Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nortonok Wild Hogs
1 Tactiek Tiahuanaco
55% Balbezit 45%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
64.5 gemiddelde waardering 69.4
formidable Schieten outstanding
formidable Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


3e minuut.
Vorkapić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dugalits geeft een hoge lob. Klungelig pakt Băsescu de bal. e Sua Moto bereikt de bal nog maar net als eerste. e Sua Moto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Szczepański geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pernambucano met de inworp. Dugalits geeft een lange en hoge pass. Rá Tatá springt en kopt de bal. Podobiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Tömösi geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Rá Tatá. Goede buitenspelval van de verdediging. Koczur maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Keir is nu in balbezit. Keir haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Pernambucano probeert naar een medespeler te passen. Băsescu rent richting de bal. Rá Tatá onderschept slim de pass. Rá Tatá schiet op doel. Podobiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nortonok - Wild Hogs 0:1

14e minuut.
Čolić geeft een lange en hoge pass. Breznay probeert naar een medespeler te passen. Dugalits rent richting de bal. Dugalits geeft een hoge lob. e Sua Moto springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Podobiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Rá Tatá rent richting de bal. Rá Tatá haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nortonok - Wild Hogs 0:2

16e minuut.
Inworp. Szczepański met de inworp. Pernambucano geeft de bal voor. e Sua Moto is nu in balbezit. e Sua Moto draait met de bal, schiet en ... Podobiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rá Tatá is nu in balbezit. Rá Tatá draait met de bal, schiet en ... Podobiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Tömösi probeert de bal aan de voet te houden. Keir is nu in balbezit. Raican schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Raican krijgt een gele kaart. Keir is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Wydra neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Szczepański met de inworp. Güneyli rent richting de bal. Güneyli passt de bal met de wreef. László geeft de bal voor. Keir krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Pernambucano met een sublieme pass. Dugalits probeert naar een medespeler te passen. Băsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rá Tatá verovert de bal door een tackle van achteren. Rá Tatá haalt uit met een fantastische trap. Paal!

34e minuut.
Szczepański passt de bal in één keer door. Koczur met een sublieme pass. László is nu in balbezit. László geeft een lange en hoge pass. Lienert springt en kopt de bal. Bernal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Szczepański verovert de bal door een tackle van achteren. Szczepański passt de bal met de wreef. Lienert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lienert draait met de bal, schiet en ... Bernal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nortonok 53%, Wild Hogs 47%.
Nortonok - Wild Hogs 0:2

46e minuut.
Bujáki komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Szostak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szostak geeft de bal voor. Tobescu heeft problemen om de bal te vangen. Keir bereikt de bal nog maar net als eerste. Keir schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Podobiński probeert naar een medespeler te passen. Bujáki kopt de bal weg. Pernambucano speelt de bal door. Rá Tatá bereikt de bal nog maar net als eerste. Rá Tatá schiet op doel. Podobiński bokst de bal weg.

58e minuut.
Pernambucano bereikt de bal nog maar net als eerste. Rá Tatá rent richting de bal. Pernambucano speelt de bal door. e Sua Moto rent richting de bal. e Sua Moto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Podobiński bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Lienert kopt de bal weg. Lutz is nu in balbezit. Szczepański onderschept slim de pass. Szczepański geeft een lange en hoge pass. Keir krijgt zijn hoofd ertegen. Bernal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Bujáki met een sublieme pass. Vorkapić is nu in balbezit. Vorkapić geeft een lange en hoge pass. e Sua Moto maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nortonok - Wild Hogs 0:3

77e minuut.
Rá Tatá is nu in balbezit. Băsescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dugalits is nu in balbezit. Dugalits geeft een hoge lob. e Sua Moto is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vorkapić zal de hoekschop nemen. Rá Tatá bereikt de bal nog maar net als eerste. Rá Tatá passt de bal zonder na te denken. e Sua Moto bereikt de bal nog maar net als eerste. e Sua Moto haalt uit met een fantastische trap. Podobiński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Nortonok - Wild Hogs 0:4

87e minuut.
Szostak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szostak geeft een lange en hoge pass. Keir bereikt de bal nog maar net als eerste. Keir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nortonok - Wild Hogs 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nortonok 54%, Wild Hogs 46%.
Nortonok - Wild Hogs 1:4