Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 21:28
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: FC Moroos Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7747
FC Moroos Forest Hill F.C.
v1 Tactiek 4_3_3_of
60% Balbezit 40%
33% Spel op eigen helft 67%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54.7 gemiddelde waardering 45.5
excellent Schieten good
solid Passen good
very good Verdedigen adequate


12e minuut.
Işıklar passt de bal zonder na te denken. Bailey is nu in balbezit. Bailey passt de bal met de wreef. Scotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotto geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Vanthornhout geeft een hoge lob. Inworp. Scotto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bailey rent richting de bal. Bailey geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Moroos 37%, Forest Hill F.C. 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Moroos - Forest Hill F.C. 0:0

54e minuut.
Vanthornhout speelt de bal door. Promes rent richting de bal. Promes passt de bal zonder na te denken. Giggs bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggs schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Flocea passt de bal in één keer door. Scotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey schiet op doel. Choupo-Moting maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Valiente passt de bal in één keer door. Vanthornhout rent richting de bal. Vanthornhout geeft een lange en hoge pass. Scotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotto geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Inworp. Raig komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Nośka kopt de bal weg. Flocea rent richting de bal. Flocea geeft een hoge lob. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey schiet op doel. Choupo-Moting bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Moroos 31%, Forest Hill F.C. 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Moroos - Forest Hill F.C. 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

95e minuut.
Bailey geeft een hoge lob. Raig is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Scotto geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Raig maakt een snoekduik en kopt de bal. Choupo-Moting verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

101e minuut.
Raig onderschept slim de pass. Hinchcliffe is nu in balbezit. Raig onderschept slim de pass. Raig haalt uit met een fantastische trap. Choupo-Moting werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Moroos - Forest Hill F.C. 1:0

102e minuut.
Klungelig pakt Raig de bal. Weller rent richting de bal. Işıklar met een sublieme pass. Dołęga is nu in balbezit. Dołęga geeft een lange en hoge pass. Choupo-Moting probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Moroos - Forest Hill F.C. 2:0

105e minuut.
Vanthornhout is nu in balbezit. Bailey verovert de bal door een tackle van achteren. Bailey geeft de bal voor. Dołęga is nu in balbezit. Dołęga haalt uit met een fantastische trap. Choupo-Moting kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Moroos 31%, Forest Hill F.C. 69%.
FC Moroos - Forest Hill F.C. 2:0

107e minuut.
Işıklar controleert de bal met de borst. Işıklar passt de bal in één keer door. Dołęga is nu in balbezit. Dołęga geeft de bal voor. Raig krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

109e minuut.
Dołęga geeft een lange en hoge pass. Daar is De Bruyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Bruyn passt de bal zonder na te denken. Giggs rent richting de bal. Giggs schiet op doel. Hayward probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Moroos 28%, Forest Hill F.C. 72%.
FC Moroos - Forest Hill F.C. 2:0