Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-05 01:27
  • Bekerwedstrijd: US Open Cup
  • Stadion: CHAOS AD
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 12244
madball Spitting Cobras
Fc1 Tactiek 442S
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
31.4 gemiddelde waardering 45.5
poor Schieten solid
average Passen solid
average Verdedigen average


1e minuut.
Clercq rent richting de bal. Trýska verovert de bal door een tackle van achteren. Gryglak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trýska bereikt de bal nog maar net als eerste. Trýska haalt uit met een fantastische trap. Gallatin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Trýska bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyons bereikt de bal nog maar net als eerste. Trýska verovert de bal door een tackle van achteren. Trýska schiet op doel. Gallatin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Ciortea probeert naar een medespeler te passen. Trýska rent richting de bal. Trýska speelt de bal door. Gryglak is nu in balbezit. Gryglak draait met de bal, schiet en ... Gallatin bokst de bal weg.

18e minuut.
Clercq bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvac verovert de bal door een tackle van achteren. Kvac passt de bal zonder na te denken. Trýska is nu in balbezit. Trýska haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Stephenson kopt de bal weg. van Basten bereikt de bal nog maar net als eerste. van Basten passt de bal in één keer door. Gryglak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gryglak draait met de bal, schiet en ... Gallatin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Klungelig pakt Ciortea de bal. Ciortea speelt de bal door. Trýska rent richting de bal. Gryglak rent richting de bal. Gryglak haalt uit met een fantastische trap. Gallatin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trýska bereikt de bal nog maar net als eerste. Trýska haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - Spitting Cobras 0:1

32e minuut.
Dumitriu met de inworp. van Basten geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lyons de bal. Trýska rent richting de bal. Trýska draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Stephenson geeft de bal voor. Mullan heeft problemen om de bal te vangen. Eastwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Eastwood geeft een hoge lob. Gryglak maakt een snoekduik en kopt de bal. Gallatin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Piazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Piazza geeft een hoge lob. van Basten heeft problemen om de bal te vangen. Gryglak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gryglak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madball 66%, Spitting Cobras 34%.
madball - Spitting Cobras 0:1

51e minuut.
Eastwood verovert de bal door een tackle van achteren. Mekhloufi speelt de bal door. Ciortea speelt de bal door. Klungelig pakt Gryglak de bal. Gryglak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Daar is Ciortea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciortea met een sublieme pass. Gryglak rent richting de bal. Gryglak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - Spitting Cobras 0:2

54e minuut.
Gryglak probeert naar een medespeler te passen. van Basten rent richting de bal. van Basten passt de bal in één keer door. Daar is Trýska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trýska schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kołecki komt het veld opgelopen. Shanks komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Ciortea verovert de bal door een tackle van achteren. Ciortea met een sublieme pass. Trýska is nu in balbezit. Trýska draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Buitenspel voor Mullan. Goede buitenspelval van de verdediging. Stuchlý maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Trýska kopt de bal weg. Gryglak rent richting de bal. Gryglak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Ciortea passt de bal zonder na te denken. van Basten geeft een hoge lob. Kvac met een sublieme pass. Trýska is nu in balbezit. Ciortea geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Inworp. Graulund komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Daar is Van Horn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dumitriu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Basten geeft een hoge lob. Trýska krijgt zijn hoofd ertegen. Gallatin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
van Basten verovert de bal door een tackle van achteren. van Basten passt de bal in één keer door. Trýska bereikt de bal nog maar net als eerste. Trýska draait met de bal, schiet en ... Gallatin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - Spitting Cobras 0:3

73e minuut.
Stuchlý geeft de bal voor. Piazza rent richting de bal. Piazza geeft de bal voor. Mullan is nu in balbezit. Mullan haalt uit met een fantastische trap. Stefanescu-Prodanovici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stefanescu-Prodanovici probeert naar een medespeler te passen. Ciortea kopt de bal weg. Piazza heeft problemen om de bal te vangen. Gryglak rent richting de bal. Gryglak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
madball - Spitting Cobras 0:4

76e minuut.
Dumitriu verovert de bal door een tackle van achteren. van Basten is nu in balbezit. van Basten geeft de bal voor. Trýska rent richting de bal. Trýska draait met de bal, schiet en ... Gallatin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Kvac speelt de bal door. Gryglak rent richting de bal. Ciortea probeert naar een medespeler te passen. Trýska heeft problemen om de bal te vangen. Trýska schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Dumitriu verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitriu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Trýska de bal. Trýska draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
madball - Spitting Cobras 0:5

89e minuut.
van Basten met een sublieme pass. Gryglak is nu in balbezit. Gryglak passt de bal in één keer door. Trýska rent richting de bal. Trýska haalt uit met een fantastische trap. Gallatin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madball 70%, Spitting Cobras 30%.
madball - Spitting Cobras 0:5