Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 19:29
  • Bekerwedstrijd: Kup Srbije
  • Stadion: MONEYmaker
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 26962
CASHBOXUNITED Rudar Vrdnik
532off Tactiek TAKTIKA 3att
47% Balbezit 53%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 56
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
52.1 gemiddelde waardering 73.8
good Schieten brilliant
solid Passen incredible
solid Verdedigen outstanding


1e minuut.
Bełzowski geeft een lange en hoge pass. Zwierzak rent richting de bal. Cintron schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cintron krijgt een gele kaart. Zwierzak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Miljanić met een snel genomen vrije trap. Bica kopt de bal weg. Hopman is nu in balbezit. Hopman draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

3e minuut.
Miljanić speelt de bal door. Zwierzak kan de bal niet met de borst controleren. Zwierzak geeft een hoge lob. De Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. De Piero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hopman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hopman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - Rudar Vrdnik 0:1

4e minuut.
Zielke geeft een hoge lob. De Piero kopt de bal weg. Bica rent richting de bal. Bica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - Rudar Vrdnik 0:2

5e minuut.
Daar is Bilbija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Piero is nu in balbezit. Valdivia is nu in balbezit. Bica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bica haalt uit met een fantastische trap. Ruiz Jiménez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Dobski rent richting de bal. Lemić is nu in balbezit. Dobski onderschept slim de pass. Dobski geeft een lange en hoge pass. Hopman krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Zwierzak is nu in balbezit. Zwierzak geeft een hoge lob. Bica kopt de bal weg. Hopman is nu in balbezit. Hopman haalt uit met een fantastische trap. Ruiz Jiménez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Zielke geeft een hoge lob. Hopman kopt de bal weg. Bica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bica schiet op doel. Ruiz Jiménez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - Rudar Vrdnik 0:3

10e minuut.
Dragović passt de bal met de wreef. Zielke geeft de bal voor. Cajić rent richting de bal. De Piero onderschept slim de pass. De Piero draait met de bal, schiet en ... Ruiz Jiménez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Inworp. Dobski met een snelle inworp. Hopman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hopman geeft een hoge lob. Bica maakt een snoekduik en kopt de bal. Ruiz Jiménez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - Rudar Vrdnik 0:4

15e minuut.
Bełzowski kopt de bal weg. Zielke geeft een hoge lob. Bica rent richting de bal. De Piero rent richting de bal. De Piero draait met de bal, schiet en ... Ruiz Jiménez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De Piero is nu in balbezit. De Piero schiet op doel. Ruiz Jiménez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hopman rent richting de bal. Bica is nu in balbezit. Bica schiet op doel. Ruiz Jiménez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Dobski passt de bal in één keer door. De Piero is nu in balbezit. De Piero passt de bal met de wreef. Bica rent richting de bal. Bica haalt uit met een fantastische trap. Ruiz Jiménez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
De Piero met een snelle inworp. Zwierzak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cintron. Cintron krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

19e minuut.
Bica rent richting de bal. De Piero rent richting de bal. Bergamino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bergamino krijgt een gele kaart. De Piero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De Piero zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ruiz Jiménez bokst de bal weg.

20e minuut.
Dobski kopt de bal weg. Hopman probeert de bal met de borst te controleren. Hopman passt de bal zonder na te denken. Bica rent richting de bal. Bica haalt uit met een fantastische trap. Ruiz Jiménez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Dobski neemt de hoekschop. Cajić kopt de bal weg. Daar is Bełzowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hopman is nu in balbezit. Hopman draait met de bal, schiet en ... Ruiz Jiménez bokst de bal weg.

22e minuut.
Miljanić is nu in balbezit. Zwierzak speelt de bal door. Hopman is nu in balbezit. Hopman schiet op doel. Ruiz Jiménez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - Rudar Vrdnik 0:5

26e minuut.
Zwierzak passt de bal in één keer door. Hopman rent richting de bal. Hopman passt de bal in één keer door. De Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. De Piero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Cure rent richting de bal. Cure geeft een lange en hoge pass. Bergamino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hopman rent richting de bal. Hopman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Zwierzak met een snelle inworp. De Piero is nu in balbezit. Valdivia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! De Piero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bica kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ruiz Jiménez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Hopman is nu in balbezit. Hopman schiet op doel. Ruiz Jiménez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - Rudar Vrdnik 0:6

32e minuut.
Bergamino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergamino geeft een lange en hoge pass. Bilbija kopt de bal weg. De Piero is nu in balbezit. De Piero haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Jovanović is nu in balbezit. Dobski onderschept slim de pass. Dobski passt de bal zonder na te denken. Daar is Bica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bica draait met de bal, schiet en ... Ruiz Jiménez bokst de bal weg.

38e minuut.
Bergamino met een sublieme pass. Novaković rent richting de bal. Hopman onderschept slim de pass. Hopman geeft een hoge lob. Cajić onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Bergamino geeft een lange en hoge pass. Dobski kopt de bal weg. Orbaiz Lesaka speelt de bal door. De Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. De Piero haalt uit met een fantastische trap. Ruiz Jiménez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Jovanović rent richting de bal. Cure onderschept slim de pass. Cure geeft de bal voor. Hopman is nu in balbezit. Hopman draait met de bal, schiet en ... Ruiz Jiménez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Orbaiz Lesaka met een sublieme pass. Bergamino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bica onderschept slim de pass. Bica schiet op doel. Ruiz Jiménez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - Rudar Vrdnik 0:7

44e minuut.
Cajić geeft een hoge lob. Cure kopt de bal weg. Dobski is nu in balbezit. Dobski geeft een hoge lob. Hopman springt en kopt de bal. Ruiz Jiménez bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Bica is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - Rudar Vrdnik 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CASHBOXUNITED 83%, Rudar Vrdnik 17%.
CASHBOXUNITED - Rudar Vrdnik 0:8

46e minuut.
Dobski passt de bal in één keer door. Hopman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hopman passt de bal met de wreef. Bica rent richting de bal. Bica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - Rudar Vrdnik 0:9

48e minuut.
Dragović is nu in balbezit. Zwierzak verovert de bal door een tackle van achteren. Zwierzak geeft een lange en hoge pass. Bica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bica schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Zwierzak geeft een lange en hoge pass. Bica kopt de bal weg. De Piero rent richting de bal. De Piero haalt uit met een fantastische trap. Ruiz Jiménez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - Rudar Vrdnik 0:10

51e minuut.
Jovanović is nu in balbezit. Dobski begaat een overtreding. Jovanović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bełzowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Wiercipięta de bal. Bilbija onderschept slim de pass. Bilbija schiet op doel. Milaković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Miljanić verovert de bal door een tackle van achteren. Miljanić speelt de bal door. Bica bereikt de bal nog maar net als eerste. De Piero is nu in balbezit. De Piero passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bica rent richting de bal. Bica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - Rudar Vrdnik 0:11

54e minuut.
Cajić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zwierzak met de inworp. Orbaiz Lesaka geeft een lange en hoge pass. Bica krijgt zijn hoofd ertegen. Ruiz Jiménez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Zwierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzak passt de bal zonder na te denken. Bica rent richting de bal. De Piero rent richting de bal. De Piero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Orbaiz Lesaka geeft een hoge lob. Cajić kopt de bal weg. Orbaiz Lesaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbaiz Lesaka geeft een lange en hoge pass. Bica maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Dobski probeert naar een medespeler te passen. Hopman rent richting de bal. Bica is nu in balbezit. De Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. De Piero haalt uit met een fantastische trap. Ruiz Jiménez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Cajić geeft de bal voor. Dobski kopt de bal weg. Orbaiz Lesaka geeft een hoge lob. Bica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bica schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Bica rent richting de bal. Bica probeert naar een medespeler te passen. Hopman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hopman draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - Rudar Vrdnik 0:12

70e minuut.
Hopman passt de bal zonder na te denken. De Piero is nu in balbezit. De Piero passt de bal in één keer door. Bica is nu in balbezit. Bica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Zwierzak kopt de bal weg. Dobski geeft een lange en hoge pass. De Piero probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hopman de bal. Hopman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Dragović rent richting de bal. Dobski verovert de bal door een tackle van achteren. Dobski passt de bal in één keer door. Bica rent richting de bal. Bica schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Hopman is nu in balbezit. Hopman passt de bal met de wreef. Bica rent richting de bal. Bica schiet op doel. Ruiz Jiménez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - Rudar Vrdnik 0:13

79e minuut.
Zwierzak geeft de bal voor. Novaković kopt de bal weg. Dobski met een sublieme pass. Hopman rent richting de bal. Hopman haalt uit met een fantastische trap. Ruiz Jiménez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Hopman verovert de bal door een tackle van achteren. Hopman passt de bal zonder na te denken. Bica is nu in balbezit. Bica haalt uit met een fantastische trap. Ruiz Jiménez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - Rudar Vrdnik 0:14

84e minuut.
Dobski onderschept slim de pass. Dobski speelt de bal door. De Piero is nu in balbezit. De Piero haalt uit met een fantastische trap. Ruiz Jiménez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - Rudar Vrdnik 0:15

87e minuut.
Cure probeert naar een medespeler te passen. Dobski speelt de bal door. Zwierzak probeert naar een medespeler te passen. Hopman rent richting de bal. Hopman schiet op doel. Ruiz Jiménez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! De Piero rent richting de bal. De Piero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - Rudar Vrdnik 0:16

90e minuut.
Zwierzak is nu in balbezit. Zwierzak speelt de bal door. Bica is nu in balbezit. Bica haalt uit met een fantastische trap. Ruiz Jiménez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - Rudar Vrdnik 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CASHBOXUNITED 76%, Rudar Vrdnik 24%.
CASHBOXUNITED - Rudar Vrdnik 0:17