Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Verteam Onibaku Combi
space 08 Tactiek 4222 TSO V3
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
63.5 gemiddelde waardering 60.9
outstanding Schieten formidable
excellent Passen solid
very good Verdedigen excellent


6e minuut.
Inworp. Le Brun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ebrard rent richting de bal. Ebrard geeft een hoge lob. Dieudonné krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Lefranc passt de bal met de wreef. Arnaudeau bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Haas neemt de hoekschop. Raoul maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Verteam - Onibaku Combi 1:0

11e minuut.
Daar is Le Brun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Le Brun geeft een hoge lob. Raoul rent richting de bal. Raoul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Verteam - Onibaku Combi 2:0

18e minuut.
Lerond rent richting de bal. Vairelles onderschept slim de pass. Dieudonné bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairelles schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Mathieu rent richting de bal. Raoul verovert de bal door een tackle van achteren. Raoul passt de bal zonder na te denken. Lefranc is nu in balbezit. Lefranc draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Klungelig pakt Vairelles de bal. Rampillon is nu in balbezit. Rampillon geeft de bal voor. Lefranc is nu in balbezit. Lefranc haalt uit met een fantastische trap. Rundić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Verteam 47%, Onibaku Combi 53%.
AS Verteam - Onibaku Combi 2:0

46e minuut.
Morin komt het veld opgelopen. Mahi komt het veld opgelopen. Ottosen komt het veld opgelopen. Serres komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Mahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahi geeft de bal voor. Morin bereikt de bal nog maar net als eerste. Morin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Verteam - Onibaku Combi 2:1

55e minuut.
Klungelig pakt Raoul de bal. Zwirko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Raoul is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lerond met een snel genomen vrije trap. Arnaudeau kopt de bal weg. Zwirko rent richting de bal. Lefranc onderschept slim de pass. Lefranc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Lerond kopt de bal weg. Mathieu speelt de bal door. Ottosen met een sublieme pass. Morin is nu in balbezit. Morin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ottosen passt de bal zonder na te denken. Ebrard is nu in balbezit. Ebrard passt de bal met de wreef. Daar is Dieudonné, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dieudonné draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Arnaudeau stond buitenspel. Durmishi komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Haas met een sublieme pass. Popelka geeft een lange en hoge pass. Ebrard kopt de bal weg. Morin is nu in balbezit. Morin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Lefranc onderschept slim de pass. Lefranc speelt de bal door. Rampillon probeert naar een medespeler te passen. Raoul is nu in balbezit. Raoul haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rundić trapt de bal weg van het doel. Ottosen kopt de bal weg. Durmishi rent richting de bal. Durmishi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Haas is nu in balbezit. Popelka verovert de bal door een tackle van achteren. Popelka passt de bal met de wreef. Durmishi rent richting de bal. Durmishi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ryssen bereikt de bal nog maar net als eerste. Morin onderschept slim de pass. Durmishi rent richting de bal. Durmishi schiet op doel. Héry werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS Verteam - Onibaku Combi 2:2

89e minuut.
Raoul is nu in balbezit. Raoul probeert naar een medespeler te passen. Arnaudeau rent richting de bal. Raoul rent richting de bal. Raoul haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Le Brun is nu in balbezit. Durmishi verovert de bal door een tackle van achteren. Durmishi passt de bal met de wreef. Ottosen is nu in balbezit. Ottosen geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Verteam 63%, Onibaku Combi 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Verteam - Onibaku Combi 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

96e minuut.
Ryssen geeft een hoge lob. Arnaudeau is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Popelka. Popelka krijgt een gele kaart. Arnaudeau raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Arnaudeau kan niet meer verder spelen. Lech komt het veld opgelopen. Le Brun met een snel genomen vrije trap. Lefranc is nu in balbezit. Raoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefranc rent richting de bal. Lefranc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

100e minuut.
Haas passt de bal zonder na te denken. Le Brun heeft problemen om de bal te vangen. Le Brun geeft een hoge lob. Serres verovert de bal door een tackle van achteren. Raoul is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

103e minuut.
Mathieu passt de bal in één keer door. Ottosen met een sublieme pass. Durmishi bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmishi schiet op doel. Héry werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Verteam 63%, Onibaku Combi 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Verteam - Onibaku Combi 2:2

107e minuut.
Ottosen geeft een lange en hoge pass. Ebrard rent richting de bal. Ebrard speelt de bal door. Durmishi is nu in balbezit. Durmishi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

114e minuut.
Ebrard is nu in balbezit. Ebrard passt de bal in één keer door. Durmishi is nu in balbezit. Durmishi draait met de bal, schiet en ... Héry probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Verteam - Onibaku Combi 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Verteam 60%, Onibaku Combi 40%.
AS Verteam - Onibaku Combi 2:3