Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HUSA FC FC Taroudant
Normal Tactiek 433
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 39.1
average Schieten very good
poor Passen average
weak Verdedigen adequate


9e minuut.
Ghandouri verovert de bal door een tackle van achteren. Ghandouri geeft de bal voor. Houmssi is nu in balbezit. Bahri is nu in balbezit. Bahri draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Hamdallah kopt de bal weg. Mellili bereikt de bal nog maar net als eerste. Draiyf is nu in balbezit. Mellili onderschept slim de pass. Mellili haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Nasri speelt de bal door. Mellili bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahri is nu in balbezit. Mellili rent richting de bal. Mellili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Mustafawi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mellili de bal. Wahib bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellili verovert de bal door een tackle van achteren. Mellili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Hamdallah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nasri met een sublieme pass. Mellili is nu in balbezit. Mellili haalt uit met een fantastische trap. Draiyf probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bahri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahri haalt uit met een fantastische trap. Rafiqi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Doeltrap. Rafiqi met een harde bal richting middenveld. Nasri kopt de bal weg. Mellili rent richting de bal. Mellili schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Hamdallah met een sublieme pass. Nasri is nu in balbezit. Nasri geeft een lange en hoge pass. Mellili krijgt zijn hoofd ertegen. Rafiqi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Rafiqi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mellili bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
HUSA FC - FC Taroudant 0:1

42e minuut.
Fikri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fikri geeft een hoge lob. Nasri heeft problemen om de bal te vangen. Mellili rent richting de bal. Mellili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HUSA FC - FC Taroudant 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HUSA FC 68%, FC Taroudant 32%.
HUSA FC - FC Taroudant 0:2

46e minuut.
Klungelig pakt Wahib de bal. Mellili rent richting de bal. Wahib tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wahib krijgt een gele kaart. Mellili wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mellili kan niet meer verder spelen. Rashidi komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Draiyf geeft de bal voor. Inworp. Nasri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nasri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasri geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Nasri is nu in balbezit. Nasri geeft de bal voor. Rashidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashidi draait met de bal, schiet en ... Rafiqi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HUSA FC - FC Taroudant 0:3

58e minuut.
Hamdallah onderschept slim de pass. Hamdallah probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rashidi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rashidi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Houmssi de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Daar is Nasri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wahib is nu in balbezit. Nasri verovert de bal door een tackle van achteren. Rashidi is nu in balbezit. Rashidi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HUSA FC - FC Taroudant 0:4

71e minuut.
Hadrioui geeft een hoge lob. Wahib kopt de bal weg. Ouhssine speelt de bal door. Nasri is nu in balbezit. Nasri geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Hishami rent richting de bal. Hamdallah onderschept slim de pass. Hamdallah speelt de bal door. Rashidi rent richting de bal. Rashidi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daar is Muatasim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahri is nu in balbezit. Bahri passt de bal in één keer door. Nasri is nu in balbezit. Nasri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HUSA FC 65%, FC Taroudant 35%.
HUSA FC - FC Taroudant 0:4