Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Plattfuss 08 FC Franconia Athen
test Tactiek CAM 442pp
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
50.1 gemiddelde waardering 57.1
adequate Schieten very good
very good Passen excellent
very good Verdedigen outstanding


3e minuut.
Tosun heeft problemen om de bal te vangen. Backinger probeert naar een medespeler te passen. Träger is nu in balbezit. Träger schiet op doel. Grzmot werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Daar is Träger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harpers is nu in balbezit. Träger verovert de bal door een tackle van achteren. Träger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Backinger met een sublieme pass. Porcello is nu in balbezit. Kaplan begaat een overtreding. Porcello is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cares komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Jochem speelt de bal door. Schwarzbrenner rent richting de bal. Tosun verovert de bal door een tackle van achteren. Tosun geeft een hoge lob. Träger springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Klungelig pakt Porcello de bal. Wędrowycz rent richting de bal. Wędrowycz passt de bal in één keer door. Tosun is nu in balbezit. Tosun draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Wędrowycz is nu in balbezit. Wędrowycz probeert naar een medespeler te passen. Träger is nu in balbezit. Träger draait met de bal, schiet en ... Harpers probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grzmot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tosun bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosun draait met de bal, schiet en ... Grzmot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Träger is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plattfuss 08 - FC Franconia Athen 0:1

23e minuut.
Kötteritzsch speelt de bal door. Jochem is nu in balbezit. Jochem passt de bal zonder na te denken. Tosun rent richting de bal. Tosun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Caballero verovert de bal door een tackle van achteren. Caballero geeft de bal voor. Träger bereikt de bal nog maar net als eerste. Träger schiet op doel. Grzmot maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plattfuss 08 - FC Franconia Athen 0:2

27e minuut.
Träger verovert de bal door een tackle van achteren. Tosun bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosun geeft de bal voor. Träger rent richting de bal. Träger draait met de bal, schiet en ... Grzmot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Plattfuss 08 61%, FC Franconia Athen 39%.
FC Plattfuss 08 - FC Franconia Athen 0:2

48e minuut.
Jochem verovert de bal door een tackle van achteren. Jochem speelt de bal door. Tosun is nu in balbezit. Tosun geeft een lange en hoge pass. Träger krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plattfuss 08 - FC Franconia Athen 0:3

52e minuut.
Caballero rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pfundstein. Caballero raakt geblesseerd tijdens het duel. Caballero zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tosun rent richting de bal. Tosun haalt uit met een fantastische trap. Grzmot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Pfundstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero is nu in balbezit. Caballero met een sublieme pass. Träger rent richting de bal. Träger schiet op doel. Grzmot bokst de bal weg.

58e minuut.
Tosun bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosun probeert naar een medespeler te passen. Träger rent richting de bal. Träger schiet op doel. Grzmot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plattfuss 08 - FC Franconia Athen 0:4

59e minuut.
Daar is Macha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macha passt de bal met de wreef. Papok speelt de bal door. Tosun bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Wędrowycz passt de bal in één keer door. Jochem speelt de bal door. Tosun is nu in balbezit. Tosun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plattfuss 08 - FC Franconia Athen 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Plattfuss 08 62%, FC Franconia Athen 38%.
FC Plattfuss 08 - FC Franconia Athen 0:5