Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pepper SKY
jo3223 Tactiek Wingerrechts
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
57.4 gemiddelde waardering 74.8
good Schieten incredible
very good Passen outstanding
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Prášek passt de bal zonder na te denken. Goeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Goeman probeert naar een medespeler te passen. Soboń is nu in balbezit. Soboń haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Prášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Prášek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - SKY 0:1

6e minuut.
Stănescu kopt de bal weg. Dhulster rent richting de bal. Dhulster speelt de bal door. Goeman geeft de bal voor. Prášek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Goeman geeft een lange en hoge pass. Stănescu kopt de bal weg. Masternak met een sublieme pass. Qəzənfərov geeft een lange en hoge pass. Prášek maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Dhoker met een sublieme pass. Prášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănescu is nu in balbezit. Prášek onderschept slim de pass. Prášek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Avdeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Olieslagers verovert de bal door een tackle van achteren. Olieslagers speelt de bal door. Daar is Prášek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prášek haalt uit met een fantastische trap. Mövlüyarov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Dhulster met een sublieme pass. Goeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Goeman passt de bal in één keer door. Soboń rent richting de bal. Soboń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - SKY 0:2

34e minuut.
Turanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Goeman verovert de bal door een tackle van achteren. Goeman speelt de bal door. Soboń rent richting de bal. Soboń draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Goeman geeft de bal voor. Shehatah Abu Kaif heeft problemen om de bal te vangen. Soboń is nu in balbezit. Soboń draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Goeman geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pilarz de bal. Soboń is nu in balbezit. Soboń draait met de bal, schiet en ... Mövlüyarov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Qəzənfərov is nu in balbezit. Qəzənfərov passt de bal met de wreef. Goeman is nu in balbezit. Goeman geeft de bal voor. Prášek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - SKY 0:3

41e minuut.
Shehatah Abu Kaif geeft een hoge lob. Dewit speelt de bal door. Goeman is nu in balbezit. Goeman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Dhoker passt de bal in één keer door. Goeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Goeman probeert naar een medespeler te passen. Soboń bereikt de bal nog maar net als eerste. Soboń draait met de bal, schiet en ... Mövlüyarov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Soboń rent richting de bal. Soboń schiet op doel. Mövlüyarov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pepper 67%, SKY 33%.
pepper - SKY 0:3

47e minuut.
Mövlüyarov met een harde bal richting middenveld. Bocanegra kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dhulster. Dhulster krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Dhulster speelt de bal door. Goeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Goeman speelt de bal door. Soboń is nu in balbezit. Soboń draait met de bal, schiet en ... Mövlüyarov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Turanoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Goeman geeft een hoge lob. Prášek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - SKY 0:4

56e minuut.
Prášek is nu in balbezit. Prášek met een sublieme pass. Goeman probeert naar een medespeler te passen. Soboń rent richting de bal. Soboń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - SKY 0:5

63e minuut.
Dhulster passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Goeman de bal. Goeman speelt de bal door. Soboń is nu in balbezit. Soboń schiet op doel. Mövlüyarov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Dhoker probeert naar een medespeler te passen. Goeman heeft problemen om de bal te vangen. Goeman speelt de bal door. Soboń rent richting de bal. Soboń schiet op doel. Mövlüyarov bokst de bal weg.

73e minuut.
Goeman passt de bal in één keer door. Qəzənfərov is nu in balbezit. Qəzənfərov passt de bal zonder na te denken. Soboń is nu in balbezit. Soboń draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mövlüyarov met een sublieme pass. Qəzənfərov kopt de bal weg. Goeman heeft problemen om de bal te vangen. Goeman geeft de bal voor. Prášek springt en kopt de bal. Mövlüyarov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Qəzənfərov passt de bal in één keer door. Goeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Goeman geeft een lange en hoge pass. Prášek is nu in balbezit. Prášek haalt uit met een fantastische trap. Paal! Mövlüyarov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dhoker met een snelle inworp. Masternak speelt de bal door. Goeman geeft een hoge lob. Soboń springt en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pepper 74%, SKY 26%.
pepper - SKY 0:5