Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Macit Naher SC Mohit
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Zitoumi geeft een hoge lob. Na`im kopt de bal weg. Klungelig pakt Kanzani de bal. Nisawi is nu in balbezit. Nisawi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Macit Naher - SC Mohit 0:1

7e minuut.
Aziz is nu in balbezit. Aziz geeft de bal voor. Klungelig pakt Lounes de bal. Zafajar is nu in balbezit. Zafajar geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Tiabi is nu in balbezit. Mas`ud verovert de bal door een tackle van achteren. Mas`ud speelt de bal door. Nisawi rent richting de bal. Nisawi haalt uit met een fantastische trap. As`ad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Nadir is nu in balbezit. Sukbuni verovert de bal door een tackle van achteren. Sukbuni speelt de bal door. El-Anwar rent richting de bal. El-Anwar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Hatim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatim geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zitoumi met een snelle inworp. Sukbuni geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Na`im rent richting de bal. Lounes is nu in balbezit. Lounes passt de bal in één keer door. Zafajar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zafajar met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macit Naher 36%, SC Mohit 64%.
Macit Naher - SC Mohit 0:1

50e minuut.
Adjoulnaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Adjoulnaja geeft een hoge lob. Mangal kopt de bal weg. Sukbuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukbuni speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kanzani geeft een hoge lob. Zafajar kopt de bal weg. El-Anwar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sukbuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukbuni schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Na`im bereikt de bal nog maar net als eerste. Lounes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Na`im is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Shadi Fahmi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nisawi is nu in balbezit. Nisawi schiet op doel. As`ad maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macit Naher 48%, SC Mohit 52%.
Macit Naher - SC Mohit 0:1