Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 21:27
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Avon Gunners Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
Avon Gunners CanOnlyGetBetter
451 Tactiek 4312a
58% Balbezit 42%
43% Spel op eigen helft 57%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 41.1
average Schieten very good
good Passen adequate
good Verdedigen average


1e minuut.
Tetwin passt de bal zonder na te denken. Gomez is nu in balbezit. Gomez passt de bal met de wreef. Sinclair probeert de bal met de borst te controleren. Sinclair schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Butterfield passt de bal in één keer door. Tetwin probeert naar een medespeler te passen. Hobbs met een sublieme pass. Gomez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomez draait met de bal, schiet en ... Huma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Gomez is nu in balbezit. Gomez passt de bal in één keer door. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair haalt uit met een fantastische trap. Huma maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Sinclair is nu in balbezit. Ławecki verovert de bal door een tackle van achteren. Gomez onderschept slim de pass. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Peabiru passt de bal in één keer door. Schmitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruno maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bruno naar de kleedkamers voor een vroege douche.

35e minuut.
Willett geeft een hoge lob. Inworp. Giovennazzi met een snelle inworp. Piroscia bereikt de bal nog maar net als eerste. Piroscia geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Schmitt rent richting de bal. Butterfield onderschept slim de pass. Butterfield met een sublieme pass. Daar is Gomez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gomez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avon Gunners 39%, CanOnlyGetBetter 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Avon Gunners - CanOnlyGetBetter 0:0

60e minuut.
Golding heeft problemen om de bal te vangen. Golding passt de bal met de wreef. Sinclair is nu in balbezit. Sinclair schiet op doel. Huma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avon Gunners - CanOnlyGetBetter 0:1

61e minuut.
Donnelly komt het veld opgelopen. Sidibe komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Szotek heeft problemen om de bal te vangen. Butterfield onderschept slim de pass. Butterfield passt de bal met de wreef. Gomez is nu in balbezit. Gomez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Ławecki rent richting de bal. Gomez verovert de bal door een tackle van achteren. Gomez met een sublieme pass. Daar is Donnelly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donnelly draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Hobbs kopt de bal weg. Giovennazzi rent richting de bal. Giovennazzi passt de bal in één keer door. Gomez is nu in balbezit. Gomez haalt uit met een fantastische trap. Huma bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avon Gunners 46%, CanOnlyGetBetter 54%.
Avon Gunners - CanOnlyGetBetter 0:1