Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cassiopeia F.C. Breakdance
rupsje Tactiek Defensief dicht
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
52.6 gemiddelde waardering 75.8
very good Schieten incredible
good Passen formidable
very good Verdedigen incredible


2e minuut.
Arustamyan met de inworp. Henderyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossato tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rossato krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Arustamyan met een snelle inworp. Henderyckx rent richting de bal. Rossato onderschept slim de pass. Rossato geeft de bal voor. Fariña maakt een snoekduik en kopt de bal. Micele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Cervinski rent richting de bal. Cervinski passt de bal in één keer door. Rossato rent richting de bal. Rossato geeft de bal voor. Fariña maakt een snoekduik en kopt de bal. Micele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Arustamyan geeft een hoge lob. Rossato is nu in balbezit. Rossato passt de bal in één keer door. Fariña is nu in balbezit. Fariña schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
cassiopeia - F.C. Breakdance 0:1

27e minuut.
Mareček is nu in balbezit. Arustamyan verovert de bal door een tackle van achteren. Arustamyan speelt de bal door. Vandereet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandereet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Ceffone is nu in balbezit. Ceffone passt de bal in één keer door. Fariña is nu in balbezit. Fariña draait met de bal, schiet en ... Micele werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cassiopeia - F.C. Breakdance 0:2

35e minuut.
Rossato passt de bal zonder na te denken. Vandereet rent richting de bal. Fariña bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariña haalt uit met een fantastische trap. Micele maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cassiopeia - F.C. Breakdance 0:3

37e minuut.
Ceffone met een sublieme pass. Arustamyan met een sublieme pass. Rossato rent richting de bal. Rossato geeft een lange en hoge pass. Fariña kan de bal niet met de borst controleren. Micele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Klungelig pakt Rossato de bal. Rossato met een sublieme pass. Fariña bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariña schiet op doel. Micele maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cassiopeia - F.C. Breakdance 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cassiopeia 64%, F.C. Breakdance 36%.
cassiopeia - F.C. Breakdance 0:4

48e minuut.
Ceffone onderschept slim de pass. Ceffone geeft een lange en hoge pass. Fariña bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariña schiet op doel. Micele maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cassiopeia - F.C. Breakdance 0:5

53e minuut.
Vandereet passt de bal zonder na te denken. Rossato bereikt de bal nog maar net als eerste. Grymonpréz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Grymonpréz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Grymonpréz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Rossato raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rossato kan niet meer verder spelen. Castro komt het veld opgelopen. Arustamyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vandereet springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cassiopeia - F.C. Breakdance 0:6

59e minuut.
Martic probeert naar een medespeler te passen. Castro is nu in balbezit. Castro probeert naar een medespeler te passen. Fariña bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariña haalt uit met een fantastische trap. Micele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Mareček probeert de bal met de borst te controleren. Ceffone verovert de bal door een tackle van achteren. Ceffone probeert naar een medespeler te passen. Castro is nu in balbezit. Castro draait met de bal, schiet en ... Micele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. González Flores is nu in balbezit. González Flores passt de bal met de wreef. Janssens speelt de bal door. Vandereet is nu in balbezit. Vandereet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Martic geeft een lange en hoge pass. Castro kopt de bal weg. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro geeft een lange en hoge pass. Vandereet springt en kopt de bal. Micele bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Castro rent richting de bal. Castro met een sublieme pass. Fariña bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariña haalt uit met een fantastische trap. Micele probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cassiopeia - F.C. Breakdance 0:7

75e minuut.
Arustamyan is nu in balbezit. Arustamyan speelt de bal door. Castro rent richting de bal. Castro passt de bal zonder na te denken. Ceffone geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Vandereet passt de bal zonder na te denken. Castro heeft problemen om de bal te vangen. Castro speelt de bal door. Fariña is nu in balbezit. Fariña schiet op doel. Micele bokst de bal weg.

78e minuut.
Huaihe geeft een hoge lob. Fariña kopt de bal weg. Vandereet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandereet schiet op doel. Micele probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cassiopeia - F.C. Breakdance 0:8

81e minuut.
Arustamyan geeft een lange en hoge pass. Castro heeft problemen om de bal te vangen. Castro passt de bal zonder na te denken. Fariña heeft problemen om de bal te vangen. Fariña draait met de bal, schiet en ... Micele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Martic verovert de bal door een tackle van achteren. Martic passt de bal zonder na te denken. Ceffone is nu in balbezit. Fariña bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariña draait met de bal, schiet en ... Micele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Vandereet bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariña rent richting de bal. Vandereet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandereet schiet op doel. Micele probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cassiopeia - F.C. Breakdance 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cassiopeia 70%, F.C. Breakdance 30%.
cassiopeia - F.C. Breakdance 0:9