Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aruba Falcons IAB
5D23 revised Tactiek opnieuw
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
15 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
68.5 gemiddelde waardering 57.5
formidable Schieten very good
excellent Passen solid
outstanding Verdedigen formidable


6e minuut.
Schrenk geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Nikolaev stond buitenspel. Liber maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bożałek is nu in balbezit. Bożałek schiet op doel. Cardozo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Minnema verovert de bal door een tackle van achteren. Minnema geeft een hoge lob. Öztek kopt de bal weg. Bożałek is nu in balbezit. Bożałek haalt uit met een fantastische trap. Cardozo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Bożałek rent richting de bal. Cárdenas is nu in balbezit. Öztek onderschept slim de pass. Öztek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aruba Falcons - IAB 1:0

24e minuut.
Minnema passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Defrancq de bal. Defrancq passt de bal in één keer door. Öztek heeft problemen om de bal te vangen. Öztek schiet op doel. Cardozo bokst de bal weg.

25e minuut.
Bożałek passt de bal met de wreef. Defrancq probeert naar een medespeler te passen. Öztek is nu in balbezit. Bożałek rent richting de bal. Bożałek haalt uit met een fantastische trap. Cardozo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Cardozo speelt de bal door. Martinet kopt de bal weg. Lyhn kan de bal niet met de borst controleren. Nikolaev verovert de bal door een tackle van achteren. Nikolaev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Minnema raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Budimir komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Cárdenas onderschept slim de pass. Cárdenas met een sublieme pass. Defrancq is nu in balbezit. Defrancq geeft de bal voor. Öztek springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Schrenk is nu in balbezit. Budimir onderschept slim de pass. Duff is nu in balbezit. Budimir onderschept slim de pass. Budimir geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Öztek bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aruba Falcons - IAB 2:0

44e minuut.
van Bladeren onderschept slim de pass. Cárdenas verovert de bal door een tackle van achteren. Defrancq onderschept slim de pass. Defrancq geeft de bal voor. Öztek krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aruba Falcons 31%, IAB 69%.
Aruba Falcons - IAB 2:0

47e minuut.
López probeert naar een medespeler te passen. Cárdenas is nu in balbezit. Defrancq onderschept slim de pass. Defrancq schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Bożałek is nu in balbezit. Bożałek geeft een hoge lob. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztek verovert de bal door een tackle van achteren. Öztek draait met de bal, schiet en ... Cardozo bokst de bal weg. van Bladeren is nu in balbezit. van Bladeren schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Öztek is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Aruba Falcons - IAB 3:0

66e minuut.
Cárdenas kopt de bal weg. Szaj rent richting de bal. Bożałek verovert de bal door een tackle van achteren. Bożałek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aruba Falcons - IAB 4:0

74e minuut.
Budimir probeert naar een medespeler te passen. Cárdenas rent richting de bal. Schrenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożałek verovert de bal door een tackle van achteren. Bożałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aruba Falcons - IAB 5:0

78e minuut.
Veeremets verovert de bal door een tackle van achteren. Veeremets passt de bal met de wreef. Nikolaev rent richting de bal. Nikolaev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nikolaev bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Aruba Falcons - IAB 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aruba Falcons 31%, IAB 69%.
Aruba Falcons - IAB 5:1