Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racing Eppegem Gjoernin
442 Tactiek Ruit
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
58.7 gemiddelde waardering 66.4
uitstekend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen formidabel
uitstekend Verdedigen formidabel


3e minuut.
Mikosik onderschept slim de pass. Mikosik met een sublieme pass. Amaral speelt de bal door. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Kajdas geeft een hoge lob. Ledezma kopt de bal weg. Cinghiali bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinghiali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Eppegem - Gjoernin 0:1

11e minuut.
Dullers met de inworp. Bulteel rent richting de bal. Bulteel speelt de bal door. Ledezma rent richting de bal. Ledezma haalt uit met een fantastische trap. Sedu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Amaral rent richting de bal. Amaral passt de bal in één keer door. Correyn probeert naar een medespeler te passen. Cinghiali rent richting de bal. Cinghiali draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kibar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bulteel. Kibar raakt geblesseerd tijdens het duel. Stössel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kibar rent richting de bal. Kibar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Racing Eppegem - Gjoernin 1:1

17e minuut.
Borralho geeft een lange en hoge pass. Oraşan geeft de bal voor. Klungelig pakt Clercq de bal. Cinghiali onderschept slim de pass. Cinghiali schiet op doel. Sedu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Ledezma is nu in balbezit. Borralho rent richting de bal. Ledezma onderschept slim de pass. Ledezma schiet op doel. Sedu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Eppegem - Gjoernin 1:2

32e minuut.
Ledezma onderschept slim de pass. Ledezma probeert naar een medespeler te passen. Cinghiali rent richting de bal. Cinghiali schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ricksen de bal onder controle te krijgen. Sedu bokst de bal weg.

40e minuut.
Correyn is nu in balbezit. Leonsson onderschept slim de pass. Leonsson passt de bal in één keer door. Collina rent richting de bal. Collina haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stevens bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Mirallas is nu in balbezit. Cinghiali onderschept slim de pass. Totti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Totti krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Cinghiali is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bulteel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cinghiali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma haalt uit met een fantastische trap. Sedu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Eppegem - Gjoernin 1:3

45e minuut.
Dullers passt de bal zonder na te denken. Ledezma heeft problemen om de bal te vangen. Amaral probeert naar een medespeler te passen. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Eppegem 67%, Gjoernin 33%.
Racing Eppegem - Gjoernin 1:3

46e minuut.
Dullers heeft problemen om de bal te vangen. Dullers met een sublieme pass. Ricksen rent richting de bal. Ledezma verovert de bal door een tackle van achteren. Ledezma haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Clercq verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Inworp. Amaral met de inworp. Bulteel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulteel geeft een lange en hoge pass. Cinghiali springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sedu bokst de bal weg.

49e minuut.
Dullers bereikt de bal nog maar net als eerste. Dullers passt de bal met de wreef. Correyn probeert naar een medespeler te passen. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma draait met de bal, schiet en ... Sedu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma draait met de bal, schiet en ... Sedu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Eppegem - Gjoernin 1:4

50e minuut.
Moreels komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Moreels is nu in balbezit. Leonsson verovert de bal door een tackle van achteren. Leonsson met een sublieme pass. Kibar rent richting de bal. Kibar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Bersabé passt de bal in één keer door. Ledezma is nu in balbezit. Met opzet legt Clercq zijn tegenspeler op de grond. Clercq krijgt een gele kaart. Ledezma roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ledezma kan niet meer verder spelen. Gołembiowski komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Gołembiowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricksen is nu in balbezit. Cinghiali verovert de bal door een tackle van achteren. Cinghiali schiet op doel. Sedu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Eppegem - Gjoernin 1:5

65e minuut.
Inworp. Basiakos komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Dullers is nu in balbezit. Dullers geeft een hoge lob. Cinghiali bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinghiali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Eppegem - Gjoernin 1:6

83e minuut.
Jevremović verovert de bal door een tackle van achteren. Bulteel met een sublieme pass. Dullers met een sublieme pass. Cinghiali is nu in balbezit. Cinghiali schiet op doel. Sedu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Stevens met een harde bal richting middenveld. Correyn kopt de bal weg. Gołembiowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiowski schiet op doel. Sedu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Eppegem - Gjoernin 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Eppegem 57%, Gjoernin 43%.
Racing Eppegem - Gjoernin 1:7