Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Comunistas Juvense
Kraft Tactiek Juv2022B
47% Balbezit 53%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 31
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
57.2 gemiddelde waardering 77
very good Schieten outstanding
solid Passen outstanding
very good Verdedigen incredible


3e minuut.
Tylas verovert de bal door een tackle van achteren. Tylas passt de bal in één keer door. Šešelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Šešelj geeft een hoge lob. Santos springt en kopt de bal. Alpsoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Łasocha springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - Juvense 0:1

7e minuut.
Santos kopt de bal weg. Łasocha rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abella. Łasocha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Santos neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kavka passt de bal met de wreef. Ološtiak rent richting de bal. Holnstein onderschept slim de pass. Budino bereikt de bal nog maar net als eerste. Budino geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Šešelj met een sublieme pass. Zabala rent richting de bal. Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Santos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - Juvense 0:2

19e minuut.
Ološtiak rent richting de bal. Minoja probeert naar een medespeler te passen. Šešelj speelt de bal door. Santos heeft problemen om de bal te vangen. Santos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Alpsoy trapt de bal weg. Ološtiak is nu in balbezit. Minoja geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zabala de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Minoja geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Santos springt en kopt de bal. Alpsoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - Juvense 0:3

24e minuut.
Minoja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lipiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipiński geeft een hoge lob. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos haalt uit met een fantastische trap. Alpsoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Zabala heeft problemen om de bal te vangen. Santos is nu in balbezit. Zabala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zabala krijgt een gele kaart. Santos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Santos neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Lipiński onderschept slim de pass. Lipiński passt de bal met de wreef. Šešelj is nu in balbezit. Šešelj geeft een hoge lob. Santos springt en kopt de bal. Alpsoy bokst de bal weg.

35e minuut.
Šešelj speelt de bal door. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos geeft de bal voor. Łasocha krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - Juvense 0:4

37e minuut.
Lipiński met de inworp. Šešelj rent richting de bal. Šešelj geeft een hoge lob. Łasocha krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - Juvense 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comunistas 68%, Juvense 32%.
Comunistas - Juvense 0:5

47e minuut.
Lipiński probeert naar een medespeler te passen. Šešelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Šešelj geeft een hoge lob. Santos krijgt zijn hoofd ertegen. Alpsoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - Juvense 0:6

51e minuut.
Šešelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Šešelj geeft de bal voor. Łasocha is nu in balbezit. Łasocha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - Juvense 0:7

54e minuut.
Santos onderschept slim de pass. Santos passt de bal zonder na te denken. Šešelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Šešelj geeft een lange en hoge pass. Santos springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Ološtiak verovert de bal door een tackle van achteren. Ološtiak geeft een lange en hoge pass. Santos kopt de bal weg. Łasocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Łasocha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Vercammen onderschept slim de pass. Vercammen geeft een hoge lob. Łasocha kopt de bal weg. Santos rent richting de bal. Santos draait met de bal, schiet en ... Alpsoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos passt de bal met de wreef. Łasocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Łasocha schiet op doel. Alpsoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - Juvense 0:8

72e minuut.
Lipiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipiński geeft een lange en hoge pass. Zabala rent richting de bal. Łasocha verovert de bal door een tackle van achteren. Łasocha schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Zabala kopt de bal weg. Lipiński rent richting de bal. Lipiński probeert naar een medespeler te passen. Šešelj geeft de bal voor. Santos krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - Juvense 0:9

81e minuut.
Lipiński kopt de bal weg. Santos rent richting de bal. Catasto maakt een afschuwelijke overtreding. Catasto krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Łasocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Łasocha passt de bal met de wreef. Šešelj rent richting de bal. Šešelj geeft een hoge lob. Santos springt en kopt de bal. Alpsoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Calabresa is nu in balbezit. Calabresa passt de bal met de wreef. Daar is Šešelj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šešelj geeft de bal voor. Santos is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Lipiński kopt de bal weg. Zabala bereikt de bal nog maar net als eerste. Łasocha verovert de bal door een tackle van achteren. Łasocha schiet op doel. Alpsoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - Juvense 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comunistas 78%, Juvense 22%.
Comunistas - Juvense 0:10