Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC West Bohemia Isotopes Brno
4-3-3-DEF Tactiek dvojka
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
53.1 gemiddelde waardering 67.8
good Schieten very good
very good Passen excellent
very good Verdedigen brilliant


7e minuut.
Yehiel rent richting de bal. Sędek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yehiel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zahiu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Yehiel krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Fantacci is nu in balbezit. Fantacci met een sublieme pass. Magazin bereikt de bal nog maar net als eerste. Magazin schiet op doel. Čurda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC West Bohemia - Isotopes Brno 0:1

22e minuut.
Zahiu probeert naar een medespeler te passen. Yehiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Yehiel passt de bal met de wreef. Stroh is nu in balbezit. Stroh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Čurda met een sublieme pass. Tsiartas kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pîrvu de bal onder controle te krijgen. Yehiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Yehiel haalt uit met een fantastische trap. Čurda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Fantacci geeft de bal voor. Yehiel kopt de bal weg. Magazin is nu in balbezit. Magazin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC West Bohemia - Isotopes Brno 0:2

33e minuut.
Zahiu passt de bal zonder na te denken. Fantacci rent richting de bal. Fantacci geeft een hoge lob. Yehiel springt en kopt de bal. Čurda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC West Bohemia - Isotopes Brno 0:3

38e minuut.
Tobler rent richting de bal. Yehiel verovert de bal door een tackle van achteren. Zahiu speelt de bal door. Magazin is nu in balbezit. Magazin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC West Bohemia 68%, Isotopes Brno 32%.
FC West Bohemia - Isotopes Brno 0:3

48e minuut.
Náhora met de inworp. Tsiartas rent richting de bal. Tsiartas passt de bal in één keer door. Magazin bereikt de bal nog maar net als eerste. Magazin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Magazin speelt de bal door. Fantacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantacci passt de bal zonder na te denken. Yehiel rent richting de bal. Yehiel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Náhora is nu in balbezit. Náhora passt de bal zonder na te denken. Milošov rent richting de bal. Milošov schiet op doel. Baldoli onderschept slim de pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC West Bohemia - Isotopes Brno 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC West Bohemia 57%, Isotopes Brno 43%.
FC West Bohemia - Isotopes Brno 1:3