Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sheraton Team Fargo Kicks
HOCH Tactiek UrhoMinus1
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
59.2 gemiddelde waardering 57.5
excellent Schieten very good
excellent Passen excellent
very good Verdedigen very good


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bache met de inworp. Zeqo rent richting de bal. Zeqo geeft de bal voor. Kraft krijgt zijn hoofd ertegen. MacCutcheon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Tselepis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tselepis geeft een hoge lob. Fassbinder is nu in balbezit. Talik onderschept slim de pass. Talik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Brasas bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Siemensmeyer heeft problemen om de bal te vangen. Sturm bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturm passt de bal zonder na te denken. Talik bereikt de bal nog maar net als eerste. Talik haalt uit met een fantastische trap. Brasas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Zümrüt rent richting de bal. Zümrüt passt de bal met de wreef. Talik bereikt de bal nog maar net als eerste. Talik haalt uit met een fantastische trap. Brasas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheraton Team - Fargo Kicks 1:0

43e minuut.
Zeqo met een sublieme pass. Daar is Bache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bache speelt de bal door. Kuśmierczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmierczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheraton Team 48%, Fargo Kicks 52%.
Sheraton Team - Fargo Kicks 1:0

50e minuut.
Žemžickas geeft een hoge lob. Sturm rent richting de bal. Siemensmeyer begaat een overtreding. Siemensmeyer krijgt een gele kaart. Sturm raakt geblesseerd tijdens het duel. Znojemský zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Talik springt en kopt de bal. Brasas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheraton Team - Fargo Kicks 2:0

52e minuut.
Horčička onderschept slim de pass. Zümrüt met een sublieme pass. Sterk rent richting de bal. Sterk geeft een hoge lob. Talik krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheraton Team - Fargo Kicks 3:0

55e minuut.
Talik controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Świniorek komt het veld opgelopen. Românaş komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Klungelig pakt Horčička de bal. Kraft begaat een overtreding. Horčička is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Otel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Talik kopt de bal weg. Zeqo met een sublieme pass. Românaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş schiet op doel. MacCutcheon bokst de bal weg.

57e minuut.
Sturm is nu in balbezit. Sturm probeert naar een medespeler te passen. Sterk probeert naar een medespeler te passen. Talik rent richting de bal. Talik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sheraton Team - Fargo Kicks 4:0

58e minuut.
Zeqo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeqo passt de bal met de wreef. Daar is Românaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Românaş geeft de bal voor. Kraft krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stefaniak komt het veld opgelopen. Díaz Neira komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Românaş is nu in balbezit. Românaş geeft een lange en hoge pass. Abenberg kopt de bal weg. Zeqo rent richting de bal. Zeqo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Abenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Abenberg geeft een hoge lob. Otel heeft problemen om de bal te vangen. Díaz Neira is nu in balbezit. Díaz Neira schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Vittek met een snelle inworp. Românaş is nu in balbezit. Met opzet legt Zümrüt zijn tegenspeler op de grond. Zümrüt krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheraton Team 56%, Fargo Kicks 44%.
Sheraton Team - Fargo Kicks 4:0