Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yapaput-Yapoto Girondins de Madrid C.F.
433m Tactiek 352t
45% Balbezit 55%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 57
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24 gemiddelde waardering 64.5
zwak Schieten wonderbaarlijk
zwak Passen uitmuntend
zwak Verdedigen solide


2e minuut.
Leclerc verovert de bal door een tackle van achteren. Leclerc geeft de bal voor. Daar is Chałbiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacques rent richting de bal. Jacques draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Leclerc verovert de bal door een tackle van achteren. Leclerc passt de bal in één keer door. Manceau bereikt de bal nog maar net als eerste. Manceau schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Deutsch geeft de bal voor. Turpin geeft de bal voor. Candela bereikt de bal nog maar net als eerste. Candela geeft een hoge lob. Manceau maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yapaput-Yapoto - Girondins de Madrid C.F. 0:1

6e minuut.
Daar is Goujon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goujon speelt de bal door. Candela rent richting de bal. Candela geeft een hoge lob. Jacques krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Candela geeft een lange en hoge pass. Jacques is nu in balbezit. Jacques speelt de bal door. Manceau bereikt de bal nog maar net als eerste. Manceau haalt uit met een fantastische trap. Baimbetov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Candela geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jacques krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Rossi speelt de bal door. Goujon speelt de bal door. Candela heeft problemen om de bal te vangen. Candela geeft een lange en hoge pass. Jacques springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Manceau passt de bal in één keer door. Turrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacques onderschept slim de pass. Jacques schiet op doel. Baimbetov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yapaput-Yapoto - Girondins de Madrid C.F. 0:2

11e minuut.
de Condé met een sublieme pass. Daar is Laigle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacques is nu in balbezit. Jacques draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yapaput-Yapoto - Girondins de Madrid C.F. 0:3

13e minuut.
Candela probeert naar een medespeler te passen. Schaeffer is nu in balbezit. Schaeffer geeft een hoge lob. Jacques is nu in balbezit. Jacques draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yapaput-Yapoto - Girondins de Madrid C.F. 0:4

15e minuut.
Manceau draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Chałbiński de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Candela neemt de hoekschop. Jacques krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yapaput-Yapoto - Girondins de Madrid C.F. 0:5

17e minuut.
Manceau probeert naar een medespeler te passen. Jacques rent richting de bal. Jacques draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Turrino de bal onder controle te krijgen. Baimbetov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yapaput-Yapoto - Girondins de Madrid C.F. 0:6

19e minuut.
Rossi is nu in balbezit. Rossi geeft een hoge lob. Jacques is nu in balbezit. Jacques schiet op doel. Baimbetov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Manceau heeft problemen om de bal te vangen. Manceau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yapaput-Yapoto - Girondins de Madrid C.F. 0:7

20e minuut.
Turpin bereikt de bal nog maar net als eerste. Turpin geeft de bal voor. Candela bereikt de bal nog maar net als eerste. Candela geeft de bal voor. Manceau maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yapaput-Yapoto - Girondins de Madrid C.F. 0:8

20e minuut.
Laigle speelt de bal door. Daar is Bayle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacques onderschept slim de pass. Jacques passt de bal zonder na te denken. Manceau bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Manceau is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Yapaput-Yapoto - Girondins de Madrid C.F. 0:9

23e minuut.
Cordone kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bayle de bal onder controle te krijgen. Jacques is nu in balbezit. Jacques haalt uit met een fantastische trap. Baimbetov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yapaput-Yapoto - Girondins de Madrid C.F. 0:10

24e minuut.
Deutsch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Candela bereikt de bal nog maar net als eerste. Candela probeert naar een medespeler te passen. Jacques is nu in balbezit. Jacques haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Jacques passt de bal zonder na te denken. Chałbiński is nu in balbezit. Jacques bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacques schiet op doel. Turrino probeert de bal aan de voet te houden. Baimbetov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Manceau is nu in balbezit. Paal! Manceau rent richting de bal. Manceau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yapaput-Yapoto - Girondins de Madrid C.F. 0:11

29e minuut.
Pajda rent richting de bal. Pajda speelt de bal door. Bayle heeft problemen om de bal te vangen. Manceau is nu in balbezit. Manceau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yapaput-Yapoto - Girondins de Madrid C.F. 0:12

30e minuut.
Bayle geeft een hoge lob. Daar is Turpin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turpin met een sublieme pass. Manceau heeft problemen om de bal te vangen. Manceau draait met de bal, schiet en ... Baimbetov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yapaput-Yapoto - Girondins de Madrid C.F. 0:13

33e minuut.
Bliard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bliard passt de bal met de wreef. Candela rent richting de bal. Candela geeft een lange en hoge pass. Manceau maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Daar is Deutsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rossi probeert naar een medespeler te passen. Candela rent richting de bal. Candela geeft een hoge lob. Manceau springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yapaput-Yapoto - Girondins de Madrid C.F. 0:14

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Candela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossi geeft een hoge lob. Manceau krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yapaput-Yapoto - Girondins de Madrid C.F. 0:15

41e minuut.
Manceau bereikt de bal nog maar net als eerste. Manceau passt de bal zonder na te denken. Jacques rent richting de bal. Jacques draait met de bal, schiet en ... Baimbetov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yapaput-Yapoto - Girondins de Madrid C.F. 0:16

42e minuut.
Jacques haalt uit met een fantastische trap. Lapo heeft problemen om de bal te vangen. Manceau bereikt de bal nog maar net als eerste. Manceau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yapaput-Yapoto - Girondins de Madrid C.F. 0:17

43e minuut.
Manceau onderschept slim de pass. Manceau probeert naar een medespeler te passen. Candela rent richting de bal. Candela geeft een lange en hoge pass. Jacques maakt een snoekduik en kopt de bal. Baimbetov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Manceau bereikt de bal nog maar net als eerste. Manceau haalt uit met een fantastische trap. Baimbetov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yapaput-Yapoto 87%, Girondins de Madrid C.F. 13%.
Yapaput-Yapoto - Girondins de Madrid C.F. 0:17

46e minuut.
Goujon geeft een hoge lob. Schaeffer is nu in balbezit. Schaeffer passt de bal in één keer door. Daar is Jacques, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacques schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yapaput-Yapoto - Girondins de Madrid C.F. 0:18

49e minuut.
Goujon rent richting de bal. Rossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossi passt de bal met de wreef. Manceau rent richting de bal. Manceau schiet op doel. Baimbetov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Goujon probeert naar een medespeler te passen. Candela bereikt de bal nog maar net als eerste. Candela geeft de bal voor. Manceau bereikt de bal nog maar net als eerste. Manceau draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cordone heeft problemen om de bal te vangen. Jacques bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacques draait met de bal, schiet en ... Cordone probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Yapaput-Yapoto - Girondins de Madrid C.F. 0:19

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rossi met een snelle inworp. Candela rent richting de bal. Candela geeft een lange en hoge pass. Jacques maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yapaput-Yapoto - Girondins de Madrid C.F. 0:20

53e minuut.
Schaeffer is nu in balbezit. Schaeffer geeft de bal voor. Manceau bereikt de bal nog maar net als eerste. Manceau passt de bal in één keer door. Jacques rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Schaeffer zal de hoekschop nemen. Manceau maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yapaput-Yapoto - Girondins de Madrid C.F. 0:21

55e minuut.
Leclerc geeft een hoge lob. Cordone kopt de bal weg. Schaeffer is nu in balbezit. Schaeffer geeft een lange en hoge pass. Manceau springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Bayle rent richting de bal. Rossi verovert de bal door een tackle van achteren. Rossi passt de bal in één keer door. Manceau rent richting de bal. Manceau draait met de bal, schiet en ... Baimbetov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jacques rent richting de bal. Jacques draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Jacques is nu in balbezit. Turrino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jacques is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rossi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jacques maakt een snoekduik en kopt de bal. Baimbetov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Yapaput-Yapoto - Girondins de Madrid C.F. 0:22

60e minuut.
Chałbiński geeft de bal voor. Inworp. Schaeffer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leclerc heeft problemen om de bal te vangen. Leclerc geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Manceau maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Deutsch is nu in balbezit. Deutsch passt de bal in één keer door. Candela rent richting de bal. Candela geeft een lange en hoge pass. Manceau springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yapaput-Yapoto - Girondins de Madrid C.F. 0:23

64e minuut.
Manceau bereikt de bal nog maar net als eerste. Manceau met een sublieme pass. Jacques is nu in balbezit. Jacques haalt uit met een fantastische trap. Baimbetov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yapaput-Yapoto - Girondins de Madrid C.F. 0:24

72e minuut.
Turpin onderschept slim de pass. Turpin met een sublieme pass. Candela is nu in balbezit. Candela geeft de bal voor. Jacques springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yapaput-Yapoto - Girondins de Madrid C.F. 0:25

75e minuut.
Baimbetov trapt de bal weg van het doel. Leclerc kopt de bal weg. Candela is nu in balbezit. Candela geeft een hoge lob. Jacques maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yapaput-Yapoto - Girondins de Madrid C.F. 0:26

77e minuut.
de Condé bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacques verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Bayle zijn tegenspeler op de grond. Bayle krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Rossi kopt de bal weg. Candela geeft een lange en hoge pass. Manceau is nu in balbezit. Manceau schiet op doel. Baimbetov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yapaput-Yapoto - Girondins de Madrid C.F. 0:27

81e minuut.
Turpin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Turrino de bal. Manceau bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacques bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacques schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Candela verovert de bal door een tackle van achteren. Candela geeft een hoge lob. Manceau kopt de bal weg. Jacques bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacques schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Yapaput-Yapoto - Girondins de Madrid C.F. 0:28

83e minuut.
Rossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Candela de bal. Candela geeft de bal voor. Manceau maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Goujon is nu in balbezit. Goujon passt de bal zonder na te denken. Candela bereikt de bal nog maar net als eerste. Candela geeft een lange en hoge pass. Manceau maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Doeltrap. Baimbetov trapt de bal weg. Schaeffer kopt de bal weg. Daar is Jacques, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacques draait met de bal, schiet en ... Baimbetov bokst de bal weg. Manceau rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yapaput-Yapoto - Girondins de Madrid C.F. 0:29

88e minuut.
de Condé passt de bal met de wreef. Rossi speelt de bal door. Daar is Candela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Candela geeft een lange en hoge pass. Manceau maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yapaput-Yapoto 89%, Girondins de Madrid C.F. 11%.
Yapaput-Yapoto - Girondins de Madrid C.F. 0:29