Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Motor Cunewalde SV Lipsia 93 Eutritzsch
A22N Tactiek 4 5 1 V Hoch
47% Balbezit 53%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.6 gemiddelde waardering 64.9
solid Schieten outstanding
very good Passen excellent
very good Verdedigen outstanding


2e minuut.
Galgóczy geeft de bal voor. Kroschinsky rent richting de bal. Kroschinsky geeft een lange en hoge pass. Matoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoul haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Luciak passt de bal in één keer door. Tomru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosshammer geeft een lange en hoge pass. Junco springt en kopt de bal. Gebhardt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:1

11e minuut.
Noske is nu in balbezit. Noske passt de bal zonder na te denken. Bosshammer speelt de bal door. Junco bereikt de bal nog maar net als eerste. Junco haalt uit met een fantastische trap. Gebhardt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Noske probeert naar een medespeler te passen. Konovalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosshammer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bosshammer krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Matoul passt de bal in één keer door. Daar is Bänsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bänsch met een sublieme pass. Junco is nu in balbezit. Junco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Klungelig pakt Kiesinger de bal. Bänsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bänsch passt de bal zonder na te denken. Matoul heeft problemen om de bal te vangen. Matoul geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kroschinsky verovert de bal door een tackle van achteren. Kroschinsky speelt de bal door. Junco bereikt de bal nog maar net als eerste. Junco haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Galgóczy de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Kozajda heeft problemen om de bal te vangen. Gardner speelt de bal door. Tomru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomru haalt uit met een fantastische trap. Gebhardt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:2

22e minuut.
Tomru is nu in balbezit. Bosshammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosshammer passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Junco de bal. Junco schiet op doel. Gebhardt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Gardner is nu in balbezit. Gardner speelt de bal door. Bänsch probeert naar een medespeler te passen. Matoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoul haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gebhardt trapt de bal weg. Bosshammer kopt de bal weg. Tomru rent richting de bal. Tomru haalt uit met een fantastische trap. Gebhardt bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:3

27e minuut.
Orosz passt de bal in één keer door. Bosshammer is nu in balbezit. Bosshammer passt de bal in één keer door. Daar is Matoul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matoul draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Mandla geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orosz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bosshammer geeft een lange en hoge pass. Junco maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Mandla is nu in balbezit. Tomru onderschept slim de pass. Tomru geeft een hoge lob. Matoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoul schiet op doel. Gebhardt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:4

41e minuut.
Gardner is nu in balbezit. Bänsch probeert naar een medespeler te passen. Junco is nu in balbezit. Junco haalt uit met een fantastische trap. Gebhardt werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Gardner kopt de bal weg. Daar is Bosshammer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosshammer probeert naar een medespeler te passen. Tomru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:5

45e minuut.
Doeltrap. Engländer komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motor Cunewalde 81%, SV Lipsia 93 Eutritzsch 19%.
Motor Cunewalde - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:5

48e minuut.
Tomru onderschept slim de pass. Tomru probeert naar een medespeler te passen. Junco bereikt de bal nog maar net als eerste. Junco draait met de bal, schiet en ... Gebhardt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:6

51e minuut.
Junco controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mestrinho komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Idoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mestrinho onderschept slim de pass. Bosshammer met een sublieme pass. Daar is Junco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Junco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:7

68e minuut.
Mandla probeert naar een medespeler te passen. Bänsch rent richting de bal. Bänsch passt de bal in één keer door. Junco rent richting de bal. Junco draait met de bal, schiet en ... Gebhardt bokst de bal weg.

82e minuut.
Mandla bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoul geeft een lange en hoge pass. Mestrinho rent richting de bal. Mestrinho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Engländer met een sublieme pass. Matoul is nu in balbezit. Matoul passt de bal met de wreef. Junco rent richting de bal. Junco draait met de bal, schiet en ... Gebhardt bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motor Cunewalde 67%, SV Lipsia 93 Eutritzsch 33%.
Motor Cunewalde - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:7