Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VfL Beul 1971 FC Nova
3 - 5 - 2 Ersatz Tactiek 433g
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 10
60.8 gemiddelde waardering 71
very good Schieten formidable
solid Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Yolcu met een sublieme pass. Aljamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelikán geeft een hoge lob. Margitay bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitay haalt uit met een fantastische trap. Pericle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Godfrey kopt de bal weg. Pezzey speelt de bal door. Margitay is nu in balbezit. Margitay draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cockings de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kokotović met een snelle inworp. Woś rent richting de bal. Woś schiet op doel. Pericle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - FC Nova 0:1

11e minuut.
Duna verovert de bal door een tackle van achteren. Duna geeft een hoge lob. Inworp. Pezzey met de inworp. Godfrey speelt de bal door. Pericle bokst de bal weg.

27e minuut.
Pezzey bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzey passt de bal in één keer door. Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Woś haalt uit met een fantastische trap. Veronesi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Godfrey zal de hoekschop nemen. Margitay springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - FC Nova 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfL Beul 1971 81%, FC Nova 19%.
VfL Beul 1971 - FC Nova 0:2

50e minuut.
Godfrey kopt de bal weg. Cockings probeert naar een medespeler te passen. Veronesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Woś onderschept slim de pass. Woś draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Terekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzey begaat een overtreding. Terekowski raakt geblesseerd tijdens het duel. bin Hamzan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Terekowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Godfrey is nu in balbezit. Godfrey geeft de bal voor. Yolcu onderschept slim de pass. Kokotović geeft een hoge lob. Margitay maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Buitenspel voor Godfrey. Goede buitenspelval van de verdediging. Hâncu komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Woś verovert de bal door een tackle van achteren. Margitay rent richting de bal. Veronesi onderschept slim de pass. Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Woś draait met de bal, schiet en ... Pericle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Mößler geeft een lange en hoge pass. bin Hamzan probeert de bal aan de voet te houden. Margitay rent richting de bal. Margitay schiet op doel. Pericle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - FC Nova 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfL Beul 1971 65%, FC Nova 35%.
VfL Beul 1971 - FC Nova 0:3