Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 21:27
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: The Cannon
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 28732
Fc Cobra 79 SQUEEZERS
New Tactiek MY PRECIOUS MOD
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
41.7 gemiddelde waardering 60
adequate Schieten formidable
good Passen very good
good Verdedigen very good


1e minuut.
Dolamić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Leśniczy de bal. Sawitzki is nu in balbezit. Leśniczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniczy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Govone heeft problemen om de bal te vangen. Gökkuş bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Govone. Govone krijgt een gele kaart. Gökkuş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dolamić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sawitzki krijgt zijn hoofd ertegen. Cristea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Viinanen geeft een lange en hoge pass. Gökkuş bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Meriem zal de hoekschop nemen. Leśniczy maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Osila passt de bal zonder na te denken. Dolamić is nu in balbezit. Dolamić passt de bal met de wreef. Leśniczy rent richting de bal. Leśniczy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Iroldi is nu in balbezit. Dolamić verovert de bal door een tackle van achteren. Dolamić probeert naar een medespeler te passen. Gökkuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökkuş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Leśniczy passt de bal in één keer door. Meriem is nu in balbezit. Meriem passt de bal met de wreef. Sawitzki rent richting de bal. Sawitzki schiet op doel. Cristea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Buła geeft een hoge lob. Iroldi rent richting de bal. Iroldi passt de bal met de wreef. Pfohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Adingra geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Osila onderschept slim de pass. Osila passt de bal zonder na te denken. Hürlimann probeert naar een medespeler te passen. Jendrysiak geeft een lange en hoge pass. Sawitzki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Daar is Govone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meriem is nu in balbezit. Meriem geeft de bal voor. Leśniczy kopt de bal weg. Gökkuş rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Cobra 79 70%, SQUEEZERS 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Cobra 79 - SQUEEZERS 0:0

46e minuut.
Sawitzki is nu in balbezit. Adingra rent richting de bal. Meriem verovert de bal door een tackle van achteren. Sawitzki is nu in balbezit. Sawitzki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Dolamić heeft problemen om de bal te vangen. Dolamić passt de bal zonder na te denken. Gökkuş is nu in balbezit. Sawitzki is nu in balbezit. Sawitzki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Gökkuş rent richting de bal. Gökkuş passt de bal met de wreef. Meriem met een sublieme pass. Sawitzki rent richting de bal. Sawitzki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Dolamić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolamić passt de bal in één keer door. Sawitzki rent richting de bal. Sawitzki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Meriem is nu in balbezit. Meriem geeft de bal voor. Gökkuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökkuş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cobra 79 - SQUEEZERS 0:1

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sawitzki stond buitenspel. Rodríguez komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Hürlimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Jendrysiak onderschept slim de pass. Jendrysiak geeft een lange en hoge pass. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Dolamić onderschept slim de pass. Dolamić probeert naar een medespeler te passen. Meriem speelt de bal door. Leśniczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniczy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Dastarac kopt de bal weg. Meriem geeft een hoge lob. Daar is Kwasik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leśniczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniczy schiet op doel. Cristea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Leśniczy rent richting de bal. Leśniczy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Dolamić is nu in balbezit. Dolamić passt de bal in één keer door. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cobra 79 - SQUEEZERS 0:2

81e minuut.
Ascano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascano geeft een hoge lob. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Cristea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cobra 79 - SQUEEZERS 0:3

83e minuut.
Leśniczy rent richting de bal. Leśniczy passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Govone de bal. Sawitzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawitzki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Govone heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez speelt de bal door. Sawitzki rent richting de bal. Sawitzki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Dolamić passt de bal met de wreef. Sawitzki rent richting de bal. Sawitzki passt de bal zonder na te denken. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Cobra 79 61%, SQUEEZERS 39%.
Fc Cobra 79 - SQUEEZERS 0:3