Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Halcones Valientes chinos F.C.
Normal Tactiek 4-3-ext-2p
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 41.5
weak Schieten average
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Guardado bereikt de bal nog maar net als eerste. Guardado geeft een hoge lob. Navia met een sublieme pass. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Navia schiet op doel. Reyes met een sublieme pass. Cuéllar kopt de bal weg. Núñez rent richting de bal. Núñez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Jáuregui speelt de bal door. Núñez rent richting de bal. Aceval rent richting de bal. Navia verovert de bal door een tackle van achteren. Navia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Casados speelt de bal door. Navia rent richting de bal. Navia passt de bal zonder na te denken. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Valientes - chinos F.C. 0:1

15e minuut.
Loera passt de bal met de wreef. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez probeert naar een medespeler te passen. Navia bereikt de bal nog maar net als eerste. Navia draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

18e minuut.
Cuéllar is nu in balbezit. Núñez verovert de bal door een tackle van achteren. Núñez passt de bal met de wreef. Navia is nu in balbezit. Navia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Valientes - chinos F.C. 0:2

21e minuut.
Loera verovert de bal door een tackle van achteren. Loera speelt de bal door. Núñez is nu in balbezit. Núñez passt de bal met de wreef. Navia rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Casados zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Navia is nu in balbezit. Navia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Valientes - chinos F.C. 0:3

26e minuut.
Platas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jáuregui met de inworp. Loera rent richting de bal. Loera geeft een hoge lob. Reyes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Platas kopt de bal weg. Navia geeft een hoge lob. Ayala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Núñez is nu in balbezit. Núñez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Valientes - chinos F.C. 0:4

35e minuut.
Casados probeert naar een medespeler te passen. Navia speelt de bal door. Núñez rent richting de bal. Núñez draait met de bal, schiet en ... Platas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Valientes - chinos F.C. 0:5

37e minuut.
Navia rent richting de bal. Navia passt de bal in één keer door. Núñez is nu in balbezit. Núñez schiet op doel. Reyes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Valientes - chinos F.C. 0:6

41e minuut.
Ruiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Núñez de bal. Núñez schiet op doel. Na een snelle pass probeert Aceval de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones Valientes 78%, chinos F.C. 22%.
Halcones Valientes - chinos F.C. 0:6

55e minuut.
Navia verovert de bal door een tackle van achteren. Navia probeert naar een medespeler te passen. Casados geeft een hoge lob. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez draait met de bal, schiet en ... Reyes bokst de bal weg. Navia rent richting de bal. Navia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Valientes - chinos F.C. 0:7

56e minuut.
Cruzalta geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Casados met een snelle inworp. Loera is nu in balbezit. Loera geeft een lange en hoge pass. Reyes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Núñez springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Valientes - chinos F.C. 0:8

67e minuut.
Balam bereikt de bal nog maar net als eerste. Loera onderschept slim de pass. Loera probeert naar een medespeler te passen. Núñez heeft problemen om de bal te vangen. Núñez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz onderschept slim de pass. Ruiz geeft een lange en hoge pass. Núñez heeft problemen om de bal te vangen. Núñez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Valientes - chinos F.C. 0:9

70e minuut.
Casados probeert de bal met de borst te controleren. Casados passt de bal in één keer door. Núñez is nu in balbezit. Núñez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Valientes - chinos F.C. 0:10

72e minuut.
Cuéllar geeft de bal voor. Inworp. Jáuregui met een snelle inworp. Loera geeft de bal voor. Navia krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Loera kopt de bal weg. Platas is nu in balbezit. Navia verovert de bal door een tackle van achteren. Navia haalt uit met een fantastische trap. Reyes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Valientes - chinos F.C. 0:11

78e minuut.
Andrade geeft een hoge lob. Cuéllar kopt de bal weg. Balam bereikt de bal nog maar net als eerste. Navia verovert de bal door een tackle van achteren. Navia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Valientes - chinos F.C. 0:12

79e minuut.
Guardado speelt de bal door. Cruzalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Casados onderschept slim de pass. Casados geeft de bal voor. Núñez krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jáuregui met een snelle inworp. Loera is nu in balbezit. Loera geeft een lange en hoge pass. Navia krijgt zijn hoofd ertegen. Reyes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Navia bereikt de bal nog maar net als eerste. Navia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Platas geeft een hoge lob. Casados heeft problemen om de bal te vangen. Casados probeert naar een medespeler te passen. Navia is nu in balbezit. Navia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Valientes - chinos F.C. 0:13

89e minuut.
Loera passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Navia de bal. Navia probeert naar een medespeler te passen. Núñez rent richting de bal. Núñez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones Valientes 84%, chinos F.C. 16%.
Halcones Valientes - chinos F.C. 0:13