Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Morelia fc Pumas de C.U.
Normal Tactiek temp70(2)
36% Balbezit 64%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.3 gemiddelde waardering 47.4
poor Schieten very good
weak Passen solid
average Verdedigen good


1e minuut.
Collazo met een sublieme pass. Klungelig pakt Barra de bal. Salas onderschept slim de pass. Salas draait met de bal, schiet en ... Uribe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Morelia fc - Pumas de C.U. 0:1

2e minuut.
Collazo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Barra de bal. Bankowicz is nu in balbezit. Bankowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Ankowski speelt de bal door. Epözdemir is nu in balbezit. Epözdemir met een sublieme pass. Salas rent richting de bal. Salas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Lanza met een sublieme pass. Casillas onderschept slim de pass. Daar is Salas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salas draait met de bal, schiet en ... Uribe probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Een oude blessure zorgt ervoor dat Uribe niet meer kan verder spelen. Rodríguez komt het veld opgelopen. Lanza met een snelle inworp. Bankowicz rent richting de bal. Bankowicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

14e minuut.
Ankowski onderschept slim de pass. Ankowski passt de bal met de wreef. Daar is Epözdemir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Epözdemir geeft de bal voor. Bankowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Rodríguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Ankowski onderschept slim de pass. Ankowski passt de bal in één keer door. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas passt de bal met de wreef. Bankowicz is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Lanza met een sublieme pass. Epözdemir met een sublieme pass. Bankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankowicz schiet op doel. Manjarín probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morelia fc - Pumas de C.U. 0:2

24e minuut.
Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanza verovert de bal door een tackle van achteren. Lanza passt de bal in één keer door. Bankowicz is nu in balbezit. Bankowicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Salas is nu in balbezit. Salas haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez bokst de bal weg.

38e minuut.
Salas draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Rodríguez trapt de bal weg van het doel. Lanza is nu in balbezit. Lanza geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morelia fc 80%, Pumas de C.U. 20%.
Morelia fc - Pumas de C.U. 0:2

47e minuut.
Salas rent richting de bal. Casillas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Salas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bankowicz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Rodríguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Morelia fc - Pumas de C.U. 0:3

50e minuut.
Lanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanza probeert naar een medespeler te passen. Salas heeft problemen om de bal te vangen. Salas draait met de bal, schiet en ... Casillas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Inworp. Lanza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bankowicz rent richting de bal. Bankowicz geeft een lange en hoge pass. Salas maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Lanza probeert naar een medespeler te passen. Epözdemir is nu in balbezit. Epözdemir passt de bal zonder na te denken. Salas rent richting de bal. Salas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Lanza rent richting de bal. Bankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankowicz passt de bal zonder na te denken. Salas kan de bal niet met de borst controleren. Salas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Casillas geeft de bal voor. Hierro kopt de bal weg. Urbina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bankowicz is nu in balbezit. Bankowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Epözdemir is nu in balbezit. Epözdemir geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Carrasco de bal onder controle te krijgen. Bankowicz is nu in balbezit. Bankowicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lanza heeft problemen om de bal te vangen. Lanza passt de bal in één keer door. Bankowicz rent richting de bal. Bankowicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Salas passt de bal zonder na te denken. Ankowski is nu in balbezit. Ankowski speelt de bal door. Bankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Carrasco geeft een lange en hoge pass. Herbasch rent richting de bal. Barra bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbasch onderschept slim de pass. Herbasch geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Lanza rent richting de bal. Lanza geeft een hoge lob. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Rodríguez trapt de bal weg van het doel. Lanza kopt de bal weg. Daar is Palacios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bankowicz is nu in balbezit. Bankowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Ankowski passt de bal zonder na te denken. Bankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankowicz passt de bal zonder na te denken. Salas rent richting de bal. Salas draait met de bal, schiet en ... Rodríguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Casillas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Epözdemir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ankowski heeft problemen om de bal te vangen. Ankowski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bankowicz rent richting de bal. Bankowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Morelia fc - Pumas de C.U. 0:4

77e minuut.
Salas verovert de bal door een tackle van achteren. Salas probeert naar een medespeler te passen. Lanza rent richting de bal. Lanza haalt uit met een fantastische trap. Manjarín heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Capetillo geeft de bal voor. Ankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankowski geeft een hoge lob. Bankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Collazo rent richting de bal. Epözdemir is nu in balbezit. Epözdemir geeft een lange en hoge pass. Salas maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Lanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanza probeert naar een medespeler te passen. Epözdemir met een sublieme pass. Bankowicz is nu in balbezit. Bankowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Morelia fc - Pumas de C.U. 0:5

86e minuut.
Rodríguez probeert naar een medespeler te passen. Lanza kopt de bal weg. Bankowicz is nu in balbezit. Daar is Bankowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bankowicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Epözdemir geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Casillas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lanza rent richting de bal. Lanza schiet op doel. Rodríguez bokst de bal weg.

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lanza geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Salas rent richting de bal. Salas schiet op doel. Rodríguez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morelia fc - Pumas de C.U. 0:6

90e minuut.
Varela rent richting de bal. Epözdemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Epözdemir geeft een lange en hoge pass. Bankowicz is nu in balbezit. Bankowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morelia fc 88%, Pumas de C.U. 12%.
Morelia fc - Pumas de C.U. 0:6