Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Madorna75 AC Gadelhas
M75 Tactiek engode(s)cas
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
1 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 12
54.9 gemiddelde waardering 66.7
solid Schieten outstanding
very good Passen outstanding
formidable Verdedigen very good


6e minuut.
Hinostroza geeft een lange en hoge pass. Resa is nu in balbezit. Marazzi onderschept slim de pass. Marazzi schiet op doel. Gigante maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madorna75 - AC Gadelhas 0:1

8e minuut.
Mormocea met een sublieme pass. Çeviker rent richting de bal. Çeviker passt de bal zonder na te denken. Żądło is nu in balbezit. Żądło schiet op doel. Gigante kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Cistulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cistulli geeft een lange en hoge pass. Żądło bereikt de bal nog maar net als eerste. Żądło schiet op doel. Gigante maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madorna75 - AC Gadelhas 0:2

16e minuut.
Mikrut is nu in balbezit. Çeviker verovert de bal door een tackle van achteren. Çeviker speelt de bal door. Marazzi rent richting de bal. Marazzi haalt uit met een fantastische trap. Gigante kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Teves met een snelle inworp. Casaleiro rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Martins. Martins krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Klungelig pakt Folgado de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacLairish. Folgado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Casaleiro met een snel genomen vrije trap. Presas krijgt zijn hoofd ertegen. Floreński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Prudel is nu in balbezit. Prudel geeft de bal voor. Żądło kopt de bal weg. Marazzi rent richting de bal. Marazzi haalt uit met een fantastische trap. Gigante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madorna75 55%, AC Gadelhas 45%.
Madorna75 - AC Gadelhas 0:2

60e minuut.
Çeviker geeft de bal voor. Żądło kopt de bal weg. Marazzi rent richting de bal. Marazzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Madorna75 - AC Gadelhas 0:3

63e minuut.
Mikrut geeft een hoge lob. Presas kopt de bal weg. MacLairish speelt de bal door. Marazzi is nu in balbezit. Marazzi draait met de bal, schiet en ... Gigante kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Payer met een sublieme pass. Żądło rent richting de bal. Żądło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Madorna75 - AC Gadelhas 0:4

74e minuut.
Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins passt de bal in één keer door. Żądło is nu in balbezit. Żądło schiet op doel. Gigante maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Villaluz rent richting de bal. Çeviker onderschept slim de pass. Çeviker probeert naar een medespeler te passen. Marazzi rent richting de bal. Marazzi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Żądło passt de bal met de wreef. Çeviker bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeviker passt de bal in één keer door. Żądło heeft problemen om de bal te vangen. Żądło haalt uit met een fantastische trap. Gigante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Hinostroza heeft problemen om de bal te vangen. Martins rent richting de bal. Martins geeft de bal voor. Żądło rent richting de bal. Żądło haalt uit met een fantastische trap. Gigante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Payer geeft de bal voor. Inworp. Prudel met de inworp. Martins geeft een hoge lob. Żądło krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marazzi rent richting de bal. Resa onderschept slim de pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madorna75 - AC Gadelhas 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madorna75 57%, AC Gadelhas 43%.
Madorna75 - AC Gadelhas 0:5