Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reyna Team Cañeros de Zacatepec
532 Tactiek 433JIMMY
45% Balbezit 55%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.4 gemiddelde waardering 42.9
slecht Schieten solide
zwak Passen goed
zwak Verdedigen matig


1e minuut.
Rosales onderschept slim de pass. Rosales geeft een hoge lob. García probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Degollado bereikt de bal nog maar net als eerste. Degollado haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Daar is Degollado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Degollado passt de bal in één keer door. García bereikt de bal nog maar net als eerste. García schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyna Team - Cañeros de Zacatepec 0:1

7e minuut.
Marwood probeert naar een medespeler te passen. Perrone rent richting de bal. Perrone geeft de bal voor. Daar is Rosales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosales haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Eftene onderschept slim de pass. Eftene probeert naar een medespeler te passen. Rychlik met een sublieme pass. Rosales is nu in balbezit. Rosales haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Čada geeft de bal voor. Perrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrone geeft de bal voor. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Doeltrap. Escobedo trapt de bal weg van het doel. Forsetti kopt de bal weg. García bereikt de bal nog maar net als eerste. García schiet op doel. Escobedo bokst de bal weg.

15e minuut.
Correa kopt de bal weg. Tagor rent richting de bal. Beltrán maakt een afschuwelijke overtreding. Beltrán krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Błażej passt de bal zonder na te denken. Rychlik geeft een lange en hoge pass. Rosales is nu in balbezit. Rosales haalt uit met een fantastische trap. Escobedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Escobedo trapt de bal weg van het doel. Forsetti kopt de bal weg. Rosales heeft problemen om de bal te vangen. Rosales draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Rosales onderschept slim de pass. Rosales geeft een lange en hoge pass. Degollado bereikt de bal nog maar net als eerste. Degollado schiet op doel. Escobedo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyna Team - Cañeros de Zacatepec 0:2

21e minuut.
Degollado verovert de bal door een tackle van achteren. Forsetti rent richting de bal. Forsetti passt de bal zonder na te denken. Rosales is nu in balbezit. Rosales draait met de bal, schiet en ... Escobedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Escobedo trapt de bal weg van het doel. Perrone kopt de bal weg. Čada bereikt de bal nog maar net als eerste. Degollado bereikt de bal nog maar net als eerste. Degollado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reyna Team 73%, Cañeros de Zacatepec 27%.
Reyna Team - Cañeros de Zacatepec 0:2

58e minuut.
Degollado bereikt de bal nog maar net als eerste. Riestra onderschept slim de pass. García is nu in balbezit. García draait met de bal, schiet en ... Escobedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyna Team - Cañeros de Zacatepec 0:3

60e minuut.
Crouch is nu in balbezit. Crouch speelt de bal door. Daar is Riestra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Rychlik kopt de bal weg. Klungelig pakt Riestra de bal. Degollado bereikt de bal nog maar net als eerste. Degollado draait met de bal, schiet en ... Escobedo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyna Team - Cañeros de Zacatepec 0:4

63e minuut.
Błażej geeft een hoge lob. Rosales kopt de bal weg. Degollado heeft problemen om de bal te vangen. Degollado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reyna Team - Cañeros de Zacatepec 0:5

70e minuut.
Escobedo trapt de bal weg. Rychlik is nu in balbezit. Rychlik passt de bal in één keer door. Rosales rent richting de bal. Rosales haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Rosales probeert de bal aan de voet te houden. Degollado is nu in balbezit. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Degollado rent richting de bal. Degollado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Błażej geeft de bal voor. Degollado is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Riestra. Degollado raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Degollado kan niet meer verder spelen. Martell komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Rychlik kopt de bal weg. Daar is Lamminmäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martell bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Rychlik passt de bal zonder na te denken. Rosales is nu in balbezit. Martell rent richting de bal. Martell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyna Team - Cañeros de Zacatepec 0:6

89e minuut.
Rosales rent richting de bal. Rosales passt de bal in één keer door. Martell rent richting de bal. Martell schiet op doel. Riestra probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Perrone geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Martell rent richting de bal. Martell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reyna Team 80%, Cañeros de Zacatepec 20%.
Reyna Team - Cañeros de Zacatepec 0:6