Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LatinGol Prime
FTrTw-v1.0 Tactiek 5-1-2-2 Mirror
59% Balbezit 41%
22% Spel op eigen helft 78%
14 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
64.7 gemiddelde waardering 47.8
outstanding Schieten adequate
excellent Passen good
solid Verdedigen excellent


14e minuut.
Daar is Martos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zincirkıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Martos verovert de bal door een tackle van achteren. De la Puente onderschept slim de pass. De la Puente schiet op doel. Saccomanno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Nowotniak geeft een hoge lob. Inworp. De la Rosa met een snelle inworp. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Martos geeft een hoge lob. Inworp. Hidalgo met een snelle inworp. De la Rosa is nu in balbezit. De la Rosa geeft de bal voor. Saccomanno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zincirkıran maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Klungelig pakt Belardetti de bal. Hidalgo verovert de bal door een tackle van achteren. Hidalgo passt de bal met de wreef. Zincirkıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Zincirkıran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LatinGol - Prime 1:0

37e minuut.
Belardetti rent richting de bal. Zincirkıran verovert de bal door een tackle van achteren. Zincirkıran controleert de bal met de borst. Zincirkıran schiet op doel. Saccomanno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LatinGol - Prime 2:0

41e minuut.
De la Rosa met de inworp. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo geeft een hoge lob. Zincirkıran krijgt zijn hoofd ertegen. Saccomanno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LatinGol - Prime 3:0

43e minuut.
Bin geeft de bal voor. Zincirkıran rent richting de bal. Martos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zincirkıran is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zincirkıran neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Saccomanno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LatinGol - Prime 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LatinGol 22%, Prime 78%.
LatinGol - Prime 4:0

49e minuut.
Duarte probeert naar een medespeler te passen. Alfaro heeft problemen om de bal te vangen. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo geeft een lange en hoge pass. Daar is Zincirkıran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De la Puente bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Hidalgo onderschept slim de pass. Hidalgo passt de bal met de wreef. Rechot is nu in balbezit. Zincirkıran onderschept slim de pass. Zincirkıran haalt uit met een fantastische trap. Saccomanno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pasquina verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dřímal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hidalgo controleert de bal met de borst. Hidalgo geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Saccomanno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Zincirkıran springt en kopt de bal. Saccomanno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zincirkıran is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
LatinGol - Prime 5:0

61e minuut.
Hidalgo onderschept slim de pass. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro geeft een hoge lob. Hidalgo geeft de bal voor. Zincirkıran maakt een snoekduik en kopt de bal. Saccomanno bokst de bal weg.

66e minuut.
De la Puente kopt de bal weg. Zincirkıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Rechot bereikt de bal nog maar net als eerste. Zincirkıran onderschept slim de pass. Zincirkıran draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Marichal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nerey komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Dřímal is nu in balbezit. Dřímal geeft een hoge lob. Zincirkıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Zincirkıran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LatinGol - Prime 6:0

82e minuut.
Sanches heeft problemen om de bal te vangen. Sanches probeert naar een medespeler te passen. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo geeft de bal voor. Zincirkıran maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De la Rosa probeert naar een medespeler te passen. Bin rent richting de bal. Bin geeft een lange en hoge pass. Zincirkıran is nu in balbezit. Zincirkıran schiet op doel. Saccomanno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LatinGol 21%, Prime 79%.
LatinGol - Prime 6:0