı bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloneftis rent richting de bal. Aloneftis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Colella met een harde bal richting middenveld. Ergün kopt de bal weg. Tan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sırrı onderschept slim de pass. Sırrı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Andıç speelt de bal door. Trotter is nu in balbezit. Usar rent richting de bal. Mellilä is nu in balbezit. Mellilä schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anamenoi Kurtlar - Limassol 92 0:2

19e minuut.
Exadaktilos met een sublieme pass. Richards rent richting de bal. Richards passt de bal zonder na te denken. Trotter is nu in balbezit. Trotter haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Ergün bereikt de bal nog maar net als eerste. Plumb onderschept slim de pass. Plumb passt de bal in één keer door. Mellilä is nu in balbezit. Mellilä schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anamenoi Kurtlar - Limassol 92 0:3

30e minuut.
Mellilä probeert de bal met de borst te controleren. Mellilä passt de bal met de wreef. Daar is Dayıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trotter is nu in balbezit. Trotter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Savičić geeft de bal voor. Usar kopt de bal weg. Moriggi probeert naar een medespeler te passen. Trotter rent richting de bal. Trotter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Andıç rent richting de bal. Andıç met een sublieme pass. Trotter bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotter haalt uit met een fantastische trap. Exadaktilos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anamenoi Kurtlar - Limassol 92 0:4

37e minuut.
Plumb bereikt de bal nog maar net als eerste. Sırrı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sırrı passt de bal in één keer door. Mellilä is nu in balbezit. Mellilä schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anamenoi Kurtlar - Limassol 92 0:5

45e minuut.
Richards rent richting de bal. Richards geeft de bal voor. Inworp. Savvides met de inworp. Aloneftis geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anamenoi Kurtlar 71%, Limassol 92 29%.
Anamenoi Kurtlar - Limassol 92 0:5

50e minuut.
Plumb onderschept slim de pass. Ergün geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Savvides de bal onder controle te krijgen. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Moriggi passt de bal met de wreef. Tan geeft een hoge lob. Usar kan de bal niet met de borst controleren. Trotter rent richting de bal. Trotter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anamenoi Kurtlar - Limassol 92 0:6

57e minuut.
Tan rent richting de bal. Moriggi is nu in balbezit. Moriggi passt de bal zonder na te denken. Mellilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellilä schiet op doel. Exadaktilos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Sırrı bereikt de bal nog maar net als eerste. Savičić verovert de bal door een tackle van achteren. Savičić geeft een hoge lob. Moriggi rent richting de bal. Moriggi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trotter maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

64e minuut.
Mellilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellilä passt de bal met de wreef. Trotter bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotter draait met de bal, schiet en ... Exadaktilos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anamenoi Kurtlar - Limassol 92 0:7

68e minuut.
Andıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Andıç passt de bal met de wreef. Trotter rent richting de bal. Trotter haalt uit met een fantastische trap. Exadaktilos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anamenoi Kurtlar - Limassol 92 0:8

68e minuut.
Aloneftis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yiasemi komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Yiasemi passt de bal in één keer door. Daar is Usar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trotter is nu in balbezit. Trotter haalt uit met een fantastische trap. Exadaktilos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anamenoi Kurtlar - Limassol 92 0:9

71e minuut.
Plumb rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Filotas. Plumb raakt geblesseerd tijdens het duel. Andıç komt bij de bal en schiet. Mellilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Dayıoğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mellilä is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Plumb kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Anamenoi Kurtlar - Limassol 92 0:10

74e minuut.
Mellilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellilä passt de bal zonder na te denken. Trotter bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotter haalt uit met een fantastische trap. Exadaktilos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anamenoi Kurtlar - Limassol 92 0:11

75e minuut.
Ergün bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergün geeft een hoge lob. Klungelig pakt Birgül de bal. Mellilä is nu in balbezit. Mellilä schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Trotter bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellilä rent richting de bal. Trotter is nu in balbezit. Trotter draait met de bal, schiet en ... Dayıoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Crivăţ geeft de bal voor. Andıç is nu in balbezit. Andıç passt de bal met de wreef. Trotter is nu in balbezit. Trotter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Doeltrap. Exadaktilos trapt de bal weg. Daar is Ergün, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plumb rent richting de bal. Plumb draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anamenoi Kurtlar - Limassol 92 0:12

87e minuut.
Filotas verovert de bal door een tackle van achteren. Ergün bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergün speelt de bal door. Trotter rent richting de bal. Trotter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anamenoi Kurtlar 72%, Limassol 92 28%.
Anamenoi Kurtlar - Limassol 92 0:12