Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mistawiiy Shway Sikkiyn Hasan Nimr
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.7
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Dieli is nu in balbezit. Dieli passt de bal zonder na te denken. Khouaja is nu in balbezit. Tonati onderschept slim de pass. Tonati haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistawiiy Shway Sikkiyn - Hasan Nimr 1:0

14e minuut.
Dieli controleert de bal met de borst. Sahbani is nu in balbezit. Sahbani probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Benabderrazik de bal. Benabderrazik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Sellami probeert naar een medespeler te passen. Titsi heeft problemen om de bal te vangen. Titsi passt de bal met de wreef. Hazalija is nu in balbezit. Hazalija draait met de bal, schiet en ... Boukadida kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Dieli probeert de bal met de borst te controleren. Dieli passt de bal zonder na te denken. Hazalija rent richting de bal. Hazalija schiet op doel. Bechaouech probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Yaseen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sellami is nu in balbezit. Tonati tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tonati krijgt een gele kaart. Sellami is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sellami zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Benabderrazik bereikt de bal nog maar net als eerste. Benabderrazik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mistawiiy Shway Sikkiyn - Hasan Nimr 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mistawiiy Shway Sikkiyn 38%, Hasan Nimr 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mistawiiy Shway Sikkiyn - Hasan Nimr 1:1

71e minuut.
Jaziri geeft de bal voor. Dieli is nu in balbezit. Dieli speelt de bal door. Tonati rent richting de bal. Tonati haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mistawiiy Shway Sikkiyn 34%, Hasan Nimr 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mistawiiy Shway Sikkiyn - Hasan Nimr 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

97e minuut.
Dermech met een snelle inworp. Dieli is nu in balbezit. Dieli met een sublieme pass. Hazalija is nu in balbezit. Hazalija schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

102e minuut.
Tonati geeft de bal voor. Al-Gherini bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Gherini geeft de bal voor. Garci rent richting de bal. Garci geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Ettayeb werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Benabderrazik bereikt de bal nog maar net als eerste. Benabderrazik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistawiiy Shway Sikkiyn - Hasan Nimr 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mistawiiy Shway Sikkiyn 66%, Hasan Nimr 34%.
Mistawiiy Shway Sikkiyn - Hasan Nimr 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mistawiiy Shway Sikkiyn 40%, Hasan Nimr 60%.
Mistawiiy Shway Sikkiyn - Hasan Nimr 1:2