Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piratas Desesperadas Ejército Rojo Soviético FC
Normal Tactiek Nueva
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 31.1
weak Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen average


7e minuut.
Márquez rent richting de bal. Madureira onderschept slim de pass. Madureira met een sublieme pass. Carreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piratas Desesperadas - Ejército Rojo Soviético FC 0:1

11e minuut.
Zeron onderschept slim de pass. Zeron geeft een lange en hoge pass. Carreiro is nu in balbezit. Carreiro haalt uit met een fantastische trap. Gálvez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piratas Desesperadas - Ejército Rojo Soviético FC 0:2

13e minuut.
Guşă met een sublieme pass. Carreiro is nu in balbezit. Carreiro met een sublieme pass. Reséndiz is nu in balbezit. Reséndiz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Piratas Desesperadas - Ejército Rojo Soviético FC 0:3

19e minuut.
Daar is Reséndiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Márquez speelt de bal door. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Madureira verovert de bal door een tackle van achteren. Madureira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Stephen onderschept slim de pass. Stephen geeft de bal voor. Zeron kopt de bal weg. Carreiro rent richting de bal. Carreiro draait met de bal, schiet en ... Gálvez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Buitenspel voor Lara. Goede buitenspelval van de verdediging. Corona maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Reséndiz kopt de bal weg. Klungelig pakt Carreiro de bal. Carreiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piratas Desesperadas - Ejército Rojo Soviético FC 0:4

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gálvez trapt de bal weg. Madureira kopt de bal weg. Carreiro is nu in balbezit. Carreiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Fregoso raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Saldivar komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Guşă geeft een lange en hoge pass. Carreiro rent richting de bal. Márquez is nu in balbezit. Carreiro onderschept slim de pass. Carreiro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Piratas Desesperadas - Ejército Rojo Soviético FC 0:5

37e minuut.
Guşă speelt de bal door. Daar is Villagómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villagómez geeft de bal voor. Carreiro rent richting de bal. Carreiro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Klungelig pakt Salcedo de bal. Madureira bereikt de bal nog maar net als eerste. Madureira passt de bal in één keer door. Carreiro is nu in balbezit. Carreiro schiet op doel. Gálvez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Preciado de bal. Carreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piratas Desesperadas - Ejército Rojo Soviético FC 0:6

44e minuut.
Meza geeft een lange en hoge pass. Villagómez is nu in balbezit. Villagómez passt de bal met de wreef. Carreiro is nu in balbezit. Carreiro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piratas Desesperadas 75%, Ejército Rojo Soviético FC 25%.
Piratas Desesperadas - Ejército Rojo Soviético FC 0:6

48e minuut.
Reséndiz verovert de bal door een tackle van achteren. Reséndiz passt de bal zonder na te denken. Carreiro is nu in balbezit. Carreiro haalt uit met een fantastische trap. Gálvez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piratas Desesperadas - Ejército Rojo Soviético FC 0:7

57e minuut.
Inworp. Zeron zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Madureira geeft de bal voor. Carreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreiro haalt uit met een fantastische trap. Gálvez bokst de bal weg.

65e minuut.
Villagómez verovert de bal door een tackle van achteren. Villagómez geeft een lange en hoge pass. Reséndiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Reséndiz geeft de bal voor. Zeron bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Daar is Lara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madureira rent richting de bal. Madureira passt de bal in één keer door. Carreiro rent richting de bal. Carreiro draait met de bal, schiet en ... Gálvez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Madureira met een snelle inworp. Villagómez is nu in balbezit. Villagómez passt de bal zonder na te denken. Carreiro rent richting de bal. Carreiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piratas Desesperadas 71%, Ejército Rojo Soviético FC 29%.
Piratas Desesperadas - Ejército Rojo Soviético FC 0:7