Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Totopos F.C Leon esmeraldas
Normal Tactiek riestra14082024
41% Balbezit 59%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 69
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 55.6
poor Schieten incredible
poor Passen formidable
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Pantoja met de inworp. Usar geeft een hoge lob. Trengereid kopt de bal weg. Pintar is nu in balbezit. Pintar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Totopos F.C - Leon esmeraldas 0:1

3e minuut.
Andrade rent richting de bal. Trengereid verovert de bal door een tackle van achteren. Trengereid passt de bal in één keer door. Pintar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintar schiet op doel. Torres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Pintar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintar passt de bal in één keer door. Trengereid bereikt de bal nog maar net als eerste. Trengereid heeft problemen om de bal te vangen. Trengereid haalt uit met een fantastische trap. Torres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trengereid bereikt de bal nog maar net als eerste. Trengereid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Totopos F.C - Leon esmeraldas 0:2

9e minuut.
Ipata passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Pintar de bal onder controle te krijgen. Trengereid bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintar is nu in balbezit. Pintar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Buitenspel voor Chacón. Goede buitenspelval van de verdediging. Wągiel neemt vlug de vrije trap. Trengereid kopt de bal weg. Pintar is nu in balbezit. Pintar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Doeltrap. Torres trapt de bal weg. Jakubiak kopt de bal weg. Trengereid rent richting de bal. Trengereid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Totopos F.C - Leon esmeraldas 0:3

12e minuut.
Velasco controleert de bal met de borst. Wągiel speelt de bal door. Usar probeert naar een medespeler te passen. Pintar is nu in balbezit. Pintar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Totopos F.C - Leon esmeraldas 0:4

14e minuut.
Jakubiak met een sublieme pass. Pintar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintar met een sublieme pass. Trengereid rent richting de bal. Trengereid haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Totopos F.C - Leon esmeraldas 0:5

15e minuut.
Alarcón rent richting de bal. Alarcón geeft een hoge lob. Jakubiak kopt de bal weg. Pintar is nu in balbezit. Pintar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Torres met een harde bal richting middenveld. Usar kopt de bal weg. Pintar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintar schiet op doel. Torres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Alarcón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trengereid is nu in balbezit. Trengereid draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Alarcón de bal onder controle te krijgen. Torres probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Totopos F.C - Leon esmeraldas 0:6

17e minuut.
Trengereid probeert naar een medespeler te passen. Pintar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintar geeft een hoge lob. Trengereid is nu in balbezit. Trengereid draait met de bal, schiet en ... Torres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Alarcón de bal. Pintar is nu in balbezit. Pintar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Totopos F.C - Leon esmeraldas 0:7

20e minuut.
Daar is Pintar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alarcón probeert naar een medespeler te passen. Pintar rent richting de bal. Pintar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Totopos F.C - Leon esmeraldas 0:8

21e minuut.
Arreola rent richting de bal. Wągiel is nu in balbezit. Jakubiak met een sublieme pass. Pintar rent richting de bal. Pintar haalt uit met een fantastische trap. Torres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Totopos F.C - Leon esmeraldas 0:9

21e minuut.
Chacón probeert naar een medespeler te passen. Terrés heeft problemen om de bal te vangen. Pintar rent richting de bal. Trengereid bereikt de bal nog maar net als eerste. Trengereid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Totopos F.C - Leon esmeraldas 0:10

28e minuut.
Usar geeft een hoge lob. Trengereid kopt de bal weg. Pintar is nu in balbezit. Pintar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Totopos F.C - Leon esmeraldas 0:11

30e minuut.
Jakubiak speelt de bal door. Pintar rent richting de bal. Trengereid is nu in balbezit. Pintar is nu in balbezit. Pintar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Totopos F.C - Leon esmeraldas 0:12

31e minuut.
Usar is nu in balbezit. Usar geeft een hoge lob. Trengereid kopt de bal weg. Pintar is nu in balbezit. Pintar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Usar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wągiel is nu in balbezit. Wągiel geeft een hoge lob. Pintar springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Totopos F.C - Leon esmeraldas 0:13

33e minuut.
Wągiel met een sublieme pass. Jakubiak is nu in balbezit. Jakubiak passt de bal met de wreef. Pintar rent richting de bal. Pintar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Wągiel is nu in balbezit. Wągiel passt de bal in één keer door. Pintar rent richting de bal. Pintar draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Alarcón de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Trengereid probeert de bal met de borst te controleren. Andrade is nu in balbezit. Pintar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintar draait met de bal, schiet en ... Torres probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Totopos F.C - Leon esmeraldas 0:14

37e minuut.
Usar onderschept slim de pass. Usar speelt de bal door. Pintar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintar haalt uit met een fantastische trap. Alarcón probeert de bal aan de voet te houden. Torres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trengereid bereikt de bal nog maar net als eerste. Trengereid haalt uit met een fantastische trap. Torres maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Totopos F.C - Leon esmeraldas 0:15

38e minuut.
Pintar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintar passt de bal in één keer door. Trengereid is nu in balbezit. Trengereid schiet op doel. Torres probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Totopos F.C - Leon esmeraldas 0:16

39e minuut.
Trengereid rent richting de bal. Trengereid passt de bal in één keer door. Usar speelt de bal door. Pintar rent richting de bal. Pintar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Totopos F.C - Leon esmeraldas 0:17

40e minuut.
Chacón probeert naar een medespeler te passen. Terrés speelt de bal door. Cabello is nu in balbezit. Trengereid onderschept slim de pass. Trengereid haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Torres trapt de bal weg. Wągiel is nu in balbezit. Wągiel passt de bal zonder na te denken. Trengereid rent richting de bal. Trengereid haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Totopos F.C - Leon esmeraldas 0:18

42e minuut.
Terrés met een sublieme pass. Daar is Chacón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chacón passt de bal zonder na te denken. Pintar is nu in balbezit. Pintar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Totopos F.C - Leon esmeraldas 0:19

43e minuut.
Pintar rent richting de bal. Trengereid rent richting de bal. Pintar rent richting de bal. Trengereid rent richting de bal. Trengereid haalt uit met een fantastische trap. Torres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pintar rent richting de bal. Pintar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Santillana heeft problemen om de bal te vangen. Usar is nu in balbezit. Usar geeft de bal voor. Torres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Totopos F.C 92%, Leon esmeraldas 8%.
Totopos F.C - Leon esmeraldas 0:19

46e minuut.
Usar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pintar is nu in balbezit. Pintar met een sublieme pass. Trengereid is nu in balbezit. Trengereid draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Alarcón kopt de bal weg. Klungelig pakt Usar de bal. Usar met een sublieme pass. Pintar is nu in balbezit. Pintar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Doeltrap. Torres met een harde bal richting middenveld. Jakubiak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Trengereid de bal. Trengereid schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Inworp. Jakubiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Usar geeft een hoge lob. Pintar maakt een snoekduik en kopt de bal. Torres probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Totopos F.C - Leon esmeraldas 0:20

51e minuut.
Terrés passt de bal zonder na te denken. Daar is Cabello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pintar is nu in balbezit. Trengereid is nu in balbezit. Trengereid haalt uit met een fantastische trap. Torres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pintar rent richting de bal. Pintar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Totopos F.C - Leon esmeraldas 0:21

52e minuut.
Terrés passt de bal in één keer door. Pintar bereikt de bal nog maar net als eerste. Santillana bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintar onderschept slim de pass. Pintar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Totopos F.C - Leon esmeraldas 0:22

54e minuut.
Cabello heeft problemen om de bal te vangen. Trengereid is nu in balbezit. Trengereid passt de bal zonder na te denken. Pintar rent richting de bal. Pintar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Jakubiak geeft een lange en hoge pass. Chacón heeft problemen om de bal te vangen. Pintar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintar draait met de bal, schiet en ... Torres werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Totopos F.C - Leon esmeraldas 0:23

55e minuut.
Terrés probeert naar een medespeler te passen. Chacón heeft problemen om de bal te vangen. Trengereid bereikt de bal nog maar net als eerste. Trengereid schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Jakubiak met een sublieme pass. Usar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Trengereid de bal. Pintar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Trengereid rent richting de bal. Pintar is nu in balbezit. Trengereid bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jakubiak met een snelle inworp. Usar geeft de bal voor. Pintar maakt een snoekduik en kopt de bal. Torres maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Totopos F.C - Leon esmeraldas 0:24

62e minuut.
Usar met een sublieme pass. Pintar bereikt de bal nog maar net als eerste. Trengereid is nu in balbezit. Pintar rent richting de bal. Pintar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Totopos F.C - Leon esmeraldas 0:25

64e minuut.
Valdéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Usar verovert de bal door een tackle van achteren. Usar probeert naar een medespeler te passen. Pintar rent richting de bal. Pintar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Usar passt de bal in één keer door. Jakubiak heeft problemen om de bal te vangen. Wągiel speelt de bal door. Trengereid bereikt de bal nog maar net als eerste. Trengereid haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Usar met de inworp. Jakubiak is nu in balbezit. Jakubiak passt de bal met de wreef. Trengereid rent richting de bal. Trengereid schiet op doel. Torres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pintar rent richting de bal. Pintar haalt uit met een fantastische trap. Torres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Totopos F.C - Leon esmeraldas 0:26

67e minuut.
Trengereid bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintar is nu in balbezit. Trengereid is nu in balbezit. Pintar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Totopos F.C - Leon esmeraldas 0:27

70e minuut.
Usar probeert naar een medespeler te passen. Trengereid is nu in balbezit. Trengereid passt de bal in één keer door. Pintar rent richting de bal. Pintar draait met de bal, schiet en ... Torres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Usar met een sublieme pass. Jakubiak speelt de bal door. Pintar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintar schiet op doel. Torres probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Totopos F.C - Leon esmeraldas 0:28

73e minuut.
Pintar bereikt de bal nog maar net als eerste. Trengereid is nu in balbezit. Trengereid passt de bal zonder na te denken. Pintar rent richting de bal. Pintar draait met de bal, schiet en ... Torres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Inworp. Usar met de inworp. Terrés controleert de bal met de borst. Wągiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wągiel geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Jakubiak met een sublieme pass. Pintar is nu in balbezit. Trengereid rent richting de bal. Trengereid haalt uit met een fantastische trap. Torres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Totopos F.C - Leon esmeraldas 0:29

78e minuut.
Pintar heeft problemen om de bal te vangen. Pintar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Alarcón de bal. Pintar is nu in balbezit. Pintar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Totopos F.C - Leon esmeraldas 0:30

78e minuut.
Chacón probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Terrés de bal. Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Trengereid is nu in balbezit. Trengereid haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Daar is Santillana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Usar bereikt de bal nog maar net als eerste. Usar passt de bal zonder na te denken. Pintar is nu in balbezit. Pintar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trengereid rent richting de bal. Trengereid schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Totopos F.C - Leon esmeraldas 0:31

81e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Torres niet meer kan verder spelen. Oliva komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Chacón met een sublieme pass. Klungelig pakt Terrés de bal. Trengereid bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Trengereid bereikt de bal nog maar net als eerste. Trengereid schiet op doel. Oliva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Totopos F.C - Leon esmeraldas 0:32

84e minuut.
Pantoja met een snelle inworp. Usar bereikt de bal nog maar net als eerste. Usar passt de bal in één keer door. Pantoja is nu in balbezit. Pantoja geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Oliva met een harde bal richting middenveld. Usar rent richting de bal. Usar met een sublieme pass. Pintar is nu in balbezit. Pintar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Wągiel probeert naar een medespeler te passen. Pintar rent richting de bal. Jakubiak rent richting de bal. Trengereid rent richting de bal. Trengereid draait met de bal, schiet en ... Oliva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Totopos F.C - Leon esmeraldas 0:33

90e minuut.
Pintar kopt de bal weg. Trengereid rent richting de bal. Pintar rent richting de bal. Pintar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Totopos F.C - Leon esmeraldas 0:34

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Totopos F.C 87%, Leon esmeraldas 13%.
Totopos F.C - Leon esmeraldas 0:34