Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bioshock FC Jereatrico FC
Tactica N°1 Tactiek SM - 52Eng2
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
1 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
48.1 gemiddelde waardering 49.3
good Schieten excellent
solid Passen very good
solid Verdedigen solid


6e minuut.
Tufte rent richting de bal. Tufte geeft een lange en hoge pass. Cisneros kopt de bal weg. Kotromanić is nu in balbezit. Kotromanić haalt uit met een fantastische trap. Stoffelen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Soriano rent richting de bal. Olszanecki verovert de bal door een tackle van achteren. Olszanecki passt de bal in één keer door. Lowe is nu in balbezit. Lowe schiet op doel. Patenkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Yasuda geeft een lange en hoge pass. Kotromanić kopt de bal weg. Kotromanić is nu in balbezit. Kotromanić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bioshock FC - Jereatrico FC 0:1

18e minuut.
Buitenspel voor Trung Việt. Goede buitenspelval van de verdediging. Yasuda neemt vlug de vrije trap. Cisneros kopt de bal weg. Kotromanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotromanić schiet op doel. Stoffelen bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bioshock FC 51%, Jereatrico FC 49%.
Bioshock FC - Jereatrico FC 0:1

51e minuut.
Trashorras verovert de bal door een tackle van achteren. Trashorras geeft een lange en hoge pass. Kotromanić rent richting de bal. Kotromanić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bioshock FC - Jereatrico FC 0:2

65e minuut.
Kotromanić kopt de bal weg. Pastoriza is nu in balbezit. Pastoriza geeft een lange en hoge pass. Kotromanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotromanić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Yasuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Yasuda geeft een hoge lob. Kotromanić rent richting de bal. Kotromanić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

90e minuut.
Soriano passt de bal in één keer door. Cuca is nu in balbezit. Met opzet legt Żelasko zijn tegenspeler op de grond. Żelasko krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bioshock FC 46%, Jereatrico FC 54%.
Bioshock FC - Jereatrico FC 0:2